yeter ki şirket güzel bir fiyattan hisselerini geri almak istesin, bunun önünde bir engel yok, dava dışında olan ky arkadaşlar şirketten bunu talep edelim, hem şirket kazansın hem ky
yeter ki şirket güzel bir fiyattan hisselerini geri almak istesin, bunun önünde bir engel yok, dava dışında olan ky arkadaşlar şirketten bunu talep edelim, hem şirket kazansın hem ky
güzel fiyat ney ? satış sürecşnde sizim bilmediğiniz bir sürü şey biliyorum ben. dolar bazında benim maliyetim 4 lira.
lotlarını alamaz. çünkü her tarafından pislik akıyor. inandırıcı olmadığını herkes biliyor. mahkeme de biliyor.ne diyecek
kap..bildirimi
hisseleri 4 liradan 40 kr düşürdük ....ACREDOya 2.5 teklif ettik ky dan 91 kuruşa sıkıştırdık topluyoruzmu diyecek.
iyi fiyat ney ? siz kaça aldınız 40 kr mu ?
benim maliyetim 2 lira.
nedir iyi fiyat.
iyi fiyat bizim hakkımızı verecek 3 senedir bekliyoruz.
siz davanızı açmışsınız sizin hissenizi size zorla kimse sattırmıyor, maliyeti 90 kuruş ve altı olan herkes ki bu kynin %80-90ıdır için 1 tl iyi fiyattır, keşke şirket 1 tlden getirenin hissesini alacağım diye açıklama yapsa, mağduriyetler son bulsa, siz de kendi inandığınız yolda devam edin engel olan yok
insanlar eşiyle çocuklarıyla sofraya oturduğunda ailesinin yüzüne bakamıyor.
boğazı düğümleniyor.
İYİ FİYAT NE BİLİYORMUSUNUZ 5. LİRA
3 YILDIR BEKLİYORUM. EMEĞİMİ ÇAKALLARA YEDİRMEYECEĞİM. SÜREKLİ ÇOĞALIYORUZ.
ÇAKALLAR DERS ALMADAN OLMAZ.
şirket bu zamana kadar 91 kr demedi de şimdi mi diyecek.
nasıl yapacak bu işi ? 150 000 bin lot u 1.70 de alığ 45 kr satan var
255 000 lotu 2.30 dan alığ 51kr satan var (kuzenim)
asıl mahkemeler bu zarar edenlerin davalarıyla patlayacak. herkesin dava açma hakkkı var.
35 40 alan satsın bizi artık hiç etkilemiyor.
kimsenin yanına kalmayacak.
Yer İmleri