Aynur hanım iyi çalışmalar.faliyeti olmayan halkbanka sağa sola gayrimenkullerinin değerinden fazla borcu olan kaç kez borcunu odeyememis kotta kalma ücretini bir zamanlar yatiramayan Mensa mensucat tekrar borsa kotuna alındı ve islem görmeye başladı.1 haftada hissleri 14 kuruştan 33 kuruş*oldu.ve*hala tavandan almaya çalışıyor insanlar geliri yok faaliyeti*yok.peki biz kira geliri süper malvarlığı olan bir anel Telekom kottan atılıyor.bunun sebebi ben miyim?kucuk yatirimcimi?Allah aşkına Adnan beye cem beye kaç kez yalvardik bu işler böyle açık açık yapılmaz diye.borsa gündem ky hisse fiyatı dusuruldu oyun tezgah var diye yakariyor birleşme kurnazlığı yapacaklar diyor.hopp hemen fırsatçılık yapiyonuz 1.50 den 44 e düşmüş hissede birleşme açıklıyonuz.bu normal bir durum mu?fırsatçılık insanları aglatip malını götürmeye çalışmak.yav dedikki açık açık yapmayın gittiniz birleşme oranlarında anel e ye tarihinde görülmemiş karlar acikladiniz.borsa fiyatlarında ayarlamalar yaptınız.ilk iki birleşme başvurusunda son 1 yıllık borsa fiyatlari işinize gelmedi almadiniz.nedenini yazarken komik gerekçe*yazdiniz.ne*zaman anel e 4 TL oldu artık nasıl olduysa hemen son birleşmede borsa fiyatlarını da aldınız.ilk başvuruda Telekom yüksek çıkıyordu almadiniz.siz insanları otoriteleri salakmi saniyonuz? Bunları gormuyolarmi?bistin canına tak eden nokta utanmadan 36 kuruştan hisse alımı programı açıklamadan hisse toplama firsatciligina girismeniz oldu.yahu 3 TL den hisse satan anel e. Utanmadan 36 kuruştan program açıklamadan piyasadan hisse alıyor* .bir patron o kadar insan magdurken bu hareketi yaparmi.simdi bu kadar yaptığınız iş ve işlemlerden benim suçum ne ?neden ben ve ailem sizin bu kabahatlarinizin cezasını çekiyoruz?simdi bir alım programı acikliyacaginizi belirttiniz.siz geçmişte ne dedinizde yaptınız hepsi fos cikmadimi?şimdi bu durumdan bir firsatcilik yapma girişimine SPK izin verecek mi?gene koca bir fos çıkacak göreceksiniz. 1 TL ye bu durumdan faydalanıp hisse toplamaninza SPK izin verirmi.gayrimenkul ve markalarına göre 5/6 TL olması gereken bir hisseyi spk size 1 TL den toplama izni verir mi sizce? Bu kadar yatırımcı cimere bimere SPK ya düştüğü durumu anlatmiyacakmi?lütfen bir yatırımcı olarak eski yaptığınız fırsat kollamalari bütün kurumların gözü sizin üstünüzde olduğu için devam etmemeniz konusunda uyarıyorum .en kısa sürede bir genel kurul toplayalim yönetimi en kısa sürede celikeller bıraksın.biz*küçük yatırımcılar yönetime geçelim sirketi hak ettiği konuma getirelim.sizden bilgi almak istiyorum bu yıl genel kurul olacakmi?bilgi edinme kanunu çerçevesinde cevap bekliyorum.

Huawei Mobil'imden gönderildi

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.