Buda ilginç,sanýrým forum yanlýþ doldurulmuþ olabilir,zaten belitiyordu forumda eksiksiz doldurun yoksa baþvurunuz iþleme konulmaz diye,virman yaptýðýnýz bankanýza danýþýn,zaten çoðu bankada çalýþanlar bu iþi bilmiyor,ben tarif ettiðim þekilde yaptýlar...Hepsini geçtik adamlar resmen iþkence ediyor yatýrýmcýlarýna,ama halka arz ederken yalvarýyorlar,bazý arkadaþlar mahkemeye vermeseydi bu uygulamayýda yapmazlardý kesin,mahkemeye verenleride es geçmemek lazým,onlarýn sayesinde mecbur karar aldýlar,iyi bir tekliflen kota dönselerdi daha iyiydi,þüpheli hareket ettiklerinden SPK uygun görmedi baþvurularýný.
Bakalým 27 Mayýs'a kadar kaç lot daha toplicaklar .
Parasý yatan kim var merak ettim
Redmi 4X cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
param yatti diyen hangi banka bende mi sorun var 29 nisanda virman yaptim hala gelen birsey yok siz nasil aliyorsunuz isbankasi olupta yatmayan var mi
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benimde hesap iþ bankasý para yatmamýþ
SM-A710F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Þu an yatan bir þey yok,yatanlarýnki 16 sonrasý olmuþ diye yazýyorlar,bekleyelim bakalým,borsanýn çöktüðü þu günlerde deðiþim yapsaydýk iyi olurdu,hiç olmazsa 1.26 fiatý 1.50 yapma þansýmýz olurdu.
A1 capitali aradým bugün yatar dediler 30 Nisanda virman yapmýþtým dedim ama siz kimsiniz hesap numaranýz ne hiçbir bilgi almadan bugün yatar inþallah yatar
Yer Ýmleri