Belki sermaye artýrýr neden olmasýn. Birazýný temettü olarak verse tadýndan yenmez. Ytd
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belki sermaye artýrýr neden olmasýn. Birazýný temettü olarak verse tadýndan yenmez. Ytd
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bariz alýþ koyduðu kademeye mutlaka basýyor. Yap bakalým düzeltmeni. ytd
Yf baþrolde toplam hacmin yüzde 41i buradan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hareketi hiç hoþuma gitmedi. Tamam filmi kendi çekiyor onu biliyoruz ama kafasýnda ne varsa benim biraz midemi bulandýrdý. Seans sonuna doðru gene basmaya yeltenecek gibi bir his uyandýrdý bende. Üstler boþ, altlarý doldurup alta basýyor. Daha aþaðý gelmesi demek, millete mal alma imkaný vermesi demek. Buralardan mal aldýracaksa, bu bilanço ortadayken saðlýklý bir spek yok demektir iþin baþýnda. He zaten bunu biliyoruz da bir kaç günlük daha aþaðýlarý görmesi sanki olasý gibi, kapanýþ iyi olmazsa. ytd
Düþünebiliyor musunuz tarihinde 11 yýldýr 2 tl üzeri sadece 3 aylýk kapanýþý var. Þöyle zengin bir spek bu iþin baþýnda olsa, yok ya akýllý olsa yeter þimdiye çoktan iþini bitirmiþti. Burnuma hoþ kokular gelmiyor gene. ytd
Arkadaþlar yanlýþlýkla Kütahya porselen yorumunu buraya yazmýþým ayný anda iki ekran açýktý karýþmýþ,özür,bol kazançlar...
Yer Ýmleri