Rekor sat geliri,rekor brt kar,rekor net dnem kar ve birlemenin ortaya koyduu sinerji ile birlikte hissede tarihi zirveler beklemek olaslk dahilindedir.
Yatrm tavsiyesi deildir.
Rekor sat geliri,rekor brt kar,rekor net dnem kar ve birlemenin ortaya koyduu sinerji ile birlikte hissede tarihi zirveler beklemek olaslk dahilindedir.
Yatrm tavsiyesi deildir.
Silverline En'lere ve lk'lere odaklanacak
Silverline Ankastre, Trkiye iin ok yeni olan tezgah alt ve tavan tiplerinde hibrit rnleri piyasaya srmeye hazrlanyor.
novatif, tasarm gc yksek, kullanm amac ve yerine gre farkl teknolojilere entegre olabilen rnler gelitiren Silverline Ankastre, Trkiye iin ok yeni olan tezgah alt ve tavan tiplerinde hibrit rnleri piyasaya srmeye hazrlanyor.
Almanya’nn bakenti Berlin, mzeleri, saraylar, sokak sanatlar ve canl gece hayatyla Avrupa’nn en nemli ehirlerinden biri. Olduka zengin bir mimariye sahip olan kent, frtnal tarihinin ardndan modern ehirciliin nclerinden biri haline gelmi durumda. Berlin Duvar, Brandenburg Kaps, Reichstag Binas ehrin grkemli yaplar arasnda. Her yl eyll aynda Almanya’nn Berlin ehrinde dzenlenen ve Avrupa’nn en byk tketici elektronii fuar olarak kabul edilen IFA, Berlin’in en az bu grkemli yaplar kadar nemli. Bizim de Berlin’de olmamzn ana sebebi.
Fuara yaklak 10 senedir katlan ve her seferinde yeni tasarmlar ve rnlerle dikkat eken Silverline, FA 2017’de bu kez hibrit modelleriyle dikkat ekti. zellikle Trkiye iin ok yeni olan tezgah alt ve tavan tiplerinde yeni tasarmlar, Capture ve Flow-in markann hibrit mutfaklara ynelik tasarlanan ilk davlumbaz modellerini sundu. Silverline Ankastre Ynetim Kurulu Bakan ve CEO’su Mustafa Lain “Teknoloji artk tek bir rnde yaratlan farkla llmyor. Farkl fonksiyonlar, farkl kullanm alanlarnda eitlendirerek hem tasarmda bir estetik yakalanmal hem de teknoloji ile entegre farkl fonksiyonlar buluturan rnler gelitirilmeli. Bizim iin en deerli yatrmlar Ar-Ge merkezine ynelik yaptmz yatrmlar. Getiimiz yl Ar-Ge’ye yaklak 1.5 milyon TL’ye yatrm gerekletirdik. Havalandrma grubunda uzmanlaarak bu alanda dnyada en iyi olmak hedefindeyiz” diyor. 2016 ylnn ilk yarsnda yzde 20 byyen ankastre pazarnda Silverline yzde 12 byyerek 286 milyon TL ciro gerekletirdi. 2018 ylnda zellikle yeni teknolojilere ynelik yapt yatrmlarla yaklak yzde 20 byme ile 350 milyon TL ciro hedefliyor.
Avrupa pazarnda ilk be marka arasnda
Sektre ilkleri ve en’lere odaklandklarn ve bunu da irket mottosu yaptklarn syleyen Lain, ilk ihracat servenine 2000 ylnda balayan Silverline’n, bugn ihracat gerekletirdii lke saysnn 70’e yaklatnn altn iziyor. 29 lkede kendi markas ile faaliyet gsteren ve marka yatrmlarn srekli artran Silverline, birok lkede nemli pazar paylarna sahip. Rekabette ne kt pazarlar arasnda Avrupa, Ortadou ve Trki Cumhuriyetler geliyor. Almanya ve Danimarka pazarlarnda yzde 10’un zerinde paya sahipken, bu lkelerde ilk be marka iinde yer alyor. Yine rdn pazarnda ankastre grubunda yzde 10 pazar payna sahip Silverline, Ortadou’da iki yl nce girdii Lbnan ve Katar pazarlarnda zellikle proje ve zincir market kanallarnda her gecen gn yerini salamlatryor. Yerel pazarlar ve zincir marketlerin kuvvetli sat kanallar olduu Azerbaycan ve Grcistan’da 2016 ylndaki pazar pay yzde 10 bandnda. Afrika pazarnda markann en gl olduu lkeler Fas ve Tunus’da yzde 10-15 pazar pay ile ilk 5 arasnda yer alyor. Ucuz retimin ss in’e yakn olan Uzak Dou pazarna ihracat gerekletiriyor.
2013 ylnda Turquality destek programna dhil olarak dnya arenasndaki marka yatrmlarn hzlandran Silverline Ankastre, pazar ihtiyalar ve beklentilerine gre rnler gelitiriyor. yldr Latin Amerika, Uzakdou ve ABD pazarlarna odaklanan ve yeni mteri ibirlikleri iin yatrmlar yapan marka, 2016 yln 40 milyon dolar ihracat cirosuyla kapatt. Ylsonuna kadar hedefini 44 milyon dolar olarak belirleyen Silverline, 2020 ylna kadar ihracatta 100 lke ve 100 milyon dolar ihracat cirosuna ulamay planlyor. 2017 yl iinde Hindistan, Vietnam, Tayland gibi zorlu pazarlar ihracat alarna eklediklerini belirten Mustafa Lain “Fiyat avantaj salayan in’e yakn olmasndan dolay Uzak Dou pazarlarna girebilmek Trk markalar iin her zaman zorlu olmutur. Ancak doru fiyat politikas ve doru rnler gelitirirseniz bu pazarlara girebilirsiniz. Byyen alternatif pazarlara ynelerek ihracatta yeni ataklar gelitirilmesi nemli. Biz Avrupa’da saladmz baary yeni pazarlara ynelterek gelimekte olan pazarlarda markalama yatrmlar ile ihracat amz gelitirme hedefindeyiz” diyor. Silverline retim gcyle bugn Avrupa'nn ilk be, dnyann ilk 10 davlumbaz reticisi arasna girerken, dnya havalandrma rn grubunda yaklak yzde drt pazar payna sahip.
GELECEN MUTFAK SENARYOLARINI BELRLYOR
Fuarda dikkat eken Silverline tasarmlar, Silverline Ankastre rn ve Etkileim Tasarm Yneticisi Beyza Doan imzasn tayor. Orta Dou Teknik niversitesi Endstri rnleri Tasarm blmnden mezun olan Doan, Milano’daki master tezini “Ev aletlerinde gelecein kullanc deneyimi” konusu zerine Domus Academy’de tamamlad. Ardndan, San Francisco’da Studio Backs’de almaya balad. Doan, Silverline’ da gelecein mutfak deneyimi senaryolarnn zerine almaya devam ediyor. Fuarda tantlan yeni tasarmlar hakknda Doan u bilgileri paylayor: “Flow-in Silverline Ankastre’nin hibrit mutfaklar iin rettii ilk rn. Bu rn tek yzeyde iki fonksiyonu birletiriyor. Davlumbaz formlandrlm st paneli ile ocaa ve mobilyaya btnsel bir entegrasyon salyor. rn tek harekette ykselen davlumbaz gvdesinin zerinde ayn zamanda aydnlatma panelleri tayor. Bylece hem ocak hem davlumbaz fonksiyonlarn tek gvdede aydnlatma fonksiyonu ile beraber birletirmi oluyor” diyor. Silverline’nn tasarm felsefesinde gelecein mutfaklarn yanstan yeni davlumbazlar ya tezgah altna gizleniyor ya da tavanda dekoratif bir formla performans sergiliyor. 1994 ylnda 1050 metrekare alanda 25 kiilik bir kadro ile aspiratr ve davlumbaz retimine balayan Silverline, bugn Amasya Merzifon’da 103 bin metrekare alanda 1200 kiiye i imkan salyor. Silverline, yzde yz Trk sermayeli irket olarak global arenada yerini salamlatrmak zere emin admlarla ilerliyor.
http://www.fortuneturkey.com/silverl...klanacak-49217
Fortune dergisi Ekim says hatta ptesi ykselmiti 5 hafta falan oluyor. Eskilerden Haldun Dormen reklamlar vard o da gzeldi. Aslnda tv reklam niye vermez bu irket? Hedef ok iyi 2020 100 milyon usd ciro, imdilerde 44 milyon ise demek ki doru planlama yapiyorlarsa asla ksa dnem kad olarak dnlmelidir .
SM-N900 cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Ylbandan bugne
![]()
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardr. Ben hibir zaman umudumu yitirmedim. Mustafa Kemal Atatrk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tesekkurler Sayin Medwig... Deniz ve Is muhtemelen malin ana sahibi (olmalilar)... Islemlerinde daha muhafazakar davranirlar...Deniz 1 milyonun altina nadiren duserken 1-1.5 arasinda tarifeli tren seferleri gibi gider gelir... Kagidin yukseldigi gunler satarak baski kurmayi sever. IS amiral gemisidir, 3.5-4.5 arasinda dolanir durur(3'un altina nadiren duserken bu yil bir ara 5'e dayanmisti). Emeklilik fonlari koftidendi tipki Citi gibi (saniyorum ki)... Simdilerde emeklilik fonlarinin yerini Seker almis gibi gorunuyor. Muhtemelen bastonlularin rolunu ustlenerek (kemiksiz ne varsa supurmusler, 3 milyona cikmislar (tabii fiyati da ucurarak) sonra da satarak kagidin onunu 1.4xlerde tikamislardi) sifirlayana kadar motor freni yapmayi deneyecek...Yapi Kredi 1.07-2.15 hareketinde 1.5 milyona kadar cikarak basat rolunu ustlenmis, sonra da 700 bin lotu yedirmisti kademe kademe...Simdilerde daha mutedil...Doce'nin 800 kusur lotu son derece saygin bir yabanci fona ait.. Genel Kurula temsilcileri araciligiyla katilirlar her yil... Yatirim Finansman 400lerin altina dusmezken geri kalanin alayi kagitta cirit atmayi pek severler...Kah pahali alir, ucuza satar, bazen kemiksiz toplar, bazen de her kademeden israrla satarlar...Keyfimin kahyasi misin para benim kime ne?..deyimine yeni anlamlar yuklemekte ustlerine yoktur sizin anlayacaginiz..Gedik kimdir bilmiyorum ama bu kagitta pozisyon artidiklarinda hep kotu seyler olmustur...Halk'daki 500 kusur bin lot azalmaya gelince... Yaklasik 500'u Mr Joker'indi, kazanci bol olsun, 1.8xlerden terketti tahtayi... Geri kalan da bizim portfoydeydi... Yillar icinde Stockholm Sendromuna yakalandigimizdan tamamen terkedemedik tahtayi, kalan bakiyeyle devam etmeye calisiyoruz iste... Ustada katilmamakla birlikte kontrollerinde olmayan 2-2.5 milyon lot icin kiyasiya mucadele edeceklerini dusunuyorum, yakin gelecekte... Takaslar bu tahtada hep yaniltici olmustur, diger gostergelerle degerlendirildiginde bir anlam kazanir. Kagit ne zaman ataga kalsa araci kurumun biri kemiksiz supurmeye baslamistir tahtada.. Bu anlamda, Delta yakindan izlenebilir...Belki de forse edecektir bundan sonrasini...Tavsan atlet olarak o da miadi terkedecek tabii kosuyu miadi dolunca...Her sey yolunda giderse gelecek yil yaklasik 1 avroyu gorecegine dair inancim buyuk... Dow basta olmak uzere piyasalardaki balon, ABD'nin Sarraf Davasi dahil her turlu ayak oyunu ile Ortadogu'daki gerginlikler ise en buyuk endiselerim..Ayrica yabanci ortakla ilgili gelismeler olacagi, bunun onceainde de sermaye artirimi yapilacagina dair umutlar tasiyorum(bildigimden degil)...Sonuc olarak hikaye ve beklenti bol... Selamlar, saygilar, bol kazanclar...
Yatirim tavsiyesi degildir...
Sn.kemosabe gzel anlamsnz bizim olanlarn dalaverelerini, hatrlarsnz bir ara bayagi kafa patlattk oyunlarna. Acayip kurumlar ayn adamlar sryor yazyoruz ama vazgemiyor lar. Buralarda alm frsat veriyorsa ve de ucuzsa ki ucuz, demek ki satm frsat da deerlendirilmeli kontrol elden brakmadan. Yakn dnemde sert hareket yapmayacaksa tahminim daha yatay ykseli ynnde ve de toplayamad mal olduu da ok ak biraz oyalanacak. Belirttiiniz piyasa riskleri kriz vs endeksi etkileyebilecek riskler mevcut, lakin ne katlar bu ortamda ka katna gitti. Dzeltmeler ancak kad daha da olgunlatracak tepki almlarnn daha sert olmasn salayacaktr. 12 aylk ciddi beklenti, kar pay veya sermaye art (olas) ve de ylan hikayesi olan yabanc ortak beklentisi zaten yeter de artar.
SM-N900 cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
yarn bu hisse ne olur tahmininiz nedir bu kadar kar karsnda patinajda duruyo ????
RKET Y TANIDIINIZI SYLYORSUNUZ. 3.EYREKTE KARINI DRYOR DYE YAZMITINIZ(ap bakn hep 9 aylk fiyasko.).AMA 6 AYLIK KARINI KYE KATLADI.SZN BLANODAN ANLADIINIZ YOK. 2.EYREK BLANO EN AZ 3 MLYON KAR GELECEK DYE BAIRIYORDU..! SZE NANIP 1.80-1,90 LARDAN SATI YAPANLAR ZARAR ETTLER.MD SZN HAKKINIZDA NE DNYORLAR SZCE? YORUM YAPARKEN 10 DEFA DNN YLE YAZIN LTFEN..! MD DE YATAY DYORSUNUZ 1-2 GNDE 2,70-2,80 LERDE GRRSENZ NE YAPACAKSINIZ? VEBAL ALTINA GRMEYNZ..!
Yer mleri