.![]()
.![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ak
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Hadi hayirli kazanclar cumleten arkadaslar
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse iþlem hacmini düþürerek sakinleþmeye çalýþýyor...son iki günlük ciddi primi hazmetmeye çalýþýyor...sabah 2,61 i görmesine raðmen dün alýp da kendini huzursuz hissedenlerin satýþý ile tekrardan 2,52 lere indi ve daha sonra tekrardan toparlanmaya çalýþtý..þu anki fiyat 2,55....
kýsacasý hisse dengelenme ve sakinleþme çabasýnda...son iki günlük hazm iþlemi bittikten sonra tekrardan yukarýya bir atak beklenebilir...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
%0,80 lik endeks düþüþüne raðmen silverline saðlam durmaya çalýþýyor..bu duruþunu þu ana kadar çok beðeniyorum...sabýr sabýr sabýr...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Borsamiz duserken senedin bu sekilde olmasi iyibence
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ÝZCÝ kayýplarda , o yeniden yazmaya baþlarsa , senedin yukarý harekete devam edeceði hissi oluþur bende![]()
----------------------------------------
yatýrým tavsiyesi deðildir....
SÝLVER-CAN SORU/CEVAP KÖÞESÝ
SORU:
-Abi, Pazarlamanýn durumuna ne diyeceksin. Birleþme düþünürler mi?
CEVAP:
-Düþünürler tabii.
SORU:
-Hayýr desen þaþardým zaten abi. Bir de olumsuz baksan olmaz deðil mi.
CEVAP:
-Niye düþünürler biliyor musun. 1) Bunlar, derimod gibi aile þirketi deðil, kalabalýk ortaklar. Ýbrahim bey, M.Ýlhan bey, Mustafa bey, Engin bey ve Hüseyin bey. (soyadlarý farklý) olaylara kurumsal yaklaþabilirler. Çünkü þirketin sahibi çok olduðunda, gerçek sahibi hiç biri deðildir ve doðruyu bulabilecek fikirler artar. (horozu çok olan köyün sabahý geç olur.) 2) Halka açýklýk %49 yüksek bir rakam. Yani þirketin kurumsallýk isteðine uygun. Birleþmeyi düþüneceklerdir.
SORU:
-Abi, þirket 29 Aralýk 2017' de marka kullaným bedeli açýkladý. Bu ne demek oluyor. Bizim için iyi bir þey mi?
CEVAP:
-Evet, Çok iyi. Marka kullaným bedeli adýyla her çeyrek bir bedel alýyordu. Bu sefer rakam çok daha iyi geldi.
SORU:
-Ýyi gelen ne abi, biraz daha açar mýsýn. Hani bize de iyi gelsin abi.
CEVAP:
-Marka kullaným bedeli, pazarlama þirketinden tahsil ediliyor. Son çeyrekte, toplamda ve koparmada, þimdiye kadar tahsil ettiklerinin en yüksek çeyreði olmuþ.(bkz-//https://www.kap.org.tr/tr/) Sonuç olarak 2017 yýlýný iyi bir ciro ile kapattýk diyebiliriz. inþ.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer Ýmleri