aylýk takas
http://yatirimci.silverline.com.tr/index.asp?id=43
http://yatirimci.silverline.com.tr/index.asp?id=44
diye bir sayfa açmýþlar. takdire deðer.
ancak bir de kendileri baksalaraltta yazaný okuyunca güleceðim geldi:
altta yazan:
Teknik Yorum
Son 2 gündür fiyat düþerken iþlem hacminin azalmasý , satýcýlarýn çok da istekli olmadýðý þeklinde deðerlendirilebilir.Kýsa vadeli göstergeler genelde Sat konumunda bulunuyor.Osilatörler"in genelde aþýrý satým bölgesinde olmasý hissenin fazla düþtüðü þeklinde deðerlendirilebilir. Hisse kýsa-orta vade hareketli ortalamalarýnýn altýnda seyrediyor.
1307
*silverline/laçin: Temettü daðýtmak istiyoruz, iþler iyi giderse 2020'de daðýtabiliriz-bloomberg ht
13:27:11
*silverline/laçin: Bu sene duruma göre hisse geri alýmý yapabiliriz-bloomberg ht
13:26:06
*silverline/laçin: Bugün yeni yatýrýmdan bahsetmek çok gerçekçi deðil-bloomberg ht
13:25:31
*silverline/laçin: çin'den tedarikte süre olarak sýkýntý var ancak ikameye gerek duyulmayacak gibi görünüyor-bloomberg ht
13:23:41
*silverline/laçin: Hýzlý büyüyen firmalarýn ciro artýþýna ihtiyacý vardýr, yeterince artmazsa sýkýntý yaþanabilir-bloomberg ht
13:23:20
*silverline/laçin: Döviz riskimiz yok-bloomberg ht
13:22:35
*silverline/laçin: þu anda hedeflerimizde bir revizyon yapmayý düþünmüyoruz-bloomberg ht
13:21:00
*silverline/laçin: Nisan ve mayýs aylarýnda sipariþ azalmasý ve iptali yaþayabiliriz-bloomberg ht
13:20:29
*silverline/laçin: Beyaz eþyada ötv'nin kalýcý olarak kaldýrýlmasý talebi artýracaktýr-bloomberg ht
13:18:49
*silverline/laçin: ürettiklerimizin teslim edilemeceðine yönelik kuþkularýmýz var-bloomberg ht
13:18:30
*silverline/laçin: Esas müþterimiz olan avrupa'da yaþanan kýsýtlamalar problem yaratýyor-bloomberg ht
Silverline'dan, Darüþþafaka’da eðitim gören 100 çocuða destek
Silverline 23 Nisan 1920’de kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açýlýþýnýn 100. yýlý ve Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarýna armaðan ettiði 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý vesilesi ile 100 çocuðun eðitimine destek verdi.
Silverline'dan, Darüþþafaka’da eðitim gören 100 çocuða destek
22 Nisan 2020
23 Nisan’da çocuklarýn umutlarýný güçlendirmek, hayallerini gerçekleþtirmek, geleceklerini aydýnlatmak için Darüþþafaka’da yatýlý eðitim gören 1000’e yakýn annesi ve/veya babasý hayatta olmayan, maddi olanaklarý yetersiz çocuklardan 100'ünün eðitimine katký saðlayan Silverline, ‘100. yýlda 100 umut’ sloganý ile anlamlý bir baðýþ gerçekleþtirdi.
Amasya Merzifon’da üretimi ve yaklaþýk 1.800 kiþilik istihdamý ile 70’e yakýn ülkeye ihracat gerçekleþtiren Silverline, her yýl 23 Nisan kutlamalarý kapsamýnda fabrikada birçok etkinlik gerçekleþtiriyor. Bu yýl Covid-19 nedeni ile etkinlikleri iptal eden marka 100. yýl anýsýna anlamlý bir baðýþ gerçekleþtirdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açýlýþýnýn 100. yýlý ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý anýsýna ‘100. yýlda 100 umut’ sloganý ile 100 çocuðun gelecek hayallerine ortak oldu. Marka, Darüþþafaka’da Covid 19 nedeni ile uzaktan eðitim gören 100 çocuðun eðitim giderlerine destek oldu.
Mustafa Laçin: Bizim için en anlamlý destek
Silverline Ankastre Yönetim Kurulu Baþkaný ve CEO’su Mustafa Laçin ‘bizim için çok anlamlý bir destek oldu. 100 Darüþþafakalý çocuðun eðitimine katký saðlýyoruz ve geleceðimizin güvencesi, yaþama sevincimiz olan çocuklarýmýz için ne yapsak azdýr. Eðitim bir ülkenin aydýnlýk geleceði, geliþimi için son derece önemli. Dönemsel bazý desteklerimiz hep vardý ancak bu yýl Darrüþþafaka’da eðitim gören çocuklara böyle bir destek sunmak çok daha anlamlý oldu. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin ve milli mücadelenin en önemli adýmlarýndan biri Türkiye Büyük Millet Meclisinin açýlýþý olmuþtur. Ayný günde Mustafa Kemal Atatürk tüm dünya çocuklarýna armaðan etmiþtir bu özel günü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramý dünyada çocuklara atfedilen tek bayram. Geçmiþiyle gurur duyan bir millet olarak geleceðe daha aydýnlýk bakabilmek için Darüþþafaka gibi bu zorlu görevi kurumsallaþtýrmýþ kurumlara ve geleceðimiz çocuklara destek olmak en büyük sorumluluðumuz olmalý. Biz bu yaklaþýmýmýz sürekli hale getireceðiz’ dedi.
Silverline, Amasya Merzifon’da 49.000 m2 kapalý, 54.000 m2 açýk alan olmak üzere toplam 103.000 metrekare alanda üretim gerçekleþtiriyor. Marka yaklaþýk 1.800 kiþilik istihdamý ile bölge ekonomisine en büyük katký saðlayan firmasý. 70’in üzerinde ülkeye ihracat gerçekleþtiren Silverline, ocak, fýrýn, davlumbaz, aspiratör, bulaþýk makinesi, buzdolabý ve tezgah üstü teknolojik çözümleriyle ankastre sektörünün hýzla büyüyen markasý olarak öne çýkýyor.
Kaynak: https://www.dunya.com/sirketler/silv...-haberi-468464
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yükseliþle baþlamasý bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açýlýþ fark deðerine iliþkin
medyan tahmin +792 puan, ortalama tahmin ise +759 puan oldu.
Foreks'in 41 aracý kurum analisti ile yaptýðý ankette, en
yüksek beklenti +1488 puan olurken, en düþük beklenti -762
puan olarak gerçekleþti.
Ankete katýlan 41 analistin 40'ý pozitif, 1'i negatif açýlýþ
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 2267,87 puan düþüþle 98842,24
puandan tamamlamýþtý.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafýndan günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açýlýþ anketine katýlmak isteyen yatýrým
uzmanlarý [email protected] adresine baþvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açýlýþ Anketi Sonucu
Medyan : +792
Ortalama : +759
Maksimum : +1488
Minimum : -762
Katýlýmcý: 41[(+40)(-)1]
Foreks Haber Merkezi ( [email protected] )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(05/05/2020 - 09:17:35)
SILVR Solo 2020/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -551679
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
silver karýný çok iyi derecede artýrmasýna raðmen hiç kimse yok.. eskiden twitter investing yoktu buralar hep yoðundu ve hala eskiye göre kaliteli forumdur. kimse kalmamýþ herkes kendine farklý iletiþim telegram gibi yerler bulmuþ..
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
2020 birinci çeyrek dipnotlarýndan gözüme takýlanlar. Kötü bir dönemden geçiyor þirket.
*Borçluluk artmýþ.
*30 Mart 2020-05 Nisan 2020 tarihleri arasýnda üretime ara verilmiþ,
*...Gelinen noktada salgýnýn boyutu ve baþta ana ihracat pazarýmýz olan Avrupa ülkelerindeki sipariþ
ertelemeleri ve iptalleri nedeniyle 13 Nisan 2020 tarihinden itibaren üretim miktarýnýn düþürülmesi ve bu kapsamda vardiya sayýsý azaltýlarak kýsa çalýþma ödeneðine baþvurulmasý kararý alýnmýþtýr.
Z a m a n ý S a t ý n A l a m a z s ý n !
Yer Ýmleri