Soru þu
Pandemi olmasa bu hisse þu anda kaç.olurdu sizce
5 6 7 8 9 10 20 30
Cevap burada gizli
Ytd
Soru þu
Pandemi olmasa bu hisse þu anda kaç.olurdu sizce
5 6 7 8 9 10 20 30
Cevap burada gizli
Ytd
Geçen yýla göre kar düþük geldi.
Geçen yýl daha iyi bilançoyu 5 TL den almakta nazlananlar
neden 9 TL alsýn
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Katýlýyorum size, ancak her þirket için fiyatlama dönemleri ve gerekçeleri döneme göre deðiþiyor.
2020 yýlýnda beni mutlu eden bir hisse idi, uzaktan izliyorum tekrar almak için, ama sizin belirttiðiniz gerekçeler ve göstergelerden dolayý sabýrla bekliyorum.
Geçen yýl 5 F/K ile ilgi göstermeyenler, pandemi ve saðlýk sektörü diye bu yýl seviyeyi yükselttiler.
Artýk eþik yukarýda.
Son çeyrek te önceki yýla göre iyi gelmeyecek gibi görünüypr.
Þayet, bilanço ve 2020 performansý beðenilmez ve aþaðý belli bir seviyeye gelirse Almaya hazýr ve nazýr bir aday olarak bekliyorum.
Çünkü 2021 ilk yarýsý güzel olacak, euro artýþýndaki yüksek oran ve olasý stok karlarý sebebiyle.
Hissenin fiyatýný yabancýlar belirler, takas yoðunluðu onlarda, satmaya baþlarlarsa alým fýrsatý verir, satmazlarsa artýk bu þirketin de f/k eþik deðeri yükseldi diyebiliriz.
Takip etmeye ve fýrsat kollamaya devam diyorum....
Yönetim ve diðer giderlerdeki artýþ harika olmuþ elinize cebinize SAÐLIK.
Merhabalar,
SELEC 2020/9 bilançosuna göre çýkardýðým tablo ve grafikleri aþaðýdaki linkte paylaþýyorum. Faydalý olmasý dileðiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygýlar
Twitter hesabýmdan da takip edebilirsiniz.
ortalýkta aþý çýktý çýkacak, nasýl depolanacak, kim daðýtacak haberleri geziyor ama bu iþin göbeðindeki Selec.te yaprak kýmýldamýyor, hayýrdýr ?
Ben anlamadým þimdi aþý çýkmasý selec için iyi mi kötü mü? Bir tepki verdiði yok
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri