Ecilc patron bile bizim ilaçla iþimiz yok dediðine göre ki, malumun ilaný oldu selec artýk özgür olmalý ne ilgin var ecilc ile kendine gel sen ilaç daðýtým sektörde yýldýzsýn hadi koçum ayrýþ artýk þu kolonyacýlardan.
Ecilc patron bile bizim ilaçla iþimiz yok dediðine göre ki, malumun ilaný oldu selec artýk özgür olmalý ne ilgin var ecilc ile kendine gel sen ilaç daðýtým sektörde yýldýzsýn hadi koçum ayrýþ artýk þu kolonyacýlardan.
Ne günlere kaldýk ey Gâzi Hünkâr, Katýr mühürdâr oldu, eþek defterdâr!
Samimi olarak söylüyorum;panik yok,üzüntü yok.32 yýllýk borsa yaþamým da bu oyunlarý çok gördüm.Ancak;hissenizin temel verileri iyi ise yataðýma hep rahat girerim.Mayýs'tan itibaren büyük yükseliþler bekliyorum.Ama ,borsanýn geneli için ayný þeyleri söylemem mümkün deðil.Üretimi duran,faliyetleri azalan þirketler nasýl kar yapacaklar ? Örneðin,uçak firmalarý,oteller,inþaat vb gibi firmalarýn bu sene iþleri çok çok zor.Fakat,2021'den sonra eðer ayakta kalabilirlerse 2019 seviyesini yakalayabilirler.Gýda ve özellikle ilaç sektörü tarihlerinin en güzel dönemlerini yaþayacaklar...
Pazartesi Deva yine dip yaparsa peþine ecz ilaç/yatýrým onlardan öncede selec...bu da soluðu 7 de alýr.Durmazsa 6.80..
SELÇUK ECZA DEPOSU TÝCARET VE SANAYÝ ANONÝM ÞÝRKETÝ, farmasötik þirketleri, eczaneler ve hastaneler arasýnda bir daðýtým kanalý olarak hizmet veren Türkiye merkezli bir týbbi depoculuk þirketidir. Þirket farmasötik ürünlerin yaný sýra kozmetik, kiþisel bakým, bebek mamasý, vitaminler, týbbi ve benzeri ürünlerin daðýtýmýný yapmaktadýr. Þirket Ankara, Samsun, Ýzmir, Konya ve Antalya'daki beþ þubeden oluþan bir að aracýlýðýyla faaliyette bulunmaktadýr. 31 Aralýk 2011 itibariyle Þirketin iþtirakleri arasýnda Ankara, Kayseri, Ýzmir ve Konya'da dört þube aracýlýðýyla ecza deposu olarak faaliyet gösteren As Ecza Deposu Ticaret AÞ ve çeþitli ilaçlarýn ve patentli ilaçlarýn, týbbi malzemelerin ihracat ve ithalatýnýn yanýnda ecza deposu operasyonlarý ile uðraþan Selçuk Ecza Deposu Dýþ Tic. AÞ bulunmaktadýr.
þirketin ne ticareti yaptýgýný önce bilelim..
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Sn iþçi ben kendi adýma biliyorum da Selec in borsada ne yapmaya çalýþtýðýný anlayamýyorum.Deva ya..Ecz ilaç a takilmis sanki onlarýn ekurisi gibi çýkýyor iniyor.Bircok kaðýt son 1ayda 3e katladý 15/20 bandinageldi.Bizimki 8i gordumu öcü gibi kaçýyor.Birde kasadaki nakit eriyip gidiyor.%8%9faizle degerleniyora oraya iyi bir yatýrým uzmaný lazým.Kendi hissesini alsa kaðýda hareket gelir 1yilda kazanacaðýný 1ayda kazanýrdý.Cunku mali yapý iyi .Ama gitmediðini göre oda (?) Oldu.
Selec'in asýl yaptýðý iþ % 90 ilaç daðýtýmý olarak biliyorum.DiðerLERÝ % 10 GÝBÝ BÝLÝYORUM.yANÝ ASIL KAZANÇ ÝLAÇ DAÐITIMI.aMA EMÝN DEÐÝLÝM.bÝR YER DE OKUMUÞTUM FAKAT NEREDE OKUDUÐUMU HATIRLAMIYORUM...
adamlar ticaret yapýyor,rahat olun,çokta ðüzel paralar kazanýyorlar,temettüde ileriki zamanlarda cimrilik yapýcaklarýný sanmýyorum,
yaptýgý iþ karlý olmasa bu kazançcý nerden edicek,kaldýki hastalýk istemesemde kazancýný baya yukarýlara taþýyacaktýr sene sonu ve ileriki
yýllardada,keza gýdada öyle olucak,
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Yer Ýmleri