Originally Posted by
ebcim
Sayýn Yarýmada, ben de ilaç firmalarýnda tanýdýðým bazý arkadaþlarýmla konuþtum; iþlerin çok iyi gittiðini söylediler.Ayrýca, þirketimize (Selec) telefon edip tanýmadýðým üst düzey yöneticilerle konuþtum ;hatta daha sonra da þirketin hisse senetleriyle ilgili yine üst düzey yönetici bir hanýmefendi bana iþlerinin iyi olduðuna anlattý.Bu arada dediðim gibi tanýdýðým muhasebe bölümünde çalýþan arkadaþým da ,iþlerinin çok yoðun olduðunu , yeni elemanlar alýndýðýný anlattý...Açýkçasý önümüzdeki aylarda , buna yýlsonu da diyebiliriz,iþlerin dünya da ve Türkiye de iyi gitmeyeceðini tahmin ediyoruz.Fakat ,gýda ve ilaç sektörü tam tersi olarak büyüyeceðini çeþitli medya haberlerinde görüyoruz.Ayrýca, Selec ,tüm bu faktörlerin dýþýnda çok ucuz kaldýðýný bilançoyu incelediðimde de görebiliyoruz.Ama, Türk borsasý bir garip iþliyor ! Uçak uçmuyor ama hissesi uçuyor, spor kulüpleri tam bir borç bataðýnda ancak;hisseleri süper !.Yine borsa da iþlem gören fakat þirketleri geçici olarak kapanan firmalar bile gayet güzel fiyatlardan iþlem görüyor ! Olacak iþ deðil ! Bütün bunlarýn yanýnda Selec bedava kalýyor.Tabi ki,bunlar benim yorumum.Kesinlikle doðruluðu kanýtlanmamýþ.Karar , yatýrýmcýnýn..
Yer Ýmleri