Þirket kar etse neye yarar. Yatýrýmcý dostu deðiller. Þu dönemde bu kadar düþecek ne var. Nereden alýrsan al zarar yazýyorsun. Ayýptýr.
Þirket kar etse neye yarar. Yatýrýmcý dostu deðiller. Þu dönemde bu kadar düþecek ne var. Nereden alýrsan al zarar yazýyorsun. Ayýptýr.
Merakým suký 3gun 4gun tavan giden kaðýtlar bundan iyimi? Bence deðil...Her akþamýn bir sabahý vardýr diyelim.
Deva'nýn müthiþ kar'ýndan sonra Eczacý ve Selec'de de iyi bir kar bekliyorum.Yýlsonuna kadar çýkýþ sürer diye düþünüyorum.Tabi ki sadece tahmin...
Pazartesi iyi olur umarým,ikinci 6 ay ilac zammý tahmini olan varmi
Belki tekrar olacak ama...Önümüzdeki 6 aylýkta borsa da iþlem gören hisselerin büyük bir bölümü ( % 95-97 arasý ) bilançolarý kötü gelecek.Gýda ve ilaç firmalarý hatta bazý bir kaç firma daha kar getirecek.Bizimkisi ilaç sektöründe olduðu için 6 aylýðý gayet güzel gelecek.Bana göre 9 aylýk ve 1 yýllýk bilançolarý da iyi gelecek.Uzun lafýn kýsasý kazanacak bir kaç hisseden birisi Selec olacak.Ne yazýk ki,önümüzdeki aylarda dünyadaki bir çok ülkede ekonomik sorun yaþanacak.Fakat, Türkiye'de çok daha kötü bir kriz ile karþý karþýya gelebiliriz.Umarým yanýlýrým.Ancak; tabi ki 2021'den sonra ülkemizde sorunlar çözülmeye baþlanacak ve ancak 2022 yýlýnda ,2020 yýlýnýn baþýný yakalayacaðýz.Tabi ki tahmin..
Son Dakika: Fahrettin Altun duyurdu! Yerli ilaç onaylandý, satýþý baþlýyor
Son Dakika Haberi; Türkiye Cumhuriyeti Ýletiþim Baþkaný Fahrettin Altun "Yerli bir ilaç firmamýz tarafýndan Kovid-19 tedavisinde kullanýlmak üzere üretilen ilaca satýþ iznini verdik" dedi.
maske ilaç vs vs bunlarý depolar satar,aslan payýda kimdeyse ,kaymagýný yer,
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Yer Ýmleri