-

Originally Posted by
yarımada
Yanlışınız var. Şirket 800 milyon tl kısa vadeli kredi kullanmış. Bir de bu şirketin en iyi bilançosu ilaç zammından dolayı ilk çeyrekte gelir. Yıl sonu 1 milyar karı ben imkansız görüyorum.
Bir de bu şirket ilaç şirketi değil. İlaç dağıtım şirketi.
Sayın Yarımada,yani aldığı krediyi nakit hesabına mı aktarmış !...Gerçekten garip bir durum !.Kasa da o kadar para varken niye acaba kredi alıyorlar ?
-

Originally Posted by
ebcim
Sayın Yarımada,yani aldığı krediyi nakit hesabına mı aktarmış !...Gerçekten garip bir durum !.Kasa da o kadar para varken niye acaba kredi alıyorlar ?
Ona baktım bende ama garip bir durum var. Kredi alıp onu vadeli mevduat yapmış galiba. Arada 1 puan faiz karı var.
-
Nakit kraldır 

Originally Posted by
yarımada
Ona baktım bende ama garip bir durum var. Kredi alıp onu vadeli mevduat yapmış galiba. Arada 1 puan faiz karı var.
-
Beklentiler çok yüksek tutuldu. Dağıtım, Pazarlama işi yapan bir firmanın yapabileceği daha ne olabilir ki. Sonuç olarak bu kadar olur ve başardı bence...Daha fazlasını beklememek lazım...
-
Net kar marjı %5 olan bir şirket..adamlar dağıtıcı aracı..deva gibi üretim tesisleri yok %35 net kar marjı yok..devanın bilançosunu inceleyin burada vakit kaybetmeyin..
-
-
-

Originally Posted by
derinlikler
Bu durumu yorumlar mısız?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-