Originally Posted by
koçari
Bak arkadþým
size özelden yazdým polemik olmasýn diye anlamak istemediniz.
gittiðiniz tuttuðunuz yol yol deðil
biz bizeyiz herkes kimin neyi ne kadar bildiðini biliyor
böyle devam ettikçe olmaz olmayacaktýr
o kazandýðýnýz hisselerde tesadüfen kazanmýþsýnýz ve ederleri yok o hisselerin
Not
borsa da %100 kaybedebilirsiniz daha fazlasýný kaybedemezsiniz bir bütünün %100'ü kaybedilince 0(sýfýr) olur
neyi kaybedeceksiniz? paranýz sýfýrlanmamýþsa %100 kaybetmemiþsinizdir
ha þu olur yüksek miktarda (KREDÝLÝ) bir hisseye tavandan alýþ girerseniz tabana kadar verirlerse ertesi günde satamayýp taban yerseniz eksiye de geçer evinizi de arabanýzý da elinizden alýrlar.(cevap vermeyip sadece söylediklerim üzerinde yoðunlaþýp düþünürsen menfaatine olur, ben söyleyeceðimi söyledim söyleyebileceklerine cevap vermeyeceðim)
Kardeþim ne evladým niye yine þu görmedýðimi sandýðýnýz narsizm inizle hareket ediyorsunuz. Senin baban yaþýnda adamým . Ayýp deðilmi ?!
Ben orta vadeli yatýrýmcýyým. 8 ayda % 1100 kazanmýþým. Ha geri verdim çoðunu o ayrý. SARKY bizim gibi yakýþýklýlarýn kaðýdý dediniz gordük hep beraber o da dediðimi yaptý iki tavan yapýp yedire yedire yine benim kol kestiðim yere geldi. Bu iyimi yani? Bana kalýrsa borsa komple doyum noktasýna ulaþtý. Bu yüzden düþerkende kazanalým diye düþüþe trade yapýyorlar. Biz düþerken de kazanýrýz diyenler var valla bana göre o da o kadar basit deðil. Spek yaptýðý biricik hareketi bize yedirirmi düþünün bakalým.. 7.30 saat günlük toplar 30 dk boþaltmaya ayýrýr. Onda da iki üç çelme ata ata gider..
Zaten bunuda sattým. Gözü aydýn kar adam ve dealer35 in.. son 1 haftadýr kalbim de ritim bozuldu. Yemiþim Corona sýnida kitinide ilacý ýnýda deli gibi ertesi günkü hareket için kafa yormayýda. Bir anda rahatladým oh be..
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri