2.4... lý rakamlara gelirse neyim var neyim yoksa alacaðým diyen bir arkadaþ vardý.Çok olmadý 3 günde buyur.
Performansýný görelim.
2.4... lý rakamlara gelirse neyim var neyim yoksa alacaðým diyen bir arkadaþ vardý.Çok olmadý 3 günde buyur.
Performansýný görelim.
Portföyümu nakite geçirdim geçen Cuma. 2.4'lý rakamlar demedim. 2.40. Neyim var neyim yok demedim. Portföyüm ile dedim. Bekliyorum 2.40'ý. Getirsinler. Elbette bu aptallýk sona erecek. Sabýr sabýr sabýr. Biraz da saygý tabi hem size hem diðer arkadaþlara. Birbirinizi yemeyi býrakýn artýk. Para kaybediyoruz en azýndan saygýnýzý kaybetmeyin
Açýn topiði þöyle bir okuyun biz bize saygýsýzlýðýn kralýný yapanlara çok saygýlý davrandýk.Ne hakaretler olan bir ton yazý da silinmiþ.Bazýlarý da hala duruyor.
Bu tahtada yapýldýðý gibi bir manipülasyonun yapýlmasý ciddi finans bilgisi gerektirir.Bunu yapabilme kapasiteleri olanlarda herkes tarafýndan bilinir.Burada eli olanlarýn diðer icraatlarýna bakýp bunu anlamak görmek isteyene zor deðildir.
Mesela burada baðý olanlardan birinin tahtasýnda ayný þekilde yatýrýmcý isyandadýr.
Bir diðerinin iþtiraki hissede açýn bakýn bakalým kaç kez devre kesici uygulanmýþ Spk ne cezalar kesmiþ.
Ben burada hep biz dedim ne yaptýmsa yatýrýmcý olan herkes için yaptým.Karþýlýðýnda bir ton laf yedim.Ama bundan sonra her koyun kendi bacaðýndan asýlýr.Kimsede bu düþüncem için beni eleþtiremez.Çünkü bilgi falan paylaþmak biþey yazmak çok uzun zamandýr bu topicde içimden gelmiyor.Herkese hayýrlý bol kazançlar dilerim.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Ben size daha ne diyeyim.ytd.
Kaçamazsýn kaçamazsýn
sen ellerin olamazsýn
En sonunda sen benimsin
Benim eþsiz sevgilimsin
Gönlümdeki bebeðimsin
Seni benden alamazlar
Kaçamazsýn kaçamazsýn
sen ellerin olamazsýn
Seviyorum seveceðim
Uðruna bil öleceðim
Ellere vermeyeceðim
Seni benden alamazlar
Kaçamazsýn kaçamazsýn
sen ellerin olamazsýn
aðlama bebeðim, olay budur..![]()
Yönetime bir sözümüz var.Hisse senedinizin çöp fiyatýna düþmesi hatta. kötü yola düþmesi sizi rahatsýz etmiyor mu?
Rahatsýz olmuyorsanýz bu rahatlýðýn sebebi nedir.Ýþi bilen birine verin makul mantýklý bir yerde fiyatlama yapsýn.
Böyle birini bulamazsanýz ben talibim...Bol güneþli günler.
Bu ters hareketler buyuklerin carpismasindan baska bir sey olamaz (I.T,SANKO) Anlasilan onlar istemedende bir sey olmayacak.Yada yonetimin devreye girip alim yapmasi ancak bu gidisata son verebilir.Kaziga oturtmak ancak o sekilde olabilir.Ekranin kapatilip bakilmamasi gereken bir hissedeyiz.Ben sahsen artik oyle yapacagim.Menfaatleri gerektirmedigi surece hisseyi yukseltmeyecekleri anlasiliyor.y.t.d
SANKO da kafayi yemis galiba,ben zarardaysam sizlerde bedel odeyin der gibi kinlenmis vaziyette adeta bizlerle beraber kendi kendinide sokuyor.
Son düzenleme : OZDEMIR1; 18-02-2019 saat: 11:27.
Yer Ýmleri