“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Biraz akýllý olun tahtaya sözün geçmiyorsa çekil kenara izle býrakýn kendi salyasýnda boðulsunlar.. herkese sabýrlar..( not fazla bu hissede malým yok )
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Yatýrýmcýlarýn sabrýnýn tükenme derecelerinde, durumu daha soðukkanlý bir þekilde, dýþarýdan bakarak irdeledim.
"Batý da , hemen tüm çimento þirketlerinde olduðu gibi, "kurucu mirasçýlarý" yöneten taraf ve yine "mirasçý" diðer taraf arasýnda ki,
kavgada , 3. taraf olan "borsa yatýrýmcýlarý", seslerini yükselttiklerinde, her iki taraftan da , "siz hakkýnýzý alabileceðinizi mi
sanýyorsunuz" þeklinde azar iþitip, bazýlarý tarafýndan , edebe, ahlaka mugayir bir þekilde muamele görüyorlar. (Þiddetle kýnýyorum)
Kurucu olmayan, ama þirketleri bir þekilde, (içeriden da taraftar bularak) ele geçirmeye çalýþan bir grubun,
tüm Çimento tahtalarýnda ki operasyonlarý ayan beyan ortada.
Oyak grubunun saðlam yönetimi sayesinde, oralarda sesleri þimdilik yükselmiyor.
"Batý" daki, "iyi eðitimli miras kondu"larýn ilerde baþlarýna neler gelebileceðine dair þöyle bir senaryom var..
Ülkemizde olduðu gibi Avrupa'da da resesyon önümüzdeki min 1-2 yýl için kaçýnýlmaz.
Ýhraç laflarý biraz moral için gibi.
Ortam gayet müsait iken senedi, grafikte gösterdiðim gibi 2 liranýn altýna, dolarýn da yardýmý ile süren gurubun
yapmaya çalýþtýðý þey, Muhtemel bir bedellinin önünü kesmek.
Ýyi eðitimlilerin parasal durumlarýnýn nanay olduðu, tahtada kimlerin rahatça operasyon yapabilmesinden belli.
Mesaj açýk. Bu borçlarla, kar yapamazsýn ve ÝMTÝYAZ hakký hiç bir iþine yaramaz. Herkes eþit olur.
Ve Orascoma destek verenler, olayýn rövanþýna oynar.
Kumpas tan, zarar etmeden Nasýl çýkýlýr ?
En kolayý fakat, zorlarýna gidecek olaný yapsýnlar, hala para eden tek imkan "imtiyaz ý" paraya çevirsinler, hiç
olmazsa yönetim ellerinde kalýr.
Kayýp edelerse de, karþý taraf olduklarýnda da avantajlý duruma geçerler.
Yazilanlari kaldiranlar moko ko dan kacis yok, olene kadar pesinizdeyim![]()
Yönettiði þirket çok kurumsal.belli ki. iyi yonetiliyor..koca sirketi kotu yola dusurduler..Tkyd yi di de çok iyi yönetir..
Yer Ýmleri