Originally Posted by
Badi
Seni takip eden ky parayý bavullara sýðdýramýyor ya.ne faydan oldu buradakilere,yaðcýlýðýn en ince ayrýntýlarýný göstermekten baþka.taa 2013 deki yazýyý alýntýlayýp utanmadan ben uyarmýþtým diyorsun.2016 dan sonra yani mutasyona uðradýktan sonra patrona þöyle okkalý bir uyarý yazýný koyda görelim.ancak ben senin binlerce yaðcýlýk yazýlarýný koyabilirim.
Senin bundan sonra gördüðün göreceðin görebileceðin tek þey hocan.Ona iyi bak.
Ha geçen gün bir yazý yazdý herhalde göremedin kendisi burada madur yatýrýmcýdan bizi hatta patronu tahtada elçiye zeval olmaz kabak gibi oy.n tahta yapýcýya evrildi.Þimdi sondan bir önceki yazýný bir oku iyice düþün bu gece.
Hiç hatýrlamýyorum tonla para kazandým bu hissede ve de hepinize kazandýrdým gibi bir yazýmý.Ama aç oku bak bazýlarýnýn ne yazýlarý var hani gözlerinin görmez olduðu.
Çok uzaða gitme bak bir kez daha yazývereyim ; Feyyaz Bey buradaki bazýlarýndan 10 kat daha fazla adam gibi adamdýr.Bunu sakýn aklýndan hiç çýkarma.
Ben hayatýmda hiç kimseye yaðcýlýk yapmadým yapmamda.Rahat ol senin dýþýnda herkes bilir burada.Bana hiç kimse inanmadýðým bir þeyi ne yazdýrabilir ne de yaptýrabilir hiçbir þekilde.Sen bizi boþver kendine çok dikkat et esas.Ha bunu da tehdit olarak falan algýlarsýn.Körle yatan þaþý kalkar ama henüz sen daha kiminle saf tuttuðunun bile farkýnda deðilsin.Hele onca uyarýya raðmen bu haldeysen...
Hiç cevap falan yazacam diye de kendini yorma.Benim senin gibilerle kurabileceðim tek diyalog onlardan uzak durmak olur.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri