"Yoksa kazanacaðýnýzý mý sanýyorsunuz"...Keser döner sap döner gün gelir devran döner...ben yaþamadým ama yaþayan hissedarlar adýna söylemek istedim...
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Yoksa kazanacaðýnýzý mý sanýyorsunuz"...Keser döner sap döner gün gelir devran döner...ben yaþamadým ama yaþayan hissedarlar adýna söylemek istedim...
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O sözler halen kulaklarýmda yankýlanýyor... Ancak þunuda belirtmek isterim ki o sözler asla þirketin genel görüþünü temsil etmiyor ve bu olayýn diðer tüm yönetim kadrosunda büyük bir üzüntü ile karþýlandýðýna eminim,katýldýðým tüm gk larda yapýlan en sert eleþtiriler bile büyük bir olgunlukla karþýlandý ve cevaplandý,aslýnda kitapta ve son linkteki haberde Feyyaz beyin de kurumsallaþma ve þirketin sürdürülebilir olmasý adýna verdiði mücadeleyi son derece iyi açýklýyor.
Yazacaklarýmý fiyattan baðýmsýz yazýyorum.Zaten bundan sonra tarafýmdan bilgi ve fikir içeren hiçbir yazýyý burada göremeyeceksiniz.Ancak biþeyler karalamazsam susarsam bana yakýþmayacak bir durum var ortada ;
Ben Feyyaz Bey'in dürüstlüðüne ve samimiyetine inanýyorum.Bu yüzden hakkýmda kim ne derse desinde umrumda deðil.
Ben buradaki bazýlarýndan beklerdim ki ; Gösterdiði çaba net bir þekilde ortada olan Feyyaz Bey'i eleþtirdiðiniz kadar kim bu Ceyar?Biraz da onu eleþtirebilseydiniz.Keþke...
Kapýdaki olayý biliyorsunuz arada eleþtiriyorsunuz peki çok güzel ;
1. Yýl 2013 nisan ayý Þirketin Bornovadaki arazisi sadece 500-600 mln dolar eder dediðimde bu piyasa deðeri olmuyor dediðimde ne önemi var ki diyene
2.B grubu hisselerin neden düþük fiyattan iþlem gördüðünü sorduðumda yükselmesine ne gerek var ki diyene
3. Zaten bir sürü döviz borcunuz var hiç olmazsa Hes lerin borçlarýný hedge edin dediðimde ne gerek var ki doðal hedge li diyene
4 Ya da bir sürü döviz borcunuz var bu yatýrýmý nasýl yapacaksýnýz diye sorduðumda biz koskoca þirketiz buna en iyi þekilde karar veririz diyene.
O gün karþýsýndaki benle dalga geçene hadi bazýlarý bilmiyor ya çok iyi bilenler var burada neden 2 kelime etmediniz?
Þimdi herkesi yaptýklarý ile yapmadýklarý ile yalanlarý ile 3 kuruþ menfaat için arkadan çevirdikleri iþleri ile baþbaþa burakýyorum.Ha aranýzdan bazýlarý sakýn sýrat köprüsünden karþýya geçerken benden helallik alabileceðini zannetmesin.Hodri meydan...
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Ýmtiyazli .... yoksunlari gunaydin.
Baksen pazarlamacilar yine gelmisler
birkac eksik olsada.... Ama bu sefer vicdan yaptilar herhaldeki karisik duygular var. Yazik..... utanmak yok
tabi...utanmak icin ar damarinin olmasi lazim.
Bunlar ;mirasyedi...basiretsiz...capsiz
dedigimizde....ona buna b.k atanlar
yeni bir dansozlugun pesindeler anlasilan.
Kitap yazmis....itiraflar...itiraflar.
Yazmadikmi....kac tane profesyonel
calisan var ? diye...karar verici olarak
beyfendiler torun tombalak isi devam diyorlar hala.... Bak sirasi gelmisken
yine anayim da demedi demesinler...
“Kayyum” en iyisi olur. Aylarca yazdik.
Bunlar memleket ...sektor... Bist dusmanidir. En hayirlisi herseyi satip
koddanda cikmalaridir.
Malum kisinin “ Hodri meydan” cagirisinida anlamlandiramadim.
Patronlar desen olmaz...adam hala saksakciliga devam ediyor....yatirimcilar desen ...hepimiz
zararda beklesiyoruz.... Basina buyruk spek desen....adami aforoz eder piyasadan silerler.....
Yani....vicdan iste...istemesende yokluyor insani...
Kayyum en iyi cozum....satarlar herkese payini verirler...
Cok dan cok ....azdan az gidecek gari
Niyetiniz akibetiniz olsun .... yoksunlari.
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-------------------------------------------------------------
Hadi bakalim imtiyazli.... yoksunlari
sira size geliyor....pamuk eller cebe...
Afyon %300 bedelli acikladi....sektor
el yakiyor.... Bakalim aptalca (bes parasiz ve hazirliksiz) yatirim
karari almanin bedelini odeyin.
Aldiginiz cifter maaslar bogazinizda dugumlensin.....aldiginiz vebal yikiminiz olur insallah.
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%300 bedelli artýþý göremedim Sermaye tavanýn artýrmýþlar.Tabi ki hazýrlýk olabilir.Afyon bedelli yaparsa çimsa %50 verecek;
parron cebinden bir þey çýkmayacak ama BATI bedelli yaparsa patronlar cepten para çýkýþý demek, o yüzden ben BATI da
BEDDELLÝ ARTIRIMINI hayal olarak görüyorum. Minik bir tutar belki.?
Ytd,
Saygýlar,
Son düzenleme : CARÝ; 06-11-2019 saat: 14:23.
bsoke satýþa çýkmadan önce ykb sermaye arttýralým önerisini sundu...fakat hiçbir ortak bunu kabul etmedi.ve baþkan o zaman iþtirak satmak zorundayýz dedi ve bsoke de karar kýldýlar....yani ortaklarýn cebinde akrep var...kavgasýz günler dilegi ile.....
Yer Ýmleri