Kurda %4-5 düþüþ oluyor. toplam borçta 120M EUR OLSA 6 MÝLYON EUR BORÇ AZALDI. HALA TEPKÝ VERMEMEKTE ISRAR ...
BASKI NEDÝR?
YTD.
Kurda %4-5 düþüþ oluyor. toplam borçta 120M EUR OLSA 6 MÝLYON EUR BORÇ AZALDI. HALA TEPKÝ VERMEMEKTE ISRAR ...
BASKI NEDÝR?
YTD.
Allah (cc) evinize gitmeyi nasip etmesin...
Olmaz olmaz deme olmaz olmaz...
BATISÖKE SÖKE ÇÝMENTO SANAYÝÝ T.A.Þ.
BSOKE
Açýklamalar
Yatýrýmcýlardan gelen yazýlý ve sözlü talepler üzerine, Þirketimiz ile ilgili bilgi ve beklentilerimiz aþaðýda sunulmuþtur;
- Þirketimizin, 1.650.000 Ton/Yýl kapasiteli entegre klinker ve çimento tesisinin devreye alýnmasý ile birlikte ihracatýmýz Haziran 2018 ‘den baþlamak üzere hýz kazanmýþtýr.
- Baðlý ortaðý bulunduðumuz Batýçim Batý Anadolu Çimento Sanayii A.Þ. ile birlikte 2018 yýlsonuna kadar yaklaþýk 40 milyon USD ‘lik ihracat baðlantýsý yapýlmýþ olup, 2019 yýlý ihracatýnýn ise yaklaþýk 60-70 milyon USD aralýðýnda olacaðý tahmin edilmektedir.
- Yatýrýmlar nedeniyle Þirketimizin uzun vadeli kullanmýþ olduðu döviz kredilerinin yýllýk anapara ve faiz ödemelerini ihracat gelirleriyle karþýlayabileceði öngörülmektedir. Dolayýsýyla döviz borçlarý kýsmen hedge edilmiþ olup, ihracatýn artýrýlmasý yoluyla bu konuda önlem alýnmaya çalýþýlmaktadýr.
- Ýþtirakimiz Batýçim Enerji Elektrik Üretim A.Þ.'nin enerji üretim ve satýþ faaliyetleri hidroelektrik santralleri ile ilgili olup, hem üretim miktarýndaki artýþ, hem de son dönemde elektrik fiyatlarýnda meydana gelen artýþ iþtirakimizin enerji faaliyetlerini olumlu yönde etkileyecektir.
- Þirketimizde atýk ýsýdan elektrik üretim tesisi olmasý nedeniyle, son dönemde elektrik fiyatlarýna gelen artýþlarýn maliyetlerimizi kýsmen olumsuz yönde etkilemesi beklenmektedir.
- Ayrýca 2018 yýlsonuna iliþkin normal koþullar altýndaki diðer beklentilerimiz;
Satýþlar : 350 - 400 Milyon TL
Brüt Kar Marjý : 35-40%
FAVÖK Marjý : 30-35%
Kapasite Kulaným Oraný : 90-95%
https://www.kap.org.tr/Bildirim/707861
Bazýlarýna kapak olmuþtur sanýrým.
[QUOTE=EKSÝPNOS35;2628334]https://www.kap.org.tr/Bildirim/707861
Bazýlarýna kapak olmuþtur sanýrým.[/QUOT
Biz ne açýklamalar gördük.YD den sonra senin tepene bütün kapaklarý kapattýk ancak aralarýnda kafaný çýkartýp cýrtlak sesinle baðýrmaya devam ediyorsun.Yeter artýk þu yönetimin ayaklarý altýna paspas olduðun.Biraz kendin ol diyeceðim ama,galibasen busun.
Son düzenleme : Badi; 13-09-2018 saat: 20:33.
Ne kadar y...þak olduklarýný itiraf etmelerine dair talep olmamýþ mý acaba?
Topicde bu bilgileri aylar öncesinden yazdým,bu bilgiler devlet sýrrýda deðildi,GK da bu bilgiler yüzlerine söylendiði halde ve bunlarý kendileri net olarak bildikleri halde burada beni karalayarak bu bilgileri yalan yalnýþ gibi gösterip tahtayý ve topiði manipüle edenlere deðilde bana cevap yazman çok manidar.
Son düzenleme : EKSÝPNOS35; 13-09-2018 saat: 18:51.
Yer Ýmleri