Bak þimdi.....Bir kere efendi ol.....Sen küçük aklýnla bana ders verme,,,,muhtemelki senin yaþýndan fazla bu iþin içindeyim,,,,yani ben bu iþe baþladýðýmda ya sen yoktun yada kýsa donla dolaþýyordun,,,,ben neyin ne olduðunu çok iyi bilirim...senin gibi sallama yapmam,,,,çalýþýrým,,,hemde çokiyi çalýþýrým,,,ondan 40 yýldýr piyasadayým,,,,ve Ýzmirliyim hemde çoook uzun yýllardan beri köklerim 3 kuþak Ýzmir dir,,,,Þimdilik bu kadar ders sana yeter ama fazlasýný istersen onu da veririm,,,,,ADAM OLMAYI ÖGRENMELÝSÝN,,,,
Sent from my iPad using hisse.net mobile app
Demek 40 yýl piyasa tecrubesi ve 3 kusak Ýzmirlilik sonunda TAM35 nick ini yakistirmisiniz kendinize. Kýsa don biraz genc gostermis beni ama +/- 5 ayni jenerasyon sayýlýrýz. Sizden ve ogrenebilecegim herkezden tabiki ders almak isterim. Ancak, alacagim dersler karsiliginda eger sinifi gecersem; Nick inizdeki tam ibaresini yarima dusurmenizi taahhut edermisiniz ?
Ders1 herkez deðil herkes,,,,,2.tam35 nedir bilirmisiniz,,,,bilmezsiniz,,,,izmir’li iseniz bilmeniz gerekir,,,zira biz GÖZTEPE ile büyüdük onun avrupa kupalarýndaki maçlarýný seyrederek Göztepe li olduk,,,,tam35 GÖZTEPE DÝR,,,,,Ondan dolayý yarýma marýma düþmez,,,,o iþ ksk lilerin iþidir yarýmlarla uðraþmak,,,,Bu günlük yeter tatildeyiz,,,pazartesi derslere devam ederiz bye,,,,
Sent from my iPad using hisse.net mobile app
Yer Ýmleri