Eskiden adam olacak çocuk diye yarýþma vardý, rengini belli ederdi ve 10 yarýþmacýnýn ardýndan hemen biterdi. Burda 100 yarýþmacý var ama bi hala 10 uncu suna 10 puan verme gayreti içerisindeyiz. Sonumuz hayrolsun 😜Evet orada hata yapmýþým 3. Çeyrek ve son çeyrek olacaktý,sonuçta resmi açýklama 40 milyon dolar kontratlý satýþ,eðerki yýllýk ihracat bu rakamýn çok altýnda kalýrsa yönetim için hem maddi hem manevi anlamda çok büyük sýkýntýlar olur,ama eðerki dedikleri hedefi tutturur hatta üzerine çýkarlarsa o zaman hepimiz için güzel günler göründü demektir,bir gurup hariç tabiki,onlarda tahtayý buralara verenler,sorularýmýzýn cevabýný belki bu akþam deðil ama 10 Kasým’a kadar almýþ olacaðýz.
Sizide son kez uyarýyorum ikide bir insider imasý yapmayýn,benim maliyetimde belli,bekleme süremde,tek adet iþlemimde yok aylardýr,o zaman bende size sorarým,herkese alýr iken 100 kere düþünün der iken siz neyi biliyorsunuzda her daim alým yapýyorsunuz???
hisse.net kurulduðundan beri Türkiye'nin en büyük ve ücretsiz borsa sitesi olmuþtur ve olmaya devam edecektir.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri