Sayin sulzer iyi gordunuz.....2.06 yerine 2.00 goruveririz olur biter.
Yeterki patronun keyfi olsun yaw.
Hadi Bismillah.....izmirli_hoca nin
kulaklari cinlasin gari.....assagimi yukarimi.!!??
Ytd.
Saygilar.
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar elimde ne kadar cimento hissesi varsa SNGYO ile takas ettim.
Sizide allah kurtarsin artik ben yokum.
Sayin whiningman hayirlisi olsun. Para yapar yine gelirsiniz. Patron nasilsa gozu assagilara dikti.Alim firsati verir . Bugune kadar kim geldiyse elini bos birakmadi.
Ytd.
Saygilar.
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu grafiði ve beklediðim bu dibi, en az 1 sene önce bu forumda asdým
ve patronu, piþirdiði çorbaya tükürmekle itham ettim.
OBO nun mecburisi ni yapmazsa gitsin çelik çomak oynasýn dedim.
Ne dediðimin önemi yok.
Þimdi zamaný geldi.
O verecek biz alacaðýz.
Þilepler dolana kadar, dolmadan da hiç biri limaný terk etmeyecek. Ýsterse 10 sene sürsün,
Artýk Torunlar ortak oldular..
Kimler geldi, kimler geçti
hiç birisi Patronu çözemedi,
en bilmiþi..
bizim kadar sevemedi
en bilmiþi..
Kimler geçti... ..![]()
3,5 milyon sermayesi olmayan egeen 250 milyon kar açýkladý. Piyasa deðeri 1.2 milyar tl. Koskoca btcime bak , utanýn hemþeri þirket egeen. Gidin þirket nasýl yönetilir öðrenin. Nasýl kar edilir, pd nasil yükselir. Lakin iyi niyetli iseniz, iyi niyetli deðilseniz ne desek boþ. Þu ana kadar görünen siz iyi niyetli deðilsiniz. Böyle bir þirket havadan gelince ye ic takil.
Bizim faaliyet karýmýzda 12 aylýkta 250 milyon dan aþaðý olmaz,net karý ise yýl sonu kurlar belirler,kurlarda böylesine bir yükseliþ 15-20 yýlda bir ancak olur,bu saatten sonra gelecek bilançolarda finansal tablolarý bu denli etkileyecek bir zarar pek olasý deðil,Ekim ayýndada muhtemelen yüksek bir cari fazla gelecek,yýl sonu euro kuru 5,8-6,00 bandýnda olursa ki benim görüþüm öyle olacaktýr yýlý güzel bir kar rakamý ile kapatýrýz.
Yer Ýmleri