Birileri yýllardýr Çin iþkencesinden tutunda Nazi iþkencesine kadar bilimum iþkenceyi uyguladý bu hissede,ancak bizi hiç bir þekilde sindiremediler hatta geçen yýllar sonunda geldiðimiz noktada motivasyonum iyice arttý,ancak tüm bunlarý yapanlarýn iflahýnýn kesilmeye baþladýðýný hissediyorum.
Yaw neyini silicen silme kalsýn orada ibreti alem için.Kaç yýl önceki iþlemin Bu 1,42 den TSKB satýþ.Þu an veriliyorsa bizde verelim.Herhalde arþivde böyle bunlarý saklýyorsun çýkarýp çýkarýp servis etmek için.Daha geçen yazmadýn mý burada dolaylý bize çalýþýyorsunuz diye.Hey güzel Allahým ya sen nasýl þaþýrtýyorsun insaný bazen.Neresinden tutsan çok fena çuvalladýn bu sefer.
Arkadaþ konuþmayayým diyorum susayým diyorum burada bazýlarýna harbiden müstehak diyorum.Maþallah bana yazý yazdýrtmak için elinizden geleni yapýyorsunuz.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
CEMTS iþi olmamýþ 1 liradan 7 liraya gitti daha ne olsun.Bugün kabul gününüz herhalde.Yaw millet burada yanlýþ adrese sallarken biz adres gösterdiðimizde o zamanda 1-2 kelime karalayýverseydiniz ya madem bu kadar hakimsiniz olaya.Harbiden bu gün bu topicde olan bitenlere þaþkýnlýk içerisindeyim.
Madem tahtada yazdýklarýnýzý yapabilecek gücünüz var. Nedir buna özellikle son zamanlarda herkesi ikna etme çabasý???????????Tahta orada gerekeni yapýn haklý çýkarsanýz paraya para demezsiniz zaten.Ama lütfen tersi olursa o seferde biz yine bildik diye buraya gelmeyin.Bugün bu topic gerçekten ayrý bir ilginç oldu.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Diðer hisseleri dillendirme yeter bu kadarý sanýyorum.
Yer Ýmleri