Kazanmak için senin benim hayatta yapmayacaðýmýz þeyler var ama karþýndakiler öyle deðil anlamazsýn bile kim olduklarýný da.O yüzden fazla ortalýkta olma ketum ol biraz.
Bu 1,5 operasyonunu patron yaptý diye buralarda yazýlar yazan her kim varsa onlarla ilgili 2 kere düþün.Hatta herkes bunu iyi düþünsün.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
zaten sorun da operasyonu her kim yapýyorsa yönetimin buna engel olmamasý deðil mi? birisinin bu hissede operasyon yapmasý ve bundan yönetimin haberinin olmamasý demek tufan ünalýn evinin bahçesindeki tavuðu birisinin yürütmesi ve camdan bunu gören tufan ünalýn müdahale etmemesi gibi birþey. ben hýrsýza kýzmam.. tufan ünala kýzarým. o tavukta bizim de hakkýmýz var. ve sen buna engel olmuyorsun. þu an madem sen yönetimin artýk deðiþtiðine inanýyorsun olmasý gerekeni yapsýnlar artýk.. hisse alsýnlar... geri alýmla... sökeyi satýnca hem borçtan hem sankodan kurtulabilirler.. ama yatýrýmcýnýn yüzünü güldürmeleri gerekir.. bunu yapmalarýnýn yolu hisse fiyatýný yükseltmeleridir. piyasaya býrakmakla olmaz.. sonra çakallarý suçlamakla bu iþ çözülmez.. þirketin yüzde 5i için 29 milyon dolar yatýrdýlar kendi kiþisel hesaplarýndan.. þimdi bunun yarýsýný geri alýmla yatýrsalar iþ biter. sökenin satýlabileceðine inanýyorlarsa geri alým yapmalarý gerekir. yoksa mevcut hisse fiyatýndan razý olduklarýný ve iþlerine geldiði için müdahale etmediklerini düþünürüm.
Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
kaç kere yazdým. betonun ederi 150 milyon.. %40ýndan 60 milyon (eder 10 milyon dolar)
enerji 75-80 milyon dolardan %50sini (ek satýþla yüzde 62.5ini) halka arz et.. bir yýl sonra %30 prim garantisiyle. 50 milyon dolar da buradan gelir.. eder 60 milyon.. borç yükü ciddi hafifler..
liman.. son olarak gerekirse bunu da halka aç.. gerekirse.. veya iþletmesini birilerine ver.. liman ve sökeyi satmak sadece batýçimin arsasýna kalmak olur.
sökeyi satmak iþin kolayýna kaçmak uzun vadede grubu zayýflatmaktýr. ama en iyisini hakim ortaklarýmýz bilir. di mi?
yapýlmasý gereken halka arzlarla kaynak bulmak.. faizsiz.. %30 garanti hikaye.. kimsede hisse kalmaz.. el deðiþtirir. garanti ortadan kalkar..
sonra batýçim fabrikasýný durdurup arsayý deðerlendirmek.. sonra da batý anadolu holdingi kurup gyo + liman + söke ile yola devam etmek.. yanlýþ düþünüyorsam somut hatamý bulun.. öyle olmaz vs demekle olmaz.. nerede nasýl yanlýþ düþünüyorum. bu iþ ciddi bir iþ.
Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
Sayin Bahmet,yazdiklariniza katilmamak mumkun degil.Soke yi satmaya kalkmak,belkide piyasaya ayar vermek,hisse fiyatina mudahale etmek amaclidir.Ben sahsen satmak istediklerini dusunmuyorum.Bu acidanda bakmak gerekir seklinde dusunuyorum.
Bu gune kadar atilan yanlis adimlarin tekrarlanmamasini dileyelim.Yonetimin gecmisi hatalarla dolu fakat bundan sonra Belkide her sey cok guzel olacak.y.t.d
Son düzenleme : OZDEMIR1; 10-07-2019 saat: 14:18.
Dogru soze ne hacet.....ama burada dogrulari dillendirenleri sevmezler.
Bir kulp takmak adet olmus. Patron ve ovuculeri herseyi bilir....biz diger
yatirimcilar hic birsey bilmeyiz....
Biz yanildik demek sorunu cozmuyor.
Bu vebal onlari adam etmez.....
Ne ego bu kardesim....herseyi ben bilirim edasi...bir gizem dir gidiyor.
Patronun kanindakini biz nereden bilelim.....biz icratini ve olan biteni degerlendiriyoruz.
Yazik.....Basiretsiz imtiyazlilar....
Sektorum adina utanc kaynagi bunlar. Yatirimci birakmadilar.
Saygilar.
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri