Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
Bir de kendisine sorun bakalým o zaman neden satmýþ.Bir de kankanýza sorun hani þu tanýmýyorum dediðiniz kankanýz var ya ona sorun size o günkü mutluluðunu çok pardon duygularýný bir anlatsýn.Ha birisi de burayý eðer cevap gelebilirse iyi okusun; kimle saf tuttuðunu bilmesi açýsýndan.Siz önce bir kendi aranýzda hesaplaþýn sonra baþkalarýna fatura kesersiniz tavsiyemdir.
Buraya tek bir tane iþe yarayabilecek bir yorumunu koyamazsýn ama ben sana 888 tane lüzumsuz yazýný koyarým öyle ki bu topicde arþivlik olur sýfýrlanýr yeniden baþlar.
Bakýn madem öyle bundan sonra hiç bir þey gizli kalmaz her kim ne dolap çeviriyorsa eninde sonunda ortaya çýkar bunu da hesap edin.Bakalým ondan sonra kimin kimin yüzüne bakabilecek durumu kalacak.Þimdi siz bir aranýzda hafta sonu da dahil olmak üzere istiþare yapýn öyle hemen celallenmeyin hepiniz pazartesi günü cevaplarýnýzý ayrý ayrý yazarsýnýz.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
O zaman sankonun bir b.k yiyemeyeceðini düþündüm ve babama "baba benim beklentim kalmadý. Kusura bakma seni ben soktum bu durumu da ben duzelteceðim" dedim. 7.20ye 82 bin lot koyduk gitmedi. On gün içinde 7.60lardan sattýk. 2017 ekim olmasý lazým. Bundan bir yýl önce de sokeyi 2.71den satýp 7.08-7.11 arasýndan btcime gecmiþtik.
Acýkçasý þirketin bu duruma düþeceðini tahmin etmemiþtim. Ve 1.4lara düþtüðünü de görmedim. Sökeyi satma kararý aldýklarýnda bilançolarý inceledim. Ve kendimce bir beklentim var. Bunu da soyle izah edeyim. Söke satýlýrsa btcimin hisse fiyatýna olumlu yansýr. Satýlmazsa da bence (benim fikrim benim beklentim benim aldýðým risk) farklý þeyler olur. Her iki yol da bana uydu.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bundan baþka satmamýza sebep olan birþey yok. Geçmiþe bakýnca iyi ki satmýþýz diyorum. Ve ne yazýk ki bazý arkadaþlara bunlarýn attýðý kazýðý düþününce üzülüyorum. Bunlarý destekleyenleri görünce de sasýrýyorum. Yeterince net ve anlaþýlýr sanýrým
Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
Ýmtiyazli .... yoksunlari gunaydin.
Simdi insan hem egolu hemde hazimsiz olunca bu yasananlar dogal. Herkese b.k atan karekterli arkadas patron mualiflerine aklinca saldiriyor. Acinacak durumdasin be
by arkadas..donunualmislar..disardan
bakinca oyle gorunuyor...icerden bakincada yalaka pazarlamaci modu
olusuyor. Ta reel misinden basladin
hala b.k atmaya devam ediyorsun.
Bana dalasmayan yatirimci ile benim ne isim olabilirki...alir... satar ...sirketi
elestirir..onerilerini yazar.
Yatirimci olarak ayni safta ayni beklentiler icersinde olmamiz lazim.
Ama patron her verdigi sozu yerine getirememis ve ustunu ustuk satilik levhasini astiysa...bunca uyariya ragmen... bizde elestirelim gari.
Bizim derdimiz senin gibi by ile sidik
yaristirmak degil[emoji28]Birde para simariklari ile diyolaga girmek degil.
Sirkete sundugumuz katkinin makul
karsiligini almak tek beklentimz.
Yok ben paylasmayacagim diyorsa
herseyini satar koddanda cikar gider.
Ky yoksa yada yatirimci yoksa Bist te
yok olur gider. Yillardir olan ve son zamanlarda hizlanan bir surec bu ulkemizde. Neden ? Basiretsiz ve capsiz yonetici ve patronlardan.
Turkiyede tasarrufun %2 si Bist de
Krizle bogusan Arjantin de bile bu oran % 25 lerde.
Sektore 20 kusur yildir emek veren bir
yonetici...yatirimci olarak bu durumdan memnun olmam ve bu isin sorumlularini alkislamam kadar abesle istikal olamaz.
Kimse kimseye ayar vermeye kalkmasin yeter. Muhataplar karsilikli olarak sirket ve sirketin yatirimcilaridir.
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu avaneler hissenin yükseliþi durunca sustunuz. Zaten amacýnýz bu ya sadece neden böyle olduðunu anlamadým.
Redmi 4X cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin ÖZKNTLK olan biten birsey yok. En onemli beklenti satis icin olacak bir gelismenin haberi.....
Bugune kadar alan aldi satan satti misali......yeni koda akarilan hisseler haric.
Sonu hayirli biter inþallah.
Saygilar.
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri