Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Þu an malý taþýyorlar.
Mesele ,ne kadarýna ortak bulurlar.
Bulamazlarsa, ve mal yuvaya dönerse, Kýrmýzý çizginin , kýrmýzýdan yeþile döndüðünü ve velev ki "o" haber
gelse bile Tobo dan sonra geleceðini, Ýzmir tüccarýnýn genel basiretinden öðrenmiþ bulunuyoruz.
Sonrasýnda þu listeye dahil olabilirler..Bizim ise ne yapacaðýmýz belli..
Metas,Egs,Untar,Lio,Emsan,Sokts,Mensucat,Alyað vb
artýk ok yaydan çýktý.....bsoke satýlmazsa liman satýlýr o satýlmazsa enerji satýlýr hiçbiri satýlmazsa btçim satýlýr...zira ortaklar sermaye arttýrmý yapmayý kabul etmediler...ve ykb da o zaman söke yi satarým dedi.ve kabul ettiler....o olmaz ise diðer iþtrakler olur....ha hiç bir þey olmaz ise tek çare kalýr...fabrika söke ye taþýnýr....arazi degerlendirilir o borç yine kapatýlýr.....
ama bu arada, burada herkes birbiri ile kavga ediyor...olmasa iyi olacak....
Þunu da eklemek isterim. Sökeyi satmak bence yanlýþ. Diyelim satýlmadý. Hadi limaný satalým demek en hafifinden dangalaklýktýr. Enerjiyi satabilirlerse satsýnlar. Hangi akýllý kovadalara 56.25 milyon dolar verir bilemiyorum. En iyisi ünlüyü bsoke için deðil btcim için yetkilendirmeleri olurdu. Bunu söylerken Btcimi satsýnlar da para kazanayým niyetiyle söylemiyorum. Olmasý gereken bu olduðu için söylüyorum
Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
Yer Ýmleri