Artan

48,40 10 18:10
1,43 10 18:10
19,80 10 18:10
134,40 9.98 18:10
7,27 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

176,90 -9.97 18:10
5,15 -9.97 18:10
30,16 -8.1 18:10
53,50 -5.81 18:10
31,42 -5.25 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.498.661.134,75 18:10
18.937.541.252,25 18:10
12.892.151.503,18 18:10
12.478.826.146,80 18:10
11.450.411.774,85 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4781 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by tam35 Yazýyý Oku
    bsoke satýþa çýkmadan önce ykb sermaye arttýralým önerisini sundu...fakat hiçbir ortak bunu kabul etmedi.ve baþkan o zaman iþtirak satmak zorundayýz dedi ve bsoke de karar kýldýlar....yani ortaklarýn cebinde akrep var...kavgasýz günler dilegi ile.....
    Geçende yazdýnýz kimse sorgulamadý! Batý ile Ykb nin ne alakasý var acaba? Krediler Tskb ve Ýþ bankasý aðýrlýklý kullanýldý, lütfen þu Ykb olayýný izah etsenizde bizde bilgilensek.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/423430

2.  Alýntý Originally Posted by tam35 Yazýyý Oku
    artýk ok yaydan çýktý.....bsoke satýlmazsa liman satýlýr o satýlmazsa enerji satýlýr hiçbiri satýlmazsa btçim satýlýr...zira ortaklar sermaye arttýrmý yapmayý kabul etmediler...ve ykb da o zaman söke yi satarým dedi.ve kabul ettiler....o olmaz ise diðer iþtrakler olur....ha hiç bir þey olmaz ise tek çare kalýr...fabrika söke ye taþýnýr....arazi degerlendirilir o borç yine kapatýlýr.....
     Alýntý Originally Posted by tam35 Yazýyý Oku
    bsoke satýþa çýkmadan önce ykb sermaye arttýralým önerisini sundu...fakat hiçbir ortak bunu kabul etmedi.ve baþkan o zaman iþtirak satmak zorundayýz dedi ve bsoke de karar kýldýlar....yani ortaklarýn cebinde akrep var...kavgasýz günler dilegi ile.....
     Alýntý Originally Posted by EKSÝPNOS35 Yazýyý Oku
    Geçende yazdýnýz kimse sorgulamadý! Batý ile Ykb nin ne alakasý var acaba? Krediler Tskb ve Ýþ bankasý aðýrlýklý kullanýldý, lütfen þu Ykb olayýný izah etsenizde bizde bilgilensek.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/423430
    Sorgulamaz; Gerek yoktu çünkü diðer yazýlanlar tamda patron düþmanlýðý adý altýnda çok pardon Feyyaz Bey düþmanlýðý adý altýnda kamuflaj edilip tahtada çevrilen iþler için çok uygundu o ara . Zaten bu topicde yaptýklarý çoðu þey menfaat uðruna yapýlan yalan dolan atmasyon olduðu için hiç sorun edilmedi.

1.Kurum isimleri de kullanarak HOCA ya bir soru sordum.Hoca o gün bugündür kayýp cevap gelmedi.

2.Kurum isimleri verip ortaya bir soru sordum ; Burada sabah akþam mav.l okuyanlar tek kelime edemedi.

Neden?

En acýsý da ne biliyormusunuz adamlar yatýrýmcýyým ayaðýna burada milletin gözünün içine baka baka tahtada her h.ltý yedi-hala yiyor.Ha sorarsanýz onlar yatýrýmcý dostu ben patron yalak.sýyým.Ama kazýn ayaðý hiç öyle deðil.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    Sorgulamaz; Gerek yoktu çünkü diðer yazýlanlar tamda patron düþmanlýðý adý altýnda çok pardon Feyyaz Bey düþmanlýðý adý altýnda kamuflaj edilip tahtada çevrilen iþler için çok uygundu o ara . Zaten bu topicde yaptýklarý çoðu þey menfaat uðruna yapýlan yalan dolan atmasyon olduðu için hiç sorun edilmedi.

1.Kurum isimleri de kullanarak HOCA ya bir soru sordum.Hoca o gün bugündür kayýp cevap gelmedi.

2.Kurum isimleri verip ortaya bir soru sordum ; Burada sabah akþam mav.l okuyanlar tek kelime edemedi.

Neden?

En acýsý da ne biliyormusunuz adamlar yatýrýmcýyým ayaðýna burada milletin gözünün içine baka baka tahtada her h.ltý yedi-hala yiyor.Ha sorarsanýz onlar yatýrýmcý dostu ben patron yalak.sýyým.Ama kazýn ayaðý hiç öyle deðil.
    Hakli olabilirsiniz fakat adam olan, patron olan, sirket yonetiyorum diye gecinen kendi sirketinin tahtasini basi bos birakmaz...

SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alýntý Originally Posted by miper Yazýyý Oku
    Hakli olabilirsiniz fakat adam olan, patron olan, sirket yonetiyorum diye gecinen kendi sirketinin tahtasini basi bos birakmaz...

SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kesinlikle katýlýyorum hocam

Ayrýca þirketide yönetimiyor. Sen giit dünyanýn parasý ile yeni fabrika kur ama üretimi durdur neymiþ yeterli stok varmýþ
    Ürettiðin ürünü satamýyorsan demezler mi bu fabrikayý niye kurdun

Redmi 4X cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •