Aaaaaa bu sefer buldum sanki.
Þimdi çoðu insan fiþi almadan gidiyor. kadýnda beni ilk defa gördü. "Erkek bu, fiþi almadan gider" diye hesap yaptý ise.? Fiþ kendisinde, domatesi alýr çýkar. Fiþteki diðer ürünler nerde.? Onlar sorun yaratmayabilir, onlarý arkadaþým aldý bunuda ben diyebilir filan. Fiþin altýnda money kart isim var ama orada uydurma isim var, kadýn ismi uydurdum yada arkadaþýmýn money kartý diyebilir.
Sanýrým en mantýklý açýklama bu. Fiþi almam kadýnýn planlarýný bozdu ama bi sonraki erkek müþteride ayný domatisi bi daha geçirir.
Kadýnýn yüzünde pek zeka emaresi yoktu, yakalanana kadar geçirir o domatesi.
Evet bir bilmece daha çözüldü. rafa kaldýrabiliriz artýk.
Kadýna durumu anladýðýmý belli etsemmi.?
Bir dahaki gidiþte, kasada iken fiþi tek tek inceleyerek, anladým ama ses çýkarmadým diyerek kadýna ders versemmi.? Eve gidince hüngür hüngür aðlatsammý.?
Yaþý genç olana yapmýyorum ama bu kadýn azmýþ.
Þimdi bazýlarýnýzýn aklýna, yaw 10TL lik ürün için kimse bunu yapmaz diyebilir.
Abicim o zaman halkýn arasýnda yaþamýyorsunuz ve paranýzýn hesabýný tutmuyorsunuz derim. Kolay kazanýyorsanýz ki bu aslýnda farkýnda olmadýðýnýz HARAM PARA dýr, o zaman halkýn durumunu bilmezsiniz, üç beþ TL için adam öldürecek duruma geldiklerini fark etmezsiniz.
Üstte soyan kesim %40 içindeysiniz, bu 10 TL lik olay size komik gelecektir. Avrupada ayný, soyan ve soyulan var, ordaysanýzda ayný. Siz farkýnda olmayan kesimde olabilirsiniz. Ya baba parasý yiyorsunuzdur, yada haram. ya farkýndasýnýz ya deðilsiniz.
Herkesede geçirdikten sonra bu dosyayý kaldýrabiliriz.
Yer Ýmleri