Ýlginç haberler okudum.
Bizim yahudi zorlu ailesi, þirketleri vestel aracýlýðý ile, yine yahudi google ile ortak TV üretimine giriyor.
TVlerinde google olacakmýþ.
Bi tek vestelde, google olursa, satýþlarý çok artar. Avrupayada yüksek oranda ihracat yaptýðýndan, bizim ülke batsada, batmayacak firmalardan.
Senet alacak olsaydým, vestelin fiyatýný incelerdim. google olayý fiyatlara girmediyse, en az 2 yýl vade için alýrdým.
vestelin IHAsýda var. Sanýrým teknolojiyi israilden almýþtýr. israil ve müttefikleri ile savaþsak. vestel IHA larý direk bombalarý bize atar.
bayraktar ise, savaþ zamaný en çok parayý kim verirse, IHA larýný ona kullandýrýr. Kullandýrmadým diyede Kuran'a el basar.
her neyse artýk.
Google, Amazon, Facebook ve Apple.
Bunlarýn ortak özelliði yahudi aileler olmasý.
Hepside finans iþine giriyor. Bankacýlýk iþlerinin bir kýsmýný üzerlerine almaya baþladýlar.
Bunlarýn sitesine girip ürün alacaksýn. Ödemeyi ise sana verecekleri kredi ile alacaksýn. Uzun vadeli, düþük faizli krediler olacaðýndan, tüm dünya marketleri zamanla kapanýr ve geriye bu tür çalýþan firmalar kalýr.
Çinli Alibaba da AliPay ile ödeme alýyor. Arkada banka aracý kullanýyormu bilmiyorum.
Bi yandan robot üreten firmalar, diðer yandan DEV internet firmalarý, tüm dünyanýn þirketlerini sahipleniyorlar. Hoþ hem robot hemde internet firma sahibi olanlarda var. Millet çok büyük hýzla iþsiz kalacak. Kýyamet yaklaþýyor.
Ons altýn 1350 de fazla bocaladý. Böyle bocalarsa, 1500 USD iþi bayaðý uzayacak gibi...
BIST, yazdýðým planlar doðrultusunda ilerliyor. BIST baþganý aradý. "iyimiyiz" dedi. Bende "tek geçerim unutma" dedim.
yani yerel seçimlerde oy pusulasýna "tek geçerim" yazacaksýn unutma demek istedim. Anladý ibibik.
Bana oy atacak olanlar "tek geçerim" yazacak. tekrar hatýrlatayým dedim. En az 272 milyon oy oy bekliyorum.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri