Hayrettin bir durum sayýn seyiciler. Bir kiþi merak etti.!
Fakat çok zorda bi soru sordu. Ýmdi nasýl cevaplayayým iþin yoksa düþün dur. Yazma piþman olursun demiþtim.
...
Bilgileri yayýnlama olayý çok yaygýn.
Önce felsefe ile bilimin baðýný kuralým. Bu konuda bilim adamlarý 10 yýllardýr tartýþýyorlar. ne zaman baþladý bu tartýþma.
Foton deneyi sonrasý.
Foton deneyi nedir ve ne sonuçlar doðurdu.?
Girdin bu konuya þimdi çýk iþin içinden.
Atomlardan sonra atom altý parçacýklar deneylerle bulundu ve o dönem son deneyi Niels Bohr isimli vatandaþ, foton üzerinde yaptý.
Allaaam yarabbim nereye gidiyorum...
Bohr foton deneyi sonuçlarýný hayretler içinde görünce, tasýný taraðýný topladý ve batý hindistana gitti. Çünki Bilimin geldiði SON NOKTA, batý hindistandaki bir keçinin söylediði þeyden baþka biþey deðildi.
Üstelik o keçinin söylediðide ilk deðildi, batý hindistan kültürü bu bilgi üzerine kurulu. Bilinen ilk söyleyen 3bin yýl kadar önce söylemiþ. Yani maðara devrinde, kuantum fiziðinde gelinen son nokta söylenmiþ. Bohr da bunu bildiðinden atlayýp hindistana gitmiþ.
Aslýnda tam bu bilgi deðil, hint kültürü ilede harmanlanmýþ.
O zaman bilim adamlarý þu tartýþmaya baþladý.
Acaba felsefede öðrenmelimiyiz.
Kuantum fiziði tamamen keçilerin anlattýðý felsefe temeline dayanýyor.
Shröderin kedisi deney tasarýmýda tam bu kültür üzerine kurgulanmýþ.
Kuantum fiziði ve keçi kültürü, kuantum felsefesini paraya çeviren soytarýlarý doðurdu.
Ferrarisine göbek attýran adam, osho kitaplarý, kuantum düþüncesi gibi bi sürü þey uydurmuþlar batýda. Kamplar kurup seni sadece düþünerek ne kadar çok para kazanacaðýna inandýranlar, düþünerek iþinde ilerleyeceðine inandýranlar, evrenin sana herþeyi vereceðine inandýranlar, hastalýklarýný yeneceðine inandýranlar filan.. TAM OLARAK BÝR SEKTÖR OLUÞTU.
Ýþte bundan bahsediyorum. Ýnternette her yerdeler, tüm kitapçýlarda kitaplarý satýlýyor... kuantumla felsefeyi harmanladýðýný iddia eden batýlýlardan bahsediyorum. En önde gidenleri bildiðim kadarý ile osho denen kiþi.
Bilmiyorum iþin içinden çýkabildimmi.?
Batý hindistan ve keçi göçleri ile olay daðýlýnca taaa Anadoluya kadar bu kültürün parçalarý var. her yerde görebilirsin. Tüm dinlerin temelinde var.(büyük dinler, ilki Zerdüþt dini ve budizm sonra bu kültür sonraki 3 dinin temelini oluþturdu) Kuantum fiziði ilede batýya yayýldý ancak þu varki batýda anlatýlanlar, özden çok uzak. Doðuda madde çok uzaktýr, batýda ise tamamen maddeye ulaþma odaklý. Dinler, içinde bulunduklarý maymun türüne uygun olarak ÇEVRÝLÝR ve yayýlýr. Doðuda mürüd el üstünde tutulur, batýda sütünden etinden faydalanýlýp badeleme kuyruðuna sokulur.
Kestim... baktýkça ekleyesim geliyor...
Þunu yazmam þart. Son 400 yýlda ortadoðu ve hindiztan, avrupalý iþgaline uðradýðýndan, dinleri ve kültürleri kötüye kullanan batýlýlarca kendi çýkarlarý doðrultusunda deðiþtirilip harmanlandý. Bunu ayýrmak gerekir. tabi ayýrabilmek içinde derin keçi bilgisi gerekir.
Kalkýpta el-kaideye bakýp, iþide bakýp, sunni selefi-vahabi imamlara bakýp, bumu doðu dini demek yanlýþtýr, onlar ingiltere ve sonrasý ABD nin ürünleri. Daha geçmiþtekilerde melez þempanzelerin ürünleri...
Aha bu sefer hakkaten kestim... iþime bakayým...

yalniz, internette yayiliyor dediginiz yerlere referans verebilseniz, hani olurda icinde durduk yere merak uyanan olur falan 

Alýntý yaparak yanýtla
ima!) onu netlestirebilmem icin daha fazla aydinlanmaliyim...

Yer Ýmleri