Daha önce yazdýðým gibi, bu kriz bir FIRSAT.
Ýthalatla üretim yapan firmalardan kurtulma fýrsatý.
Özellikle Ýthalatla montaj yapan araba firmalarý. Kes þu araba firmalarýna devlet desteðini ek vergi koy. Yurt içinde üretimi teþvik edecek paketler çýkar.
Bu ülkede üretim yapýyorum diyenlerin hepsi yahudi. Ýthalatla montaj yapýyorlar. Bu krizde bunlardan kurtul iþte.
Tam tersine diðer yahudilere yerli araba yapma görevi verildi. 5 babayiðit dendi, 4 tanesi yahudi... bundan daha kötü seçim yapýlabilirmiydi bilmiyorum.???
Yine yazdýðým gibi, doviz fiyatýný yükselten bankalarýn aldým verdim iþlemleri. kendi aralarýnda alýp verip dövizi yükseltiyorlar. Tüm veriler elinde, belirle bu bankalarý, kes aðýr bir ceza. Olay bitsin. Hepside yahudi bankalarý.
Tabi asýl iþlemler londra ve new yorkta yapýlýyor. Ama iþin içinde TL olduðundan, yine belirleyebilirsin hangi bankalarýn iþlem yaptýðýný...
Sonrada o bankalarýn bu ülkede hayatýný karartýrsýn. Bu kadar kolay.
Tabi birde dolarýn 7 TL yi geçtiði gece NTV sürekli dolar yayýný yapýyordu. Yahudi haber kanallarýnýda bi þekilde susturman lazým...
NTV, bloombergHT... bu ikisi en çok...
Tabi bunlar geçici çözümler...
Asýl çözüm, devlet ahlaklý ve temiz olacak... devlet ahlaklý ve temiz deðilse, ne yaparsan yap fark etmez. Hepsi geçici olur... Devletteki tüm pisliði temizlemeleri lazým... Baþka yolu yok... bir hükümet gider, diðer hükümet gelir, deðiþen biþey olmaz...
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri