Efsane keçinin gözlem ve analize doymayan beyni, Söke starbaks'da dönen olayý anladý.
Önce kasadaki kadýndan özür dileyeyim.
"Ablacým ekonomiden bahsetmediðim anlarda sadece gýrgýr geçiyorum, yazdýklarým ya çok abartýlý yada gerçek deðil."
Anladýðým kadarý ile "kýz arýyor ama bulamýyor, þu garibaný kurtarayým yanlýzlýktan" diye düþündün ve yüce ana kalbin ve sað gözün ile öldürücü ama nazik, cezbedici ama ürkek bir iþmar çaktýn.
Ablacým istediðim an 10larca genç ve güzel kadýn bulurum. Buradaki hayatýmla ilgil yazýlarda sadece þaka yapýyorum. Daha yeni üniversite mezunu, 3 dili ana dili gibi konuþabilen, fiziksel olarak genç ve genç, yaþlý, evli, bekâr erkeklerin yakýn olabilmek için kavga ettiði görüntüde bir Rus güzelinden ayrýldým. 6 ay daha beni bekledi döneyim diye dönmedim. Kadýn arkadaþlarým yüksek eðitimli ve entellektüeldir, geneldede istanbuldandýr. Sökede'de oturmuyorum.
Þu ara "yanlýz kalmak benim tercihim" ve yazdýklarým gýrgýr.
Ayrýca senin köt/bel oranýnda ortalama bir Türk köylü kadýný gibi. Yani toparlak deðilsin, boyunda kýsa deðil. Eminim sökede kendi çevrenden birini ararsan, öldürücü sað gözünle þak diye bulursun.
Þimdide buradaki yazýlarýmý sökede herkese yetiþtiren sökeli borsacýya zopa atalým. Hisse net de bi sökeli borsacý var, ama kadýnlarýn altýn günlerine katýldýðýný bilmiyordum. Abicim çeneni tutamýyorsan, ne diye kadýnlarla altýn günü yapýyorsun. Bak gördünmü ne oldu. belliki kadýnda benim yazýlarýn müdavimi olmuþ.
Hadi kendin okuyorsun, kadýnlara ne anlatýyorsun. Tamamen senin suçun. Odunlu bir eðitim seansýný hak ettin doðrusu.
Vay canýna, demek aylar önce yazdýðým "bugün starbaksta, ortalama starbaks müþterisi yok" dediðim gün belediye hoparlöründen tüm millete beni duyurdun, milletde doluþtu. Ne gözlem ama, kendimi kutlarým, birazdan Aydýn belediye baþganýda tebrik için arar, madalya takmaya çalýþýr...
Her neyse, buda böyle bi gereksiz maceraydý. O öldürücü sað göz rüyalarýma girmese iyi olur.
Biraz haber okuyayým kafam daðýlsýn. Salý söke starbaks günlerini listeden çýkarmam gerekecek.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri