Dün çiftlik miftlik diye ayranýmýz kabarýnca, kendimi yormuþum. Arada gaza geliyorum, þunu yaparým bunu yaparým diye.
Tabi bunlar hayalden öteye gidemiyor.
Mesela piyasada açýðý olan bir asansör tipi var.
Tasarýmýný bile yaptým. Yapýp satsam, iyi para kazanýrým. Çiftlikte kendim tek baþýma yapabilirim.
Mesela hem ticari hemde apartman otoparklarýndan araba çalýnmasýný önleyen bir tasarýmým var. Otoparklar, banka kasasý kadar güvenli hale geliyor hemde maliyet düþük. Otoparklardan araba çalýnýrsa kasko ödemiyormuþ diye bi haber okumuþtum ne kadarý doðru bilmiyorum. Ama o haber üzerine düþünüp tasarlayýnca ortaya bu sistem çýktý.
Bundanda iyi kazanýlýr, hatta dünyaya satarsýn.
Yada turk çiðköfte dükkanýna 3 tane büyük ekran TV koyacak, bir tane matrix bilgisayar, bir tane okul tahtasý duvara. yapacak sana borsa cafe. Bu sitedede duyuracak.
Gelenlerle beraber þirket araþtýrmalarý yapacaklar, tahminler yürütecekler, tahtada kýsa orta vadeli tahminler olacak. Tutturana gönül alýcý küçük ödüller filan. Ayný zamanda bu sitedede kara tahtada yazýlanlarý yani tahminleri yazacaklar. Ýstanbul borsa cafe nin ünü dünyaya yayýlacak, Kongo dan, Nauru'dan hayranlar gelecek.
Bence çiðköfteciden daha fazla kazandýr.!
Bak bunlarý yazýncada yoruldum...
O Ýstanbul beni bitirdi yaw... Orada çalýþan direk mezarý düþünmeye baþlýyor...
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri