Meditasyona baþlamak için gerekli malzemeler;
1 tutam sessiz sakin loþ bir oda,
1 adet meditasyona istekli vatandaþ,
2 diþ vakit.
Önce hazýrlýk aþamasýný anlatalým.
Perdeleri kapa, dýþarda gürültü edenleri tüfenkle vur, içerdeki gürültücüleri gönder yada sen komuþuya geç. Komþuyu sizin eve gönder. Hanýmýn komþuyu istemezse, komþularý camdan at, evleri 2 saat senin.
Fakat camdan attýnmý gürültü olur, bide bedenleri bulunduklarýnda, meditasyonun bölünür.
Meditasyona girmeden çýkmaza girdik. Sessiz oda iþi bayaðý zormuþ.
Hanýma ve çocuklara uyku ilacý versen.? Aileye yapýlmaz.
Komþuya daya ilacý.
Peki nasýl vereceksin ilacý.? daya ilacý demekle olmuyo.
Odunla evlerine dalsanýz. Hayýr, yani sessiz oda problemi sizin probleminiz ben kafa yoruyorum.
Benim ev harika orman manzaralý, doða ve aðaçlar içinde, son derece sessiz sakin. Geçende bahçede yeþil bukalemun gördüm. Kaplumbaðalar, meyve aðaçlarým filan. Öyle bir huzur evi.
Yumurta yemeyi kesmesem, tavuklarýmda vardý. Bide tilki vardý, tavuklarý ve horozu yedi. Horoz korkunç kahraman çýktý.
Ýlk gün horoz eve darmadaðýn geldi. Kafa göz yarýlmýþ. ne olduðunu anlamadým, tilkiden haberim yok.
Horozu damlalýkla bi kaç gün besledim, ilacýda damlalýkla verdim, evde tuttum bi kaç gün. Toparlayýnca bahçeye koydum. Akþama horoz yoktu. O hafta 3 tavuðumdan 2 tanesi kayboldu. Son tavuðu kaçarken gördüm, baktým arkasýnda kocaman sarý bir tilki. Katille o zaman tanýþtýk. Son tavuðu kurtardým, tilkiye karýþmadým, doðasý bu. Son tavuðuda beslemedim, komþuya götürdüm.
Bi dahada tavuk beslemedim çünki yumurtanýn bana zararýný farketmiþtim.
Tilkiyi unutursanýz, böyle bir huzur diyarý.
Bu huzur diyarýna insaný sokunca, herþey berbat oluyor.
Neyse, meditasyona dönelim.
Daha komþuyu halledecez, diþli çýktý.
Son düzenleme : alicemal; 27-04-2019 saat: 11:36.
Sebep: tiny adjust - syntax
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri