ons altýn yükseliyor. Hedef belli deðil. Çin le abd arasýnda diyalog baþladý denir, yine aþaðý çekerler. Arada bakýyorum ama hedef veremiyorum.
ABD'de ISM Ýmalat Sanayi Endeksi Mayýs ayýnda düþerek 2016'dan bu yana en düþük seviyesine geriledi. 52.1
Yinede 50 nin üzerinde, nerdeyse tüm batýnýnki 50 nin altýnda iken iyi rakam hala. Ama yön aþaðý.
Çok ilginç. Almanyada büyük çaplý çip üretildiðini hiç duymamýþtým. Alman Ýnfineon isimli ÇÝP firmasý geçen yýl 7 milyar dolarlýk satýþ yapmýþ.? Vay canýna, almanlarýn elektronikte geride durmalarýný anlayamýyorudum. Demek dünyaya hakim yahudi medyasý onlarý haber yapmýyormuþ.
Bizde dün akþam yahudi bluumberg de yine yahudi sinema sanatçýlarýnýn yarým saat bedava reklamýný yaptýlar. Hiç bir yeteneðini görmediðiniz, dizileri tutmayan bazý baþrol erkek ve kadýn oyuncular var. Yinede tüm yüksek paralý reklamlarda oynarlar. Eminim çok þaþýrýyorsunuzdur, tutmayan baþarýsýz oyuncularýn bu kadar yüksek oranda reklamlarda görünmesine. Ýþte onlar yahudi kýz ve erkekler. Ülkemizin hakimi yahudi þirketlerce destekleniyorlar. Mesela sabah akþam trivago reklamýna çýkan kýz.
Hoþ ben komedi hariç Türk dizisi seyretmedim. Kýz çok baþarýlýda benmi bilmiyorum acaba.?
Vay canýna Almanya da imalat PMI, hala 44 lerde geziniyor. Almanya bu hallere düþecek ülkemiydi.? Bu þekilde 3-5 yýl sürsün. Almanyada iç karýþýklýklar artar. Avrupa kökenliler, göçmenlere saldýrmaya artýrarak devam ederler. Para bol olmadýmý, süper medeni sandýðýnýz insanlarýn hayvana anýnda döndüðünü görürsünüz. Ýstisnasý var ama çok az. Orangutandan evrilenlerde hayvanlýk azdýr. Parayla iþ yapmazlar. Olurda çok kazanmýþlarsa, parayý herkesi kalkýndýrmak için kullanýrlar. Eðitimsizi fakiri fukarayý ezmezler. Eðitmeye ve kalkýndýrmaya çalýþýrlar. Ama bu insan grubunun sayýsý çok az. Maaaalesef. Kökenleri ise, 12 bin yýl önce indus vadisi, pakistan, o bölge, sonra doða olaylarý sebebi ile mezopotamyaya doðru göç ediyorlar. Ýndus ve mezopotamya arasýndaydý kökenleri. Sonra melezleþtiler.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri