Nihayet milli piyango özelleþti.?
Bilmeyeniniz varmý.? Milli piyangoya baðlý oyunlarýn büyük ikramiyeleri uzun süredir hile ile birilerinin cebine giriyordu.? Oynayan vatandaþa gitmiyordu. Ben uzun süredir sayýsal süper filan oynamýyordum.
Bir tek yýlbaþýlarý bilet alýyordum belki onda hile yoktur diye ama ondada hile olduðu ihtimali ortaya çýkmýþtý. Hemde bariz bi ihtimaldi.
Ülkenin her yerinden pislik akýyor.
Milletin umudu ile oynayacak kadar aþaðýlýk kim olabilirki.?
Netçede özelleþmiþ ancak alanlar pek güven verici deðil. 2 ortak almýþ, ortaklardan biri Türk ve %51 payý var. Diðeri Ýtalyan.
Türk olaný, para kazanmak için herkesle ortaklýk ve yalakalýk yapabilcek zihniyetteki demirören grubu.
Ýtalyan olanýný tanýmýyorum Sisal diye bir grup. Ýtalyada temiz sayýlmaz. Kara para aklama olayý onlardada yaygýn. Yasadýþý dönen iþleri çok fazla.
Kuzey avrupalýlar kazansaydý ve Türk ortak olmasaydý daha iyi olurdu. Belki dolandýrýcýlýk biterdi.
Yinede en azýndan ilk bir yýl, millet alýþana kadar hile yapmayabilirler. Kazananlarý filan bol bol TVlerde internette gazetelerde gösterirler. Hem reklam olsun diye, hemde bakýn kazananlar sizden birileri görüntüsünü beyinlere kazýmak için.
Biliyorsunuz milli piyango, süper loto sayýsal loto çekiliþleri filan karanlýk odalarda yapýlýyordu. Naklen yayýný kesmiþlerdi. Belki bunlar büyük reklam eþliðinde naklen yayýnlara geçerler. Netçede demirören grubunun medya ayaðýda var.
Ýlk 1 yýl oynanabilir, sonra gidiþata bakmak lazým.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri