Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 225/853 ÝlkÝlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 1,793 - 1,800 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

1.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Dinazora döndü. Çok yavaþladý, çok fazla kaynak tüketiyor. Dahada kötüsü google reklamlarý. Sayfalarda sürekli bi reklam hareketi saðlýyor. Týklayacaðýnýz yeri týklayamýyorsunuz, bakmýþsýnýz alakasýz yeri týklamýþsýnýz. Ayrýca dikkatiniz sürekli daðýlýyor. Bol reklam koymaný anlýyorum, yazýlar ortada ufacýk kalýyor ama o reklamlarý sabit tut. kaza ile reklama týklayalým diye olsa gerek, sürekli reklamlar gidiyor geliyor, sayfa yukarý aþaðý saða sola kayýyor. Her yýl kazandýðý yüzlerce milyarý, biraz daha artýrmaya çalýþýyor.
    Bence bu kadarýyla kalsa dua edin.Þu birkaç örnek daha ürkütücü.Mesela bir teknoloji maðazýnda merak edip buzdolaplarýna bakmýþtým,eve döndüðümde kapaðýný açýp incelediðim buzdolabýnýn reklamý bilgisayarýmdaydý.Evde pil lazým olduðunda pil konusunu konuþtuktan sonra yine bilgisayarýma pil reklamý düþmüþtü.Evini satýn aldýðým kiþi tapu iþlemlerinin ardýndan facebook arkadaþý olarak tanýyor olabileceðim kiþilere düþmüþtü.Telefonla yapýlan görüþmelerdeki bazý bilgileri kullanýp dolandýrýcýlýk giriþimini saymýyorum,kredikartýyla yaptýðýnýz alýþveriþler zaten otomatik toplanýyr.Paranoyaklýk olmayan birþeyi olacak zannetmektir ama olan þeylerden bahsettiðim için saðlýðýmda bir sorun yoktur diye düþünüyorum.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    cumartesi bana bi sürü akýl vermiþ. Hiç bilmediðim þeyler olduðu için süper faydalandým. Hele buzdolabýnýn kapaðýný aç PC de reklamýný gör.
    Müthiþ faydalandým. Bunlarý TV de teknoloji programlarýnda aktarýyorlar. Demek HEPSÝ cumartesi'nin hayatýndan kesitlermiþ. cep tel'inin ve laptop unun kamerasýný bantladýðýný yazmayý unutmuþ.

her neyse.
    BIST e gelelim.

Gelecek biþeyde yok ya.
    Biraz artý açmýþ... Batý ülkelerinden kötü haber gelmezse, balinalarýn da pozisyonu uygunsa 106 bini geçmemiz lazým. Son 1 aylýk siyasi geliþmeleri atýn. BIST hacimlerine bakýn, 106 bini geçmeye çok istekli. Son 1 aya siyasi geliþmeleri ekleyin, durum bu hale geliyor.

Dün iyi haberler çoðunluktaydý, endeks güzel düþtü.
    Bugün iþsizlikle ilgili kötü haber var, endeks yeþil.

Belkide dünle bugünki hareketler, tekniktir, veya sürü tokatlama hareketleridir, bilemeyiz.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Þenol Güneþ'ten bahsetmesem olmaz.

Takýma bakýn.? Ýlk 11 içinde Kaç GSli kaç BJKlý kaç FB li var.? Ben bilmiyorum.

Luçeskudan önce kimdi milli takýmýn baþýnda. Bi ara fatih terimdi, bi ara ersun yanal dý bi arada baþakþehiri çalýþtýran siyasi torpilli vatandaþtý.

terim, yanal ve torpillinin ortak noktasý neydi.

Üç büyük takýmdan eþit sayýda futbolcu alýp oynatýyorlardý. Ýlk 11 de genelde ikiþer yada üçer tane büyük takým oyuncusu olurdu. Bu ne anlama gelir.?

Birincisi Zayýf karakterli insanlar olduklarý, ikincisi kazanmayý deðil futbolda etkili camialara yaranmayý düþündükleri anlamýna gelir.

Sonuç ne oldu. Milli takýmda yüksek maaþ almaktan baþka bir iþe yaramadýlar, takým döküldü, bunlar ceplerini doldurdu.

Peki ya þimdi.? Sizce Þenol Güneþ büyük takýmlara yaranma derdindemi, yoksa kazanma derdindemi.?
    Ýlk 11 Futbolculara bakarsan kazanma derdinde. Çoðu yurt dýþýnda oynayan genç oyuncular.

Futbol federasyonu akp baþa geldiðinden beri FB nin yatak odasý oldu(Kontrol delisi tayyip, fanatik FBli). O odada milli takým ve Türk futboluna elleyip durdular. Sonuç sürekli aþaðý giden bir Türk futbolu. Sýralamada dünya üçüncülüðünden bi ara 40 lara kadar düþmüþtük diye hatýrlýyorum, þimdi bilmiyorum.

Þenol Güneþ sayesinde(Temeli atan Luçesku) yeniden toparlanýyoruz. Umarým bu hocaya üç büyük takýmdan veya trabzonspordan bize gel teklifi gelmez. Hýrsýzlar Þenol hocayý Rahat býraksýnlarda, biraz keyif sürelim.
    Son düzenleme : alicemal; 15-11-2019 saat: 11:22.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

4.  Alýntý Originally Posted by cumartesi71 Yazýyý Oku
    Bence bu kadarýyla kalsa dua edin.Þu birkaç örnek daha ürkütücü.Mesela bir teknoloji maðazýnda merak edip buzdolaplarýna bakmýþtým,eve döndüðümde kapaðýný açýp incelediðim buzdolabýnýn reklamý bilgisayarýmdaydý.Evde pil lazým olduðunda pil konusunu konuþtuktan sonra yine bilgisayarýma pil reklamý düþmüþtü.Evini satýn aldýðým kiþi tapu iþlemlerinin ardýndan facebook arkadaþý olarak tanýyor olabileceðim kiþilere düþmüþtü.Telefonla yapýlan görüþmelerdeki bazý bilgileri kullanýp dolandýrýcýlýk giriþimini saymýyorum,kredikartýyla yaptýðýnýz alýþveriþler zaten otomatik toplanýyr.Paranoyaklýk olmayan birþeyi olacak zannetmektir ama olan þeylerden bahsettiðim için saðlýðýmda bir sorun yoktur diye düþünüyorum.
    Benim gibi yapýn akýllý telefon kullanmayýn..
    Ýnternet baðlantýsý olmayan 15 sene evvelki telefonlardan kullanýn..
    Bu sorunlarýn çözüldüðünü göreceksiniz..
    sosyal medya hesaplarýnýzý tamamen kapatýn..
    Ýsm soyisim ile hiç bir hesabýnýz (hatta mail hesabý) bile olmasýn..

O akýllý telefonlarýn nelere kadir olduðunu yazsam aklýnýz þaþar..

ex-machine (film) seyredin..Orada bir sohbet geçiyor özellikle o kýsýma dikkat edin..
    google netflix microsoft apple ..her deliðe internet sokulmasýnýn amacýnýn bilgiyi yaymak deðil TOPLAMAK olduðunu anlamak lazým..
    google tesla þu bunun projelerini iyi inceleyin..
    uydu dan bedava internet projeleri sizce o yörenin insanlarýný çok sevdiklerinden mi..??

5.  Alýntý Originally Posted by gundwane Yazýyý Oku
    Benim gibi yapýn akýllý telefon kullanmayýn..
    Ýnternet baðlantýsý olmayan 15 sene evvelki telefonlardan kullanýn..
    Bu sorunlarýn çözüldüðünü göreceksiniz..
    sosyal medya hesaplarýnýzý tamamen kapatýn..
    Ýsm soyisim ile hiç bir hesabýnýz (hatta mail hesabý) bile olmasýn..

O akýllý telefonlarýn nelere kadir olduðunu yazsam aklýnýz þaþar..

ex-machine (film) seyredin..Orada bir sohbet geçiyor özellikle o kýsýma dikkat edin..
    google netflix microsoft apple ..her deliðe internet sokulmasýnýn amacýnýn bilgiyi yaymak deðil TOPLAMAK olduðunu anlamak lazým..
    google tesla þu bunun projelerini iyi inceleyin..
    uydu dan bedava internet projeleri sizce o yörenin insanlarýný çok sevdiklerinden mi..??
    Sayýn GUNDAWE :O akýllý telefonlarýn nelere kadir olduðunu yazsam aklýnýz þaþar.. Mrk ettim.Bildiklerinizi paylaþýrsanýz sevinirim...
    Burada, tarafýmdan yapýlan yorum ve görüþler, YATIRIM TAVSÝYESÝ NÝTELÝÐÝ kapsamýnda deðildir.
    Borsada fýrsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayý!!!

6.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Þenol Güneþ'ten bahsetmesem olmaz.

Takýma bakýn.? Ýlk 11 içinde Kaç GSli kaç BJKlý kaç FB li var.? Ben bilmiyorum.

Luçeskudan önce kimdi milli takýmýn baþýnda. Bi ara fatih terimdi, bi ara ersun yanal dý bi arada baþakþehiri çalýþtýran siyasi torpilli vatandaþtý.

terim, yanal ve torpillinin ortak noktasý neydi.

Üç büyük takýmdan eþit sayýda futbolcu alýp oynatýyorlardý. Ýlk 11 de genelde ikiþer yada üçer tane büyük takým oyuncusu olurdu. Bu ne anlama gelir.?

Birincisi Zayýf karakterli insanlar olduklarý, ikincisi kazanmayý deðil futbolda etkili camialara yaranmayý düþündükleri anlamýna gelir.

Sonuç ne oldu. Milli takýmda yüksek maaþ almaktan baþka bir iþe yaramadýlar, takým döküldü, bunlar ceplerini doldurdu.

Peki ya þimdi.? Sizce Þenol Güneþ büyük takýmlara yaranma derdindemi, yoksa kazanma derdindemi.?
    Ýlk 11 Futbolculara bakarsan kazanma derdinde. Çoðu yurt dýþýnda oynayan genç oyuncular.

Futbol federasyonu akp baþa geldiðinden beri FB nin yatak odasý oldu(Kontrol delisi tayyip, fanatik FBli). O odada milli takým ve Türk futboluna elleyip durdular. Sonuç sürekli aþaðý giden bir Türk futbolu. Sýralamada dünya üçüncülüðünden bi ara 40 lara kadar düþmüþtük diye hatýrlýyorum, þimdi bilmiyorum.

Þenol Güneþ sayesinde(Temeli atan Luçesku) yeniden toparlanýyoruz. Umarým bu hocaya üç büyük takýmdan veya trabzonspordan bize gel teklifi gelmez. Hýrsýzlar Þenol hocayý Rahat býraksýnlarda, biraz keyif sürelim.
    Ali cemal abi, sen ekonomi yorumla, hayatý yörümla, zevkle okuyalim, futbolu pas geç abi.

Söylediklerinin bi kýsmý doðru ama eksiði daha çok.

Milli takýmda büyüklerden ( bize gore büyük, yoksa bi büyüklükleri falan yok) milli takým kurmak kaçýnýlmaz bi iþtir, is idi eskiden. Þenol hoca da 2002 de senin eleþtirdiðin þekilde kurdu milli takýmý, çoðunluðu gs takýmýndan ve baþarýlý oldu. Dünya üçüncülüðü elde ettik. Diðer hocalarda mecburen büyüklerden oyuncu aldýlar, almak zorundadýrlar cunku baþka þanslarý yoktu. Þu anda azýcýk üretimin faydasýný görüyoruz. Bzm topraklarda yetiþen oyuncular bzm büyükleri geçti artýk. Juventustalar, romandalar, ingilteredeler, ispanyadalar. Oyuncular büyük takýmlarý aþýnca, milli takým antrenörü de ýyi olanlarý seçiyor doðal olarak. Þenol güneþ hoca, ýyi bir jenerasyona sahip ki bu jenerasyonda lucescu hocanýn da etkisi büyüktür. Þu anda ersun hoca da, fatih hoca da, x hoca da olsa ayný oyuncular olacaktý.

Her olayý, kiþiyi kendi þartlarýna gore deðerlendirmek lazýmdýr yoksa deðerlendirme doðru olmaz maalesef.

Akp geldiðinden beri futbolda olanlar malum. Bu iþten fenerbahcenin yatak odasý sonucunu nasýl çýkardýn abi. En büyük maðduriyeti yaþayan kulüp fenerbahçe. Malum olaylar unutulmasýn. Hükumetin de bunda payý çok fazladýr.

Futboldaki, en azýndan milli takýmdaki yükseliþi þahsen üretime bagliyorum. Futbolcu üretmeye baþladýk son zamanlarda, cengiz, merih, umut, çaðlar ilk örnekleri bu üretimin. daha gidilecek çok yol olmasýna raðmen, üretimin etkisidir yaþadýklarýmýz.

Bu üretimin bu kadar denetlenmesinde yabancý serbestliginin olmasýnýn da etkisi büyüktür, ki þimdi federasyon bunu bozmaya çalýþýyor, hiç þaþýrtmadan. Bu kural sayesinde, oyuncularýmýz yurtdýþýna daha kolay açýlýyor, aksi durumda þu an çaðlar, cengiz gibi oyuncular, yüksek ücretler karþýlýðý bzm buyuklere gidecek ve yatmaya alýþacaklardý. Milli takým hocasý da kim olursa olsun, üç büyüklerden oyuncu alacakti.
    Bu konu, üretim ile ilgili gibi abi, sen futbolun ekonomisini yorumla abi en iyisi.

Saygýlar.

SM-A705FN cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

7.  Alýntý Originally Posted by ank11 Yazýyý Oku
    Sayýn GUNDAWE :O akýllý telefonlarýn nelere kadir olduðunu yazsam aklýnýz þaþar.. Mrk ettim.Bildiklerinizi paylaþýrsanýz sevinirim...
    Ýþlemci gücü olarak apollo programýnda kullanýlan bilgisayardan daha güçlü..
    O kadarýný diyim..
    Ben PC üzerinde AAA oyun larý en yüksek detayda oynayan bir gamer ým ..
    Ýþin ilginci 2016 yýlýnda aldýðým ekran kartý þuan 2K da güncel oyunlarý en yüksek grafik ayarlarýnda oynatýyor..
    Oyunlar PC yi en fazla yoran yazýlýmlar..
    2016 dan sonra en az 4-5 seri yeni ekran kartý çýktý..
    Keza iþlemcilerden günden güne geliþiyor..
    Neden..
    5 senelik bir iþlemci bile bütün iþlerimizi mükemmel bir þekilde yaparken neden daha yüksek iþlemci gücü üretiliyor..
    Yazýlým da inanýlmaz geliþmeler var..
    Algoritmalar özellikle..
    Misal facebook un inanýlmaz bi database ayný zamanda..
    Kaç milyar üyesi var..
    Misal bir ülkeye savaþ açýldýðý zaman o ülkede insanlarýn duygusal geliþmeleri analiz takip ve bu yönde politikalar geliþtirmek mümkün mü..?

Bir cismi 3 metre yukarýdan attýðýmýz zaman yere çarpma hýzý havadaki nem dünyanýn dönüþ hýzý cismi atan elin derisinde o anki minik kas hereketleri elin nem oraný atan kiþinin gücü yer malzemesininin üretim teknikleri mm nin 100 de birindeki maddesel yoðunuþ þu bu
    10.000 lerce deðiþkeni hesaplayarak yüzde 99.9 oranýnda atýlan cismin tam olarak ne þekilde düþüp nereye yuvarlanacaðýný hesaplayabilir sek..
    Geleceðe seyahat etmiþ olur muyuz..

Bu süre hesaplama süresi 10 sene olursa hayýr..
    Ama cisim daha yere düþmeden 1 sn den kýsa zamanda olursa evet..

Bunun için de iþlemci gücü ve süper algoritmalar lazým..

Cep telefonlarý yeni nesilde adeta usb dan kablo ile baðlanýlmýþcasýna ellerinden düþmüyor..
    cep telefonu ile kanlý canlý bir organizmanýn tüm duygu düþünce dürtü algý tepki planlarý hayalleri..
    Bunlarý elde edebilir miyiz..?
    Edersen bu bilgiyi ne amaçla kullanabiliriz..?
    Misal daha hayal aþamasýnda bu hayalleri onlara satabilir miyiz.
    Daha satýþ aþamasýnda bu hayallerin gerçeðe döndüðü andaki hayal kýrýklýklarý için ne gibi dahiyane çözümlerimiz var..
    Siz yaþadýðýnýz hayatý kendi tercihleriniz mi sanýyorsunuz..??

Topiðe rahatsýzlýk verdik sanýrým uzun yazarak..
    Bu iþlerin ardýnda tekrar yazýyorum..
    Bilgiyi yaymak deðil..(bu kadar bilgi toplumunda bu kadar cahillik zaten)
    Amaç bilgiyi toplamak..

Ýçten yanmalý motorun bilinmediði bir yerde petrol un deðerini anlayan çýkmaz demi..

ex machine diyorum yeniden..izleyin..

8.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    cumartesi bana bi sürü akýl vermiþ. Hiç bilmediðim þeyler olduðu için süper faydalandým. Hele buzdolabýnýn kapaðýný aç PC de reklamýný gör.
    Müthiþ faydalandým. Bunlarý TV de teknoloji programlarýnda aktarýyorlar. Demek HEPSÝ cumartesi'nin hayatýndan kesitlermiþ. cep tel'inin ve laptop unun kamerasýný bantladýðýný yazmayý unutmuþ.
    Kesitler aktarmamýn amacý akýl vermek deðildi,akýl aldýysan ne mutlu.Okuyan kiþinin benzer birçok ihtimali gözönüne alarak bir gün dolandýrýlmasý gibi bir durumda gözünü açýk tutmasý için uyarýydý.Hatta kiþinin kendisinin uyanýk olmasý da yetmez bir yakýný da dolandýrýlabilir.Artýk neyin alýnganlýðýndaysan? Benim izlemeye karþý önlem almamý gerektirecek bir durumum yok.Gerçi laptopum ve kameralý cep telefonum yok doðru ama ihtiyacým olmadýðý için kameram yok,fotoðraf çekeceðimde fotoðraf makinasý kullanýyorum.

Sayfa 225/853 ÝlkÝlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •