gundi konusunda artýk karakter analizine geçmemiz gerekiyor.
Neden bu kadar karamsar? Savunmasý mantýklý deðil.
Veya neden bu kadar KÖTÜ niyetli.?
Ýkisinden hangisi bilemiyoruz. Yani ben bilemiyorum HENÜZ... Kafayý da gundi ile meþgul etmek istemiyorum. Çünki negatif deðerde söylemleri var. ÜLKEYE GÖrÜÞLERÝ ÝLE ZARARLI BÝRÝ. Hayatýmda rastladýðým yada rast geleceðim milyonlarca sivrisinekten biri. Eminim kendini züper önemli görüyordur.
O sebeple genel TESBÝT yapacaðým.. Yani her olaya uyarlanabilecek bir TESBÝT.
Yazdýðým 200 sayfalýk açýklayýcý bilgiye raðmen gundi niye böyle yapýyor.?
Bu arada 200 sayfa dedim ama 92 sayfa görünüyor.??? Þaþýrdým.? Niye aklýmda 200 kalmýþ.? VOB topiðide benzer durumda. Dýþardan 500 sayfa görünüyor, girince 300 sayfa...
Her neyse.?
gundi niye saðlýklý bir beyne sahip insanýn yapmayacaðý bir yaklaþýmda bulunuyor.? (Ýnsanlarýn %80 i saðlýksýz olduðunu unutmayalým. Yani çoðunluk saðlýksýz bu sebeple gundi nin durumu istisna deðil. Ýstisna olan, bu kadar CESUR olmasý.)
Ýmdi. Tesbit e geçiyoruz.
gundi niye bu kadar cesur?
2 sebep aklýma geliyor.
Birincisi: Beyni boþtur. Boþ beyin korku ile dolar. (biliyorum ben mühendisim filan diyecek, mühendis olmanýn dolu beyinle alakasý yok.? Özellikle TR de alakasý yok.). Yerli üretim olursa, iþimi kaybederim, ailemi ve kazandýðým olanaklarý kaybederim diye korkuyordur.
Ýkincisi: Kendisi yahudi yada yahudi uþaðýdýr. Bunu hakaret olarak algýlamayýn. Yerine kelime bulamadým. Hoþ aramadýmda.! Hani filmlerde vampirlere hizmet eden insanlar var ya. Bir gün vampir onuda emer de vampir olup ölümsüzlüðe kavuþur diye. Ýþte onlardan biridir.
gundi için bu aralar düþündüðüm þey, ya kendisi yahudi. reno fiat pejo mercedes ford vosvos vb. gibi yahudi firmalarýn krallýðý bozulmasýn istiyor
Yada yahudi uþaðý olarak, efendisi yahudiler kaybetmesin istiyor. O zaman kendiside aç kalacak diye hesaplýyor. O kadar korkmuþ durumda.
Halbuki benim yarattýðým ülkede, hiç kimse aç deðil ve iþsiz deðil. Tek derdiniz, niye bu kýz(yada erkek) bana pas vermedi olacaktýr. Ýnsanlarýn aç ve sefil olduðu dünya, yahudilerin krallýðýdýr, benim deðil. Hali ile gundi nin korkmamasý gerekir. Sakin. calm down please.
2 seçenekten hangisi emin deðilim. gundi ye kafa yormadýðýmdan, sonucu kestiremiyorum.
Tek kiþi umrumda olmaz.
Baþtan okudu iseniz, toplu olarak yoðururum. Tek kiþi ile uðraþmanýn anlamsýzlýðýný bilirim. (Ýmdi sahile vuran binlerce deniz yýldýzlarýý hikayesini anlatmayýn, yediririm o hikayeyi.)
gundi tek kiþi.?
Kalabalýða mesaj vermek için bazen tek kiþiyi tokatlamanýz gerekebilir.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri