Borsaya girdiðimden beri altýn ve BIST yorumu yapýyorum. Hatta altýn direk USD ye baðlý olduðu için onla ilgilide uzun vade tahminler yazýyorum.
Bu sayfada bile var.
Son beþ sayfada BIST diye tarama yapabilirmisin.? Orta uzun vadeli elmas deðerinde analizler bulacaksýn.
Aman diyeyim diðer yazýlarý okuma yoksa hayatýn kararabilir. Çelik gibi irade lazým. Bak dün gencecik yaþta mausolos'u kaybettik. Yok yere telef oldu. Sanýyorum evde yanlýzken yukarýdaki "Bir geriye gidiþ haberi daha." cümlesi ile baþlayan yazýmý okumuþ. Ailesi eve geldiinde 'mevta'yý camdan atlarken görmüþler.
"Allah rahmet eylesin" dicem ama Allah'ada emir vermiþ oluyosun, ne diyeceðim arkasýndan bilemiyorum. Yeni nesle allah deðilde evren'li cümle kursak daha iyi. "Evren ne istiyosa tiz göndersin, kuantum düþüncesi yanýnda olsun. Amin"
Ýmdi sen biliyorsunda bilmeyenler için söyleyeyim. Sayfada tarama yapmak için klavyede ctrl ve F tuþlarýna ayný anda basýp býrakýyosun. Gelen küçük pencereye BIST yazýp entere basýyosun. Sayfadaki tüm BIST kelimelerinin arka planýný sarý renk yapýyor.
Bu arada ben altýn ve hisse FON alýp satýyorum. Senet alýp satmýyorum, sitene göz gezdirdimde.
Fakat senet alanlarýn orta uzun vade trendi bilmeleri þart. Günlükçü vob oynayanlarýnda trendin yönünü bilmesi avantajlarýna.
Siten güzelmiþ. Senmi yazdýn.? Hazýr siteye benziyor. (sen'li yazmama aldýrma alýþkanlýk, birazda yüzsüz hale gelmiþ olabilirim.)
Son düzenleme : alicemal; 29-11-2019 saat: 09:06.
Sebep: coloring
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri