Altýn saðlam yükseldi. Zaten pekde düþmemiþti. Senetten çýkýnca gram altýna geçmeyi düþünüyordum, ancak bu fiyatla geçmem zor. Ne USD/TL düþtü nede onsa altýn. Hali ile gram altýnda düþmedi.
Çin atasözü olmalý,"malý alýrken kazanmalýsýn."
Senet'den çýkarsam ne yapacaðýmý bulmam gerekiyor. Para piyasalarýnda alternatif pek yok gibi. Banka faizi GERÇEK enflasyonun altýnda, gram altýn iyi görünmüyor, emtia desen usd ile baðlantýlý... Yoksa VOB a mý bir miktar para koysam, orada oyalanýrým.

Para piyasalarý nanay. Bitek BIST de umut var.
Dükkan alýp börekçi mi açsam, atelye kurup mucid likmi yapsam. Bir sürü projem var yaw.
Neyse senetden çýkmama çok var gibi görünüyor. En az 3 ay var ancak sular çok ýsýndý. Akdenizde bir numara olursa iþler kötü.
Kaç kiþi farkýnda bilmiyorum ama Libya da sunni katil suudi arabistanla savaþýyoruz. Tamamen müslüman dünyanýn halifesi senmisin benmiyim olayý.
Kýta sahanlýðý mevzusu sonradan geliþti ve Libya nýn resmi baþkanýný destekliyor olmasý, tayyip açýsýndan büyük bir þans oldu.
Büyük ihtimalle Yemen dede bizim çalýþanýn emeði, suudi lerle savaþma hevesine gidiyor. Sudan ayrý hikaye.
tayyip tüm müslüman ülkelere az veya çok para yaðdýrýyor. Tek amacý müslüman dünyanýn halifesi gibi görünmek. Bizim paramýzla, ingilizlerin yarattýðý suudi vahabi selefi katille sidik yarýþtýrýyor. O katil petrol parasý kullanýyor, bizimki.?
Milyonlarca kiþiyi ilgilendiren asgari ücretten kýsacak, halifelik için saða sola para saçacak, emekliden kýsacak baþka ülkelere para saçacak...
her neyse...
her þeye iyi yönden bakmaya çalýþýyordum ve iyi gidiyordu...
Yer Ýmleri