Evet, benim açýmdan üzücü durum, hala daðlarda yanlýzým.
Forumda, düþük ihtimal de olsa BIST de neler döndüðünü anlayabilecek bir kiþi daha vardý. Bu seviyelerde oda gümledi. Yaptýðý iþlemlerle "Bende ezber beyinliyim, þempanzeyim" dedi.
Ne kadar iyi niyetli olursan ol, ne kadar iyi eðitim almýþsan al. Maymunsan, maymunsundur. Kritik anlarda maymunum diye baðýrýrsýn.
Peki ben nasýl baðýrýrým. Keçiyim diye. Tabi siz bunu "Me.Ee.Ee.Ee" diye anlýyorsunuz diye biliyorum. maymun dünyasýnýn içinde olmadýðýmdan emin deðilim.
Halbuki yazýlarýmla her türlü ip ucunu vermiþtim.
Tam net yazamam çünki oyun sahasý buna müsait deðil. Tam doðru yazarsam ve çok fazla takipçim olursa Para Piyasalarýndan para kazanamam. Ancak takipçilerimden aidatla kazanabilirim. Bunu yapan iyi eðitimliler var.
Tabi bunu yapan iyi eðitimliler para piyasalarýndan kazanamayýpda, bilgimi satayým bari diyenler. Para piyasasýndan kazansa, niye her gün 8 saat ekran baþýnda millete çalýþsýn ki.? Deðilmi.? hali ile takipçilerinede umutdan baþka biþey kazandýramaz. Anlayan, takipi býrakýr.
O sebeple yazdýklarýmý yorumlamanýz gerekiyor. Aslýnda yalan ve saptýrmada yazmýyorum. Para için her türlü yamþaklýðý yapacak karakterde deðilim. Ýp uçlarým yeterince net. Hatta haddinden fazla net ve bariz. Bu kadar net yazarken Milletin maymunluðuna güveniyorum. Saðolsun TR milleti beni mahçup etmedi þu ana kadar. Hala yeterince kazanabiliyorum.
Ancak maymunsan, ne kadar net olursa olsun, senin anlayacaðýn tarzda sinyal göndermiyorsam, anlayamazsýn.
O sinyalide veremem. Benimde paraya ihtiyacým var. Lüks için deðil. kadýnlara yedirmek içinde deðil. Anlatsamda maymunsan anlamazsýn.
Her neyse artýk.
realizasyon gelmedi.
Temeli 13 long BIST30 kontratla oluþturduk.
Temel saðlam. kalaný biraz daha riskli oynayabilirim. Temelin saðlam olmasý, biraz risk almana izin verir.
Baþta yazdýðým gibi, VÝOPta olan þirketlere ve altýna odaklanayým.
Bugün bakamadým, aslýnda bugün EN AZ 2 kontrat daha eklemeye niyetim vardý. Bodrum'un ebleh kýzlarýna odaklandýðým için alamadým. Ebleh kýzlarýn negatif etkisine bizzat þahit oldunuz. Buradayken University de gibisiniz maþallah.
Yarýn sabahtan bakacam.
Son düzenleme : alicemal; 21-01-2020 saat: 20:29.
Sebep: ebleh
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri