viop tarafýnda bahsetmiþler, twitter borsa dahilerine bakayým dedim.
2 tanesine þöyle yüzeysel baktým "yuh" dedim.
Borsacýdan çok sahne insaný gibiler.
Borsa ile alakalý zerre faydalarý yok. Magazin sayfasý gibi.
Uzun orta vade endeks yönü ve seviyelerini yaklaþýk doðru tahmin edebilmek en önemlisidir. En iyi senetleri bile bulsan düþen trend de isen kazanamazsýn. Önce orta uzun vade tren di bileceksin. Sonra senet ismi.
Endeks yön söyleyen yok. Tamamen gevezelik.
Neden endeks yön tahmini yapmadýklarýnýda tahmin etmek zor deðil. baþlarda tahminleri yüzünden madara oldularsa, bi dahada endeks yön ve seviye yazmamýþlardýr.
Senet ismi yazýyorlar, oradan kazanýyorlar. kazandýklarý para takipçilerinin parasý.
YÖNTEMDE ÞU.
Adamýn 100 bin takipçisi var.
Bir senet adý yazsýn, senet küçük olmalý. Takipçilerinden yüz tanesi alsa o senet bi kaç saatlik yada bi kaç günlüðüne yükselir. Sonrada adam haklý çýkmýþ olur çünki senet yükseldi.
Peki parayý nasýl kazanacak. ?
Önce senedi alýr.
Sonra senet ismini twitter yada nerden yazýyorsa orada duyurur.
Takipçileri alýp yükselttiðindede elindeki senedi satar.
Bu þekilde küçük senetlerden para yapar, takipçilerini soyar.
100 bin takipçi ve endeks tahmini yok, yuh yani.?
Ben burada yýllardýr endeksin yönünü mutlaka, seviyeyi üç aþaðý beþ yukarý tutturuyorum, 10 tane okuyan yok. ha bide benim topiðin çiçeði esra kýzýmýz var 11 etti.
Tabi milleti alanen kovalýyorum, o da var.
Demek milleti kovalamasam, her yazanýn suyuna gidip enseye tokat olayýný yapabilsem, maymun teorilerimi kendime saklasam, akp ye, fetullaha, yahudilere gibi siyasi konulara hiç bulaþmasam, kendime keçi deðilde kartal arslan filan desem, okuyan sayým 20 yi rahat geçecek.
Her neyse... 11 iyidir candýr. Onlarý korusam yeter.

Yer Ýmleri