Tam bir talanýn içindeyiz. Savaþta kaybetsek talan konusunda buna yakýn olur.
Ahlaklý geçinen chp belediyelerinde bile ayný durum.
Belediyeler, kendilerine baðlý GEREKSÝZ ek þirketler kuruyorlar. Sonra belediye baþkanlarý, belediyenin meclis üyeleri bu þirketlerin yönetim kuruluna adlarýný yazdýrýp maaþ alýyorlar. Bir kiþi, yönetim kurulu üyelikleri sebebi ile ayda birden fazla maaþ alýyor. 50 YERDEN MAAÞ ALANLAR VAR.
Ahlaklý geçinen chp de böyle ise akp de, mhp de, iyi parti de bu durum nasýldýr siz hesap edin.
(ben biliyorumda, baþýma iþ almayayým diye yazamýyorum. chp de az da olsa utanma var, kendisi suçlu iken sana saldýrmaz, ama diðer partiler hýyar a "hýyar" diyene direk saldýrýr. Saldýrmakla kalmaz kendisi hükümette ise seni direk içeri aldýrýr. Böyle rezil bir düzen. Bu aralar forumda "hepinizi þikayet ederim, devlet bakaný dayým olur" diyenlerin sayýsýnda artma var. Týrsmamak elde deðil.)
Yetmiyor kamu kurumlarýnda, adam bir yerde kamu kurumu baþkaný, diðer 10 yerde yönetim kuruluna üye. Yapmadýklarý iþlerden, katýlmadýklarý yönetim kurullarýndan, kýrk yýlda bir katýlsalar, iþe yaramadýklarý kurullardan her ay maaþ alýyorlar.
Kurumun kýrk yýlda bir bu adamýn bilgisine ihtiyacý oluyorsa, o zaman maaþa baðlama, gerektiðinde danýþ, danýþma ücreti ver.
Bizim hukuki sorunumuz olduðunda gidip bir avukata ücreti karþýlýðý danýþýyoruz. Avukatý maaþamý baðlýyoruz.?
Sanki düþman ülkesindeler, korkunç bir talan düzeni var.
özal ve ailesini yargýlamadýk, sonuç buraya vardý.
O sarý öküzü kesip yiyeceedik, sonuç buraya varmayacaktý. Du yaw, fýkra böyle baðlanmýyordu.?
Kafamý kalýyor insanda.
Neyseki ben keçiyim insan deðilim.? (tüh gitti yine bir miktar takipçi.?)
Yer Ýmleri