Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
15,73 10% 16,70 Mn 14,21 / 15,73
19,14 10% 378,76 Mn 17,35 / 19,14
232,40 9.99% 456,47 Mn 226,40 / 232,40
79,25 9.99% 169,22 Mn 74,90 / 79,25
182,00 9.97% 488,95 Mn 165,60 / 182,00
3,87 -10% 2,97 Mn 3,87 / 4,35
23,76 -10% 494,00 Mn 23,76 / 27,68
114,40 -9.99% 127,33 Mn 114,40 / 127,10
3,22 -9.8% 283,76 Mn 3,22 / 3,57
2,94 -8.98% 2,53 Mr 2,91 / 3,37
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
3,06 2.34% 20,72 Mr 3,00 / 3,19
317,25 -0.63% 13,59 Mr 315,50 / 324,50
268,00 2.58% 7,53 Mr 261,50 / 268,00
78,10 -1.01% 6,65 Mr 77,50 / 80,50
18,58 -1.28% 756,46 Mn 18,49 / 19,09
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
746,00 -0.93% 2,59 Mr 744,00 / 765,00
93,20 -0.9% 525,81 Mn 92,65 / 95,75
116,00 -2.19% 231,93 Mn 115,50 / 120,40
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
30,82 -0.9% 95,64 Mn 30,68 / 31,60
10,70 0.66% 395,01 Mn 10,66 / 10,95
81,40 -0.91% 272,06 Mn 81,20 / 83,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 265/853 ÝlkÝlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 2,113 - 2,120 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    FÝBO bilgi için saðol.

Yukardaki tabloya göre hiç yabancý çýkýþý olmamýþ, tersine yüklü giriþ olmuþ.
    Listedeki tutar artýþýnýn %20 sini endeks yükseliþine baðlasan, kalanýnda yeni doviz girmiþ olmasý gerekir veya yabancýlarýn yerlileri donlarýna kadar ütmüþ olmasý gerekir.

Aðustostan bu yana yabancý yerli oran ve tutarýný görebileceðim bi yer olsaydý, kafama tam oturtabilirdim. Böyle eksik kaldý.

TBMM sitesinden son 3 aylýk yabancý payýna tutar olarak bakýyorum. 30 milyar USD den 33 milyar USD ye çýkmýþ. Yani %10 artmýþ.
    Endeks zaten bu 3 ayda %20 den fazla arttý. Kur da biraz arttý. Sonuçta hiç para girmemiþ görünüyor son 3 ayda. Artan %10 'u endeks yükseliþ ve kurla açýklayabiliriz. Tabi 3 ay yetersiz 6 aya bakmak lazým.

Son aylardaki yükseliþin, geçmiþ tecrübelerimizle karþýlaþtýrýnca farklý olduðunu görmüþtük. Katarlýlarýn olmasý mantýklý. Ancak bu milyar dolarlarýn sahibine katarlý demek ne kadar doðru bilmem. Adamlarýn çocukluklarýndan itibaren hayatlarýnýn çoðu londra new york da geçiyor. Oyun tarzlarý, batýlýlarla ayný tarz olmalýydý desemde fikir yürütmem doðru olmaz. Daha bizim dinCÝ ler nasýl müslüman onu çözemedik. Mal mülkleri çocuklarýnýn eðitimi batýda.

Her neyse, kafam yeterince karýþýk.
    Aslýnda kadýnýn yazdýðý 1milyon 200 küsür yatýrýmcý ile MKK da yazan 4 milyon yatýrýmcý rakamlarýda uyumsuz.??? Bu arada 1milyonu KY diye okumuþtum bir yerde. KY nin tutar oraný kaçtý yaw.%5 miydi 5 milyarmýydý, tam hatýrlamadým.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Aslýnda kadýn, gazetedeki yazýsýnýn sonunda Yabancý payý 7 ayda %65 den %60 a düþmüþ yazýyor, senet sayýsýda azalmýþ. Ama tutar olarak bakarsan tutarlar çok yükselmiþ. ???

Kafa baþka yerde, fazlada bu konuda kalmak istemiyorum ya. ? Acaba yanlýþmý yorumluyorum, þu an kafada o var.
    Buradan bakýnca Acaaaip bi çeliþki görünüyor. Katarlýlar yerli pozisyonumu aldýlarki.? o zamanda... her neyse..
    @NeAcaipDunya

3.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Tam bir talanýn içindeyiz. Savaþta kaybetsek talan konusunda buna yakýn olur.
    Ahlaklý geçinen chp belediyelerinde bile ayný durum.

Belediyeler, kendilerine baðlý GEREKSÝZ ek þirketler kuruyorlar. Sonra belediye baþkanlarý, belediyenin meclis üyeleri bu þirketlerin yönetim kuruluna adlarýný yazdýrýp maaþ alýyorlar. Bir kiþi, yönetim kurulu üyelikleri sebebi ile ayda birden fazla maaþ alýyor. 50 YERDEN MAAÞ ALANLAR VAR.
    Ahlaklý geçinen chp de böyle ise akp de, mhp de, iyi parti de bu durum nasýldýr siz hesap edin.(ben biliyorumda, baþýma iþ almayayým diye yazamýyorum. chp de az da olsa utanma var, kendisi suçlu iken sana saldýrmaz, ama diðer partiler hýyar a "hýyar" diyene direk saldýrýr. Saldýrmakla kalmaz kendisi hükümette ise seni direk içeri aldýrýr. Böyle rezil bir düzen. Bu aralar forumda "hepinizi þikayet ederim, devlet bakaný dayým olur" diyenlerin sayýsýnda artma var. Týrsmamak elde deðil.)

Yetmiyor kamu kurumlarýnda, adam bir yerde kamu kurumu baþkaný, diðer 10 yerde yönetim kuruluna üye. Yapmadýklarý iþlerden, katýlmadýklarý yönetim kurullarýndan, kýrk yýlda bir katýlsalar, iþe yaramadýklarý kurullardan her ay maaþ alýyorlar.

Kurumun kýrk yýlda bir bu adamýn bilgisine ihtiyacý oluyorsa, o zaman maaþa baðlama, gerektiðinde danýþ, danýþma ücreti ver.

Bizim hukuki sorunumuz olduðunda gidip bir avukata ücreti karþýlýðý danýþýyoruz. Avukatý maaþamý baðlýyoruz.?

Sanki düþman ülkesindeler, korkunç bir talan düzeni var.

özal ve ailesini yargýlamadýk, sonuç buraya vardý.
    O sarý öküzü kesip yiyeceedik, sonuç buraya varmayacaktý. Du yaw, fýkra böyle baðlanmýyordu.?
    Kafamý kalýyor insanda.
    Neyseki ben keçiyim insan deðilim.? (tüh gitti yine bir miktar takipçi.?)
    Sessiz ve derinden takip ediyoruz..
    Rahat ol.

4.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    FÝBO bilgi için saðol.

Yukardaki tabloya göre hiç yabancý çýkýþý olmamýþ, tersine yüklü giriþ olmuþ.
    Listedeki tutar artýþýnýn %20 sini endeks yükseliþine baðlasan, kalanýnda yeni doviz girmiþ olmasý gerekir veya yabancýlarýn yerlileri donlarýna kadar ütmüþ olmasý gerekir.

Aðustostan bu yana yabancý yerli oran ve tutarýný görebileceðim bi yer olsaydý, kafama tam oturtabilirdim. Böyle eksik kaldý.

TBMM sitesinden son 3 aylýk yabancý payýna tutar olarak bakýyorum. 30 milyar USD den 33 milyar USD ye çýkmýþ. Yani %10 artmýþ.
    Endeks zaten bu 3 ayda %20 den fazla arttý. Kur da biraz arttý. Sonuçta hiç para girmemiþ görünüyor son 3 ayda. Artan %10 'u endeks yükseliþ ve kurla açýklayabiliriz. Tabi 3 ay yetersiz 6 aya bakmak lazým.

Son aylardaki yükseliþin, geçmiþ tecrübelerimizle karþýlaþtýrýnca farklý olduðunu görmüþtük. Katarlýlarýn olmasý mantýklý. Ancak bu milyar dolarlarýn sahibine katarlý demek ne kadar doðru bilmem. Adamlarýn çocukluklarýndan itibaren hayatlarýnýn çoðu londra new york da geçiyor. Oyun tarzlarý, batýlýlarla ayný tarz olmalýydý desemde fikir yürütmem doðru olmaz. Daha bizim dinCÝ ler nasýl müslüman onu çözemedik. Mal mülkleri çocuklarýnýn eðitimi batýda.

Her neyse, kafam yeterince karýþýk.
    Aslýnda kadýnýn yazdýðý 1milyon 200 küsür yatýrýmcý ile MKK da yazan 4 milyon yatýrýmcý rakamlarýda uyumsuz.??? Bu arada 1milyonu KY diye okumuþtum bir yerde. KY nin tutar oraný kaçtý yaw.%5 miydi 5 milyarmýydý, tam hatýrlamadým.
    Sn.Alicemal benim MKK da kayitli görünen 7 adet yatirim hesabi gözüküyor.Bunlardan sadece bir tanesi aktif, digerleri gecmiste açýp kullandigim ve kapattigim hesaplar.
    Kapattigim diyorum çünkü banka bana kapattigini söylüyor.
    Ama bu hesaplar MKK kayitlarinda halen gözüküyor, çünkü MKK bana her ay ekstre gonderiyor.
    Demem o ki Aktif yatirimci sayisiyla MKK daki kayitli yatirimci sayisi arasinda inanilmaz bir fark var.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    bosh yatirim haklýsýn MKK sayýlarý hakkýnda.

MKK sitesinde toplam kapalýlar dahil kayýt sayýsý varda, 47 milyon filan. Bide 26 milyonluk bi rakam var. Birde bakiyesi olan hesaplar var. Bakiyeliler 4küsür milyon.

Bende iþbankta iken devlet kaðýdý almýþtým. Alýrken küsürlü alabildim ama satarken küsürlü satamadým, site kabul etmedi. hali ile üç beþ TL lik tutara karþýlýk gelen devlet kaðýdý hesapta kaldý. O küsürat yüzünden banka hesabýmýda kapayamadým. kapatýn dedim, küsüratý satýp kapatamadýlar. Sanýrým önce küsürat kaðýt alýp tam'a tamamlayacaksýn. Sonra satacaksýn. Uðraþmadým.
    Her halde bu türdende bir sürü kayýt vardýr.

MKK sitesinde 1milyon 200 bin hariç tüm rakamlarý yazmýþlar. Hoþ bilmeninde çok fazla bir anlamý yok.

Bakalým endeks bugün ne yapacak.
    Son yumuþama haberlerine bakýlýrsa iyi bir artý açmasý lazým.
    Yok arada görmediðim bir kötü geliþme olduysa, yine ýzdýrap dolu günler haftalar demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Dün odaTV de yanýltma bir haber okudum.

Turan Dursun isimli eski bir din AYDIN'ý, 1966 da öldürülmüþ. Öldüren kiþi önce Almanya'ya sonrada Ýran'a kaçmýþ.

odaTV bu haberi Ýrandaki molla rejimine baðlamýþ.

oadaTV nin sahibi ermeni. Ancak son 1 yýlda Türkiyeli'den daha çok Türkiyeliyi savunuyordu. Dünyada ve Türkiyedeki tüm yahudi dolaplarýný yazýyordu. halbuki ermenileri 1900 lü yýllarda önce ruslar osmanlý ya karþý kullandý, üzerimize saldýrttýlar, Kurtuluþ Savaþýndan sonrada ingiliz ve abd liler kullandýlar.

Ermeni çocuklarýný robert kolej gibi misyoner okullarýnda eðitip devlete soktular. Devlette iyi yer alsýnda kendilerine hizmet etsin diye.

her neyse uzatmayayým konya döneyim.

Bu ermeni 1 yýl önce ciddi ölüm tehditleri almaya baþlayýnca, abartýlý bir þekilde Türkiye yanlýsý yazýlar yazmaya baþladý. Öncedende yazýyordu ama abartýlý deðildi.

Bu molla haberi ise tamamen CIA ya hizmet eden bir haber.

Haberi görünce þaþýrdým çünki son yýllarda öðrendikki, Türkiyede geçmiþte yapýlan tüm aydýn ve gazeteci cinayetleri, 1 Mayýs taksim, K.Maraþ katliamlarý, Sivas katliamlarý, Genral ve siyasetçilerin kaza gibi öldürülmeleri, teorik fizikçlerimizin toplu katliamý. hepsinin arkasýnda CIA üretimi aþýrý sað partiler ve fetö var.

asala pkk ve pyd gibi Türkiyeyi aþaðý çeken örgütlerin arkasýndada CIA var.

Ülkemizdeki tüm pislik ingiltere ve CIA kaynaklý. Çoðunlukla parayý suudi arabistana verdiriyorlar. tarikatlarý besleyip büyüten direk CIA parasý deðil, CIA emri ile harekt eden suudi ve bae parasý.

Haberi görünce þaþýrdým çünki çaðdaþ din adamý ve aydýn Turan Dursun'un ölümünü Ýran mollalarýna baðlamýþlar.

Ýlk akla kim gelir. Yine tarikatlar, aþýrý sað yada CIA gelir.

Hemen kýsa bir araþtýrma yaptým. Gerçek kabak gibi ortada. Turan Dursun un ölümünün arkasýnda yine CIA var.

Ýngiliz BBC sitesinde açýkça itiraf etmiþler. Ýrandaki þah rýza pehleviyi darbe ile biz getirdik demiþler. Açýklanan abd devlet belgelerindede pehlevi yi sahipleniyorlar. þah rýza pehlevi abd ninde kabul ettiði gibi CIA adamý.

Turan Dursun'un öldürüldüðü 1966 da þah rýza pehlevi baþta. Mollalar 1973 de darbe ile indiriyorlar þah rýza pehlevi yi. Ondan önce Ýran, bugünki medeni modern bir görüntü altýnda. Tüm kadýnlar açýk ve çalýþýyorlar. Aynen bizde 20 sene önceki durum gibi.

Katil önce almanyaya kaçmýþ.

Almanya hakkýnda ne biliyoruz.

1945 ikinci dünya savaþýnda abd ye kaybedince, abd tüm almanya kurumlarýna yerleþiyor. Japonyayada yerleþiyor. Merkez bankasý ve gizli servislerini kuruyorlar. Hala japonya ve Almanyanýn merkez bankasý ve gizli servislerinin CIA kontrolunde olduðu söyleniyor. Almanya ve japonyaya ordu kurma izni bile verilmiyor. Bu 2 ülkenin hýzlý kalkýnmalarýnýn sebeplerinden biride ordu beslememesidir.

Turan Dursun un katili Tamamen CIA kontrolundeki Almanya ya kaçýyor sonra yine tamamen CIA kontrolundeki Ýran'a.
    odaTV suçu 1973 de baþa geçen mollalara atýyor.

Artýk bilerekmi yapýyorlar, bilmeyerekmi bilmem ama çok iðrenç gibi görünen bir YÖNLENDÝRME ÇABASI.

ermeni hýrant dink'i öldürende fetö cüler. Buda çok açýk. Yani CIA öldürmüþ. TR deki Tüm öldümler ve katliamlar, tamamen CIA ve ingiliz düzenlemesi ve amaçda ülkede karýþýklýk yaratýp, ülkeyi geri býrakmak. Aç ve fakir býrakmak.
    pkk yüzünden suriye yüzünden harcadýðýmýz paranýn haddi hesabý yok.

Ýyi tarafý ordu sürekli antrenman yapýyor ve bir sürü silah geliþtirdik. Bunuda ülkemizdeki medeni modern ahlaklý aydýnlara borçluyuz. Þu sürekli öldürülen aydýnlara. selefi vehhabi yobaz olmayan insan gruplarýna borçluyuz.

Ayný gruplardan Ýran dada var ve dünyada teknoloji üreten 2 müslüman ülke varsa bunlarda Ýran ve Türkiye. Bu 2 ülkedeki dinCÝ olmayan insanlara borçluyuz. dinCÝ ler ise ülkeyi ayaklarýndan aþaðý çekiyorlar. Kullanýldýklarýnýn farkýnda olmayacak kadar bilinçsiz ve cahil býrakýlmýþlar.
    @NeAcaipDunya

7.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    bosh yatirim haklýsýn MKK sayýlarý hakkýnda.

MKK sitesinde toplam kapalýlar dahil kayýt sayýsý varda, 47 milyon filan. Bide 26 milyonluk bi rakam var. Birde bakiyesi olan hesaplar var. Bakiyeliler 4küsür milyon.

Bende iþbankta iken devlet kaðýdý almýþtým. Alýrken küsürlü alabildim ama satarken küsürlü satamadým, site kabul etmedi. hali ile üç beþ TL lik tutara karþýlýk gelen devlet kaðýdý hesapta kaldý. O küsürat yüzünden banka hesabýmýda kapayamadým. kapatýn dedim, küsüratý satýp kapatamadýlar. Sanýrým önce küsürat kaðýt alýp tam'a tamamlayacaksýn. Sonra satacaksýn. Uðraþmadým.
    Her halde bu türdende bir sürü kayýt vardýr.

MKK sitesinde 1milyon 200 bin hariç tüm rakamlarý yazmýþlar. Hoþ bilmeninde çok fazla bir anlamý yok.

Bakalým endeks bugün ne yapacak.
    Son yumuþama haberlerine bakýlýrsa iyi bir artý açmasý lazým.
    Yok arada görmediðim bir kötü geliþme olduysa, yine ýzdýrap dolu günler haftalar demektir.
    Lotalti dedigimiz bu kusuratlardan kurtulmak icin.
    Hesabinizin bulundugu yatirim kurulusuna virnan yapiyorsunuz, basimin gozumun sadakasi olsun diyorsunuz sorun cozuluyor.
    Cozuluyor daa hesap 0 (sifir) gozuktugu halde hesabi kapattik diyorlar.
    MKK dan ekstre gelmeye devam ediyor.

Acaba burda kim yalanci.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Yine baþa döndük.

Haftalar önce 118 aþaðý geçilirse þöyle yaparým 112 de böyle yaparým diyordum. Sonra endeks yükseldi rahat nefes almýþtýmki, geri döndük.

Dün ne olduda geri döndük herkes biliyordur herhalde.

3 problem oldu,
    haftasonu virus söylentileri vardý, Çin asýl rakamlarý ve görüntüyü saklýyor diye.
    Bankalara yeni sýnýrlamalar geldi.
    Ýdlib konusunda belliki anlaþma henüz olmamýþki, bi grup dayak daha yedik millet olarak. 5 askerimiz daha öldürüldü.

En önemlisi idlib deki durum tabiki. 2 kez vurulduk ve karþýlýk veremedik. Hava sahasýný bize kapamýþlar. Bizim uçaklarý, Rus uçaklarý geri çeviriyormuþ.

Bu doðru olmalý yoksa bize bomba atanlarýn bulunduðu yerleri IHA larla tesbit eder, F16 veya SIHA larla vururduk, görüntüleride çoktan ortaya çýkardý. Ama tayyibin laf salatasýndan baþka biþey yok. "Mahfettik aman dilediler" filan.

Orada kaldýkça dayak yiyeceðiz. Belliki rus uçaðý vurmaya bizim büyük kahraman israil fatihi tayyibin cesareti yetmiyor.

Bu arada tekrar abd bize yardým etsin diye imamlar duaya oturmuþtur herhalde.

abd ve AB bize gazý verip rusya ile yada suriye, Ýran ile kapýþtýrmak ister. 100 yýldýr tek amaçlarý bizim güçsüz kalmamýz. Bunu büyük ölçüde baþardýlarda. TR deki yahudi þirketler sayesinde her yýl milyarlarca dolar birikimimiz yurt dýþýna ithalat olarak çýkarýlýyor. Ayný yahudi þirketler diðer þirketlerin geliþmesinide devleti ve medyayý kullanarak engellemiþler.

Her neyse artýk. Elimizde bu var. Nasýl saðlýklý iþ yapacaðým onu hesap etmeliyim.
    @NeAcaipDunya

Sayfa 265/853 ÝlkÝlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •