Altýn ons da aþýrý satýþ yedi. Emtia yedi.
Yahudilerin bize öðrettiði sistemde güvenli limanlardan biri altýndý, sürü oraya giderdi. Þimdi oda satýþta.
Ne olduðunu bilmediðimden, yön ve dip de bilmiyorum.
Küresel bir sürü hareketimi, yoksa dev finans kurumlarýnýn sahibi yahudilerin en çok parayý nasýl kazanýrýz oyunumu bilemezsin.
Yahudilerin atasözlerinden biride kaos dan fýrsat doðar. Fakat normal insanla yahudi arasýndaki fark þuki, kaos yoksa, kaosu yaratýyorlar. Son 300 yýllýk tüm savaþlarda paylarý olduðundan eminim. Her savaþta servetlerini katladýlar. Belki salgýn hastalýklarada el atmýþlardýr.
Coronavirus'e aþý bulup þu an insan üzerinde test eden kurumlardan biri roche ilaç firmasý. Sahibi isviçre yahudisi. Bu büyüklüðe eriþtiðine görede siyonisttir.
Þu an yaþanan yahudi tuzaðý ve tamamen kontrollerindemi onuda bilmiyorum. Bilen varmýdýr.? Ancak tahmin edebilirsin.
---
Bu ayný anda long short olayý pek iþime yaramadý doðrusu. Çýkarken long satýp short alacaktým, düþerkende short satýp long alacaktým.
Kazýk gibi aþaðý indi endeks. Longlarý satamadým, sattýðým shortlarýda her seferinde ayný yerden veya daha kötü yerden yerine koydum.
Dimdik aþaðý ineceðini bilemezdim. Herþeyin satýlacaðýný bilemezdim.
Arada bi kaç günlük yükseliþler olur sanýyordum. Olmadý. Arada bi kaç saatliðine Çýksada ani þekilde satýþ yedi. Bende ekran baþýnda sürekli deðilim.
Her neyse. Kalan sermayeyi korudum sayýlýr.
Nerede satýþ duracak hiç bilmiyorum.
Dowun desteklerini aþaðýda 2100 ve 1800 de gördüm. Buralara inecek demiyorum. Nerden döner hiç bir fikrim yok çünki tahmin edebilmen için sebebi bilmen gerekir.
Sebebi bilmeden teknik yada temel tahmin yaparsan, tamamen iþin þansa kalmýþ demektir.
Odur aþý testlerinide insan üzerinde yapýyorlar. 12 ayý bulur satýlmasý deniyor ancak aþý ne demek, gelecekte tüm dünyanýn kavrulmamasý demek.
Ayrýca Çin ve 3 ülke daha kontrol altýna almýþ. MB ler trilyonlarý finansýn önüne sermiþ likiditeye sýkýþýp satmasýnlar diye, Yani piyasalarýn en azýndan durulmasý için her türlü sebep var. Ama günlük %10 luk satýþlar devam ediyor.
Nehirde sürükleniyoruz, akýþa býraktým. Bakalým neler öðreneceðiz. Küresel satýþýn sebebi olarak karizmatik vatandaþ kaldýraç kapama olabilir diyor.
Amma kaldýrmýþlar.
Bu tür þeyler olabilir, devletin kurumlarýnýn insandan veya doðadan kaynaklý ve topluma zarar verecek þeylerin denetleme, düzenleme ve onarýmýný yapmasý gerekir.
Onuda yapmýyor.
Sadece yahudi þirketlere(aðalar) büyük teþvik(haraç) ve yandaþlara küçük teþvikler(ulufe) daðýtýyor.
Yahudiler haracý yurt dýþýna taþýrken, yandaþlar ulufeler ile dolar alýyor.
Tüm bu daðýtýlan paralarýn üreticisi çalýþanlar ise dert içinde. En azýndan %60 ý.
Son düzenleme : alicemal; 17-03-2020 saat: 11:14.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri