Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 500,99 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 979,09 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,00 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 420,80 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,24 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,48 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,00 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,13 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,62 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,74 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,62 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,61 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,51 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 696,96 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 331,86 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,62 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,42 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,14 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 843,96 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 285/853 ÝlkÝlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 2,273 - 2,280 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bugün avrupada virusun artýþ oraný yataya sarmýþ.
    Bir günlüðünemi yoksa avrupada duraklamayamý girdi bilinmez.?

Çinde ise hala yüzün altýndada alsa artýþ var.
    1 tek viruslu bile gizli kalsa, Çin'de yeniden sorun yaratabilir. Hiç bulaþmamýþ olanlara bulaþtýrýp panik yaratabilir. Her þeye baþtan baþlayabilirler, umarým bilincindedirler. Gevþemezler.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Aracý kurum marabalarýna bi kere daha çakayým diyorum.

Aracý kurumdan günlük bültenler geliyor.

dow' endeksine "Reis" diyorlar.

Ýmdi bu özellikle bankalarýn aracý kurumlarýnda fon yöneticisi yada elemaný olmak kolay deðil. Normalde o iþi, o masaya baðlayacaðýnýz herhangi bir eþþek de yapar ama oraya çýkmak çok zordur. Birilerinin adamý olupda oraya gelen istisnalarý saymazsak, geri kalaný çok iyi eðitimli, yurt içi ve dýþýnda yüksek seviyede okumuþ yalamýþ insanlardýr.

Bütün iþi yazýlým paketleri yapar, bu yüksek okumuþ yalamýþ marabalar da parayý götürür. Müþterilerini batýrsada maaþýný almaya devam eder.

Ýmdi halka inelim, bizim boynuz tokuþturan maraba halk mafya babalarýna ne der "Reis" der.
    Bazý parti baþkanlarýna ne deriz. "Reis"

Ne anladýk.?

Bu Ýstanbul boðazýna bakan kulelerin tepelerinde çalýþan, yüksek okumuþ yalamýþ maraba takýmýn, sokaktaki marabadan farký olmadýðýný.

Ýkisindede kafa ayný.

Geçen yýla kadar yabancýlarýn peþine takýlýr, onlara reis derlerdi. Son bi kaç aydýr katar yada varlýk fonuna reis dediler. Þimdide dow reis leri oldu. Çobansýz yapamýyorlar. Aynen sokaktaki sade maraba gibi.

Güzel çaktým deðilmi.? Kaybederken insanýn içinden önüne gelene çakasý geliyor. TR de malzemede çok.
    Hoþ kazanýrkende çakýyordum ya.!
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    AKBNK nýn F/K sý þu an 3.6

Bu ne demek. Bankanýn üçbuçuk yýllýk kârý ile bankayý satýn alabiliyorsun demek.

Resmen komedi.

Diceksinizki önümüzdeki çeyrekler bankanýn satýþlarý düþünce F/K larý yükselecek.

Yüzde elli satýþlarý düþþe, iki çeyrek F/K sý 6-7 filan olur. O rakamlar bile bu tür bankalar için komik. Zaten sonra satýþlar artacak.
    Þu an bile konut satýþlarý ve kredi kartlarýndan durduklarý yerden kazanýyorlar. Arkalarýnýda devlete yaslamýþlar.

17 trilyon dolar mýydý negatif faizde duran para.

Al TR borsasýndan saðlam þirketlerin tüm senetlerini böyle kriz dönemlerinde. Bedavaya þirkete ortak ol, yönetim kuruluna gir.

yahudiler yapýyordur da bizim marabalar güzel seyrediyor.

yahudiler 300 yýl kadar önce kaos'dan nasýl para kazanýldýðýný öðrendiler. Aç gözlü vahþilere doðal kaos beklemek yetmedi, kendileri kaos çýkarmaya baþladýlar. Çýkan her kaosta, bunlar dünyanýn bir kýsmýna daha hakim oluyorlar.

Direnen Ýran ve Çin kaldý. Ýran kolay lokma eðer Çin olmazsa. Rusyadan þüpheliyim.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Dün izin günümdü, ekran baþýnda deðildim. Acaip þeyler olmuþ.
    Batý borsalarý uçmuþ, ons altýn kaçmýþ.

Dün iþlerim vardý dýþarýdaydým.
    Hemþireler filan ellerine eldiven takmýþlar. Pazarcýlar Eldiven takmýþ. Eldiven takmanýn, çýplak elden hiç bir farký olmadýðýný anlatmýþtým. Eðer el derisinden içeri virus girmiyorsa ki girmiyor deniyor. Sadece aðýz, göz burun sývýlarý ve soluma ile deniyor.

Dünden önceki gün 80 bini zorlayarak ikinci kez silkelediler bizim BIST tekileri.

Hissede olsaydým yada fon'da hiç korkmadan alýrdým. Dahada düþse nasýl olsa batmýyorsun. Ama viop öyle deðil. Sýrf viop takileri dökmek için 15bin vioppuaný bir günde düþürebiliyorlar. Devamýnýda bilmediðinden silkelenebiliyorsun.

Geçen yýl 90 binden silkeleme amaçlý 83 bin gösterip dönmüþlerdi. O zaman hatýrlarsanýz hiç korkmadan alýyordum, çünki hisse fonu alýyordum.
    Bu yýlda 2 kez silkelediler. BIST yönetimide seyrediyor. O kilit ve açýa satýþ yasaðý iþe yaramýyor. Ýþe yarayan yöntem, devlete ait fon kurup, anormal satýþlarda devlet adýna alýp volatiliteyi önleyeceksin. Anormal alýþlardada aldýklarýný satýp yine volatiliteyi önleyeceksin.

Bu þekilde güvenilir bir borsan olacak. batan ise KENDÝ hatasýndan batacak, balinalarýn silkeleme dökme daðýtma oyunlarýna yem olmayacak. Kimse borsaya küsmeyecek.

Bu þekilde hedge fonlarýn, vurkaççýlarýn, manipulatörlerin borsadan giderler, yerine uzun vadeli, temettüye oynayan ahlaklý saðlam yatýrýmcýlar gelir.

Netçede: Senet ve fon alýcýlarý için 80 bine iniþlerde rahatça alabilirler, daha aþaðýda inebilir ancak en fazla 1 ay sabýr gerekir. viop da olarak bir þey diyemiyorum, çünki herhangi bir þeyi bahane edip satabilirler yada alabilirler. Durum normal deðil. ons altýn þaþýrtýcý.

Kýsa vadede endeks ne yöne gider hiç bir fikrim yok. Zaten dowu takip ediyorlar. Dün 2 trilyon onaylanmadý diye yükselmiþler, daha önce 1,5 trilyon + 1trilyon IMF + 750 milyar AB fonlarý onaylandý diye düþmüþlerdi.

Þu an ya korkutulmuþ sürü gibi saða sola koþturuyorlar, yada tamamen global yahudi fonlarýn planý doðrultusunda iþler oluyor.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Medya ve siyasiler, coronayý yine kendi çýkarlarý için kullanýyorlar.

TR de üretilirken Çin den parayla taný kiti almýþlar. Hafta önce ne demiþtim, kit iþinden nasýl kazanýrýz diye hesap yapýyorlardýr.? Söylentiler aðýr. Gerçek olabilirmi.? akp nin karnesine bakmak yeter.

15-20 yýl kadar önce, yeni yeni kurulun ulusal süt fabrikalarý daha çok kazansýn diye, gazete ve TV lerde, sokak aralarýnda satýlan YEREL süte savaþ açýlmýþtý. Açýk süt þöyle saðlýða zararlý diye. O satýcýlardan hastalýk kapan yada ölen tek kiþi yoktu. Ama tüm medya saldýrýyordu. Ara sokak satýcýlarý ortadan kayboldular.

Aradan geçti 15 yýl, marketlerde bi kaç firmanýn sattýðý beyaz sývýlarý 3 kat fiyatla süt diye kullanýr olduk. Ýçinden kalsiyomu, yaðý vitamini alýnmýþ. Bir kýsmý ise abd den ithal edilen süt tozlarýndan yapýlmýþ.

Zamanla Milletin bir kýsmý uyandý(uyandýrdýk) yine açýk süt firmalarýný arar oldular.

Bugün bir gazetenin haber sitesinde yine virus e yakalanmamak için açýk süt tüketmeyin yazýyor. hakkaten asacaksýn bu adamlarý.
    irus kaç derecede ölüyor. 60 derece üzeri. Peki sütü annelerimiz inekten saðdýktan sonra ne yapýyorlar.? Tencerelerde kaynatýyorlar. Yani açýk sütü aldýðýnda kaynatýyorsun, 100 derece üzerinde en az 5 dakika kaynatýyor. Bunu herkes bilir. Atalarýmýzdan kalma bir alýþkanlýk, gelenek artýk ne deniyorsa. Kaynatmadan içen yoktur.

Ancak virus ü bile halký soyup, parayý yahudiler ve ortaklarý medya aralarýnda paylaþmak için kullanýyorlar.
    Nasýl dalmayayým ben bunlara.

Ýyi niyetli olsalar, "açýk süt aldý iseniz mutlaka kaynatýn" demeleri gerekirki bunu demiyorlar, "almayýn" diyorlar. hakkaten gücüm olsa kýtýr kýtýr keserim bu kötü insanlarýn uþaklarýný.

Ýnsanoðlu bu kadar aþaðýlýk olamaz hakkaten.

Hem yerel firmalarý bitiriyorlar. Hemde tüm halký, küresel firmalarýn çok pahalý satýlan saðlýksýz ürünlerine teslim ediyorlar.
    Gýdada öyle, ilaç ta öyle.

Gýda ilaç tarým hayvancýlýk, dünyada tamamen siyonist yahudi rockefeller ailesinin kontrolunde.

Bizde yerel üretim fabrikalarý pek çok sektörde kapatýldý ve arkasýnda siyonistlerin olduðu fabrikalar açýldý yada onlardan ithal edildi. Kapatanlar hep siyasetçiler. Destek verende TVler gazeteler, haber siteleri YANÝ MEDYA.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    abd hasta sayýsýnda herkesi geçecek gibi duruyor.

Onlarýnda hoþuna giderdi, abd halkýnýn %51 inden fazlasý, siyahi ve latin amerikalý. Yani siyahiler ve güney amerikalý melezler. O insanlarý azaltsalar çok hoþlarýna giderdi eminim. Hýzla sayýlarý artýyor, çünki bunlar çocuk yapýyor, abd deki avrupalý denen beyazlar çocuk yapmýyor.

Üstelik kendilerine beyaz diyen kesim eðitimli ve iyi gelirli iken, siyahi ve latinler düþük gelirli ve düþük eðitimli. yani salgýn hastalýðýn en çok bulaþacaðý kesim bu kesim denebilir. Ancak virus senin planýný takmayabilir. Çamurda yaþayan insanlarýn, kendini camekanda saklayan insandan daha fazla baðýþýklýðý olabilir.

Ýtalyada yataya sarmýþ ama diðer AB ülkelerinde artýþ sürüyor.
    Son düzenleme : alicemal; 25-03-2020 saat: 14:08.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Geçende kendim adýna üzüldüðüm bir yazý okudum.

kýlýçdaroðlu, yahudi sermaye temsilcisi bir ensesi kalýn gazeteci için 600 km yürüdüðünden beridir, oy verecek parti arýyordum. Hoþ daha öncedende arýyordumda, o yürüyüþ kararýmý kesinleþtirmiþti.

Önce vatan partisi nin sahibi ve finansörü doðu perinçeke odaklanmýþtým. Ýsviçrede bizim devletin yapmasý gereken bir iþi üzerine almýþ ve alnýnýn aký ile çýkmýþtý.

Adama odaklanýnca, kötü yönlerinide gördüm ve soðudum. Kendi "kiþisel" kariyeri için fýrýldaklýk yapan bir adam olduðunu gördüm. Buna oy veremem dedim.

Derken Tunceli nin bir ilçesinde(yüksekova sanýrým) baþarýlý gibi görünen bir belediye baþkaný sebebi ile TKP ye odaklandým. TKP nin belediye baþkanýydý.

Geçende TKP genel sekreteri adamýn bir yazýsýný okuyunca, "lanet olsun, galiba bu partiyide abd kurmuþ yada kurulduktan sonra kontrolu altýna almýþ." dedim.

genel sekreter köþe yazýsýnda, "virus'u abd çýkarmýþ olabilir" diyenleri komplo teorisyenleri olarak anlatýyor. Yani üzerine vazife deðilken abd yi savunmuþ.

Neyi biliyoruz, haftalardýr yahudi kanallarýnda(haberturk bloomberg, fox, dMax, TLC... ) her gün abd savunuluyor ve "komplo teorisi" deniyor. Yetmiyor Çin'in bu virüsü nasýl yaydýðý belgeselde anlatýlýyor. Çin, yine çin vatandaþlarý kullanýlarak kötüleniyor.

Ýmdi yahudi kanallarý hergün sýrayla abd yi savunuyorken, sýrada kim varmýþ. TKP genel sekreteri.
    Üstelik adam o kadar aptalca savunmuþki.?

Önce abd nin 1950 lerde Küba'ya nasýl biyolojik saldýrýlar düzenlediðini ve bunlarýn ispatlý olduðunu anlatmýþ. Yani abd nin seceresinde baþka ülkeyi batýrmak için yaptýðý biyolojik saldýrýlar var.

Bunu anlattýktan sonrada, bu seferki abd nin deðil komplo teorisi diyor.

Peki amaç ne.? Önce doðruyu söylüyor güven kazanmaya çalýþýyor, sonrada yönlendirici asýl amacýný anlatýyor. Birinci doðruydu bu adam güvenilir, demekki devamýnda anlattýklarýda güvenilir... olarak algýlamanýzý istiyor.

Adamýn tipine bak. Eski GS baþkaný alp yalman ve akut denen derneðin eski baþkaný ile ayný. Kopya gibiler. Bu ikisi yahudi.
    alp yalman ýn yahudi olduðu biliniyor, nasuh mahruki ise inkar etsede, tipi ve akut'a yardým yapan siyonist yahudi kuruluþu sayesinde yahudi olduðu açýk. Yani TKP genel sekreterinin tipine bakýnca "yahudi galiba" dersiniz. Hoþ diyanet iþleri baþkanýnda daha saf yahudi tipi var fakat o konuyu açmayýn, konumuz deðil.

eski aðýr saðcý emniyet amiri mehmet aðar sayesinde neyi biliyoruz. "1980 öncesi eline silah alýp kargaþa yaratan tüm gruplarý abd yaratmýþ." farklý gruplara silah verip birbirlerine saldýrtmýþ. Saðcýsý solcusu savaþýrken, ikisinin arkasýndada abd var. Amaç ülkede kaos(Bu kelimeyi yukardaki bir yazýmdanda biliyoruz.) yaratýp, sonrasýnda kontrolu ele geçirmek. Zaten darbe ve sonrasý özal döneminde kontrol tamamen abd ye geçiyor ve yerli üretim her þeyi baltalamaya baþlýyorlar. Bankalar ve tarým þu an onlarýn elinde, ilaç sektörü onlarda, tohumculuk onlarda, büyük maden anlaþmalarý onlarda vb...

Demekki böyle bir davranýþlarý var. Piyasaya girdiklerinde, rakip oluþmasýný beklemek ve onunla mücadele etmek yerine, rakiplerinide kendisi kuruyor. Hali ile tüm piyasa kendi kontrolunde oluyor.

Öndeki partilerin tamamýnýn arkasýnda abd olduðu açýk.

Birde Haydar Baþ hoca varda. Kendisine Ehl-i Beyt diyor. Abicim çok çok kusura bakmada SAF bir Ehlibeytte o Tip ve o görüntü, o konuþma tarzý olmaz.
    Belliki melezsin ve genetiðin baþka tarafa çekmiþ.

Ýran ve Türkiyede binlerce Ehl i Beyt var ancak bunlardan çok azýnýn genetiði Hz. Muhammetin genetiði ile uygun gibi görünüyor. Yoksa bu kadar çok hata yapmazlardý.

Mesela kýlýçdaroðlu. baba Ehl i Beyt. Anne Ehl i Beyt soyundan deðil deniyor. Tip baba tarafý, huyda baba tarafý olmalý çünki hýrsýz namussuz para arsýzý olmadýðý açýk.

Sorun þuradaki kendisi çalmasada kariyeri için katillerle, hýrsýzlarla ortak çalýþmasý, abd den emir alýr gibi davranýþlarý, sermaye ile kucak kucaða olmasý. O huylarýný annesinden aldýðý açýk. Tüm genetiði saf Ehl i Beyt deðil belliki. Sivasta 35 kiþiyi yakan insanlarý tebrik eden, o dönemin sivas belediye baþkaný, bu dönemin saadet partisi baþkaný ile yanyana poz verebiliyor. abd maþasý hadep ile ortak olabiliyor, bunu diðer herkes, tüm partiler yapabilir, yaptýlarda ancak Ehl i Beyt yapamaz. istesede yapamaz. Ama bu herif yapabiliyor.

Þimdi ben kime oy vereceðim.?

Her neyse, yine keçi ye oy vereceðim demektir.

Ýlginç bugün sözcü gazetesi haber sitesi, sayfalarýný abd yi korumaya ve Çin'i kötülemeye ayýrmýþ.
    Þimdi bunu yazdým diye sözcü kötü diðerleri iyi gibi algýlamayalým. Demekki en azýndan bu gazetenin içinde okunmaya deðer þeyler hala bulabiliyorum. Diðerlerinde bu bile yok. Böyle düþünün.

.
    Son düzenleme : alicemal; 25-03-2020 saat: 14:18. Sebep: coat style
    @NeAcaipDunya

8.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Geçende kendim adýna üzüldüðüm bir yazý okudum.

kýlýçdaroðlu, yahudi sermaye temsilcisi bir ensesi kalýn gazeteci için 600 km yürüdüðünden beridir, oy verecek parti arýyordum. Hoþ daha öncedende arýyordumda, o yürüyüþ kararýmý kesinleþtirmiþti.

Önce vatan partisi nin sahibi ve finansörü doðu perinçeke odaklanmýþtým. Ýsviçrede bizim devletin yapmasý gereken bir iþi üzerine almýþ ve alnýnýn aký ile çýkmýþtý.

Adama odaklanýnca, kötü yönlerinide gördüm ve soðudum. Kendi "kiþisel" kariyeri için fýrýldaklýk yapan bir adam olduðunu gördüm. Buna oy veremem dedim.

Derken Tunceli nin bir ilçesinde(yüksekova sanýrým) baþarýlý gibi görünen bir belediye baþkaný sebebi ile TKP ye odaklandým. TKP nin belediye baþkanýydý.

Geçende TKP genel sekreteri adamýn bir yazýsýný okuyunca, "lanet olsun, galiba bu partiyide abd kurmuþ yada kurulduktan sonra kontrolu altýna almýþ." dedim.

genel sekreter köþe yazýsýnda, "virus'u abd çýkarmýþ olabilir" diyenleri komplo teorisyenleri olarak anlatýyor. Yani üzerine vazife deðilken abd yi savunmuþ.

Neyi biliyoruz, haftalardýr yahudi kanallarýnda(haberturk bloomberg, fox, dMax, TLC... ) her gün abd savunuluyor ve "komplo teorisi" deniyor. Yetmiyor Çin'in bu virüsü nasýl yaydýðý belgeselde anlatýlýyor. Çin, yine çin vatandaþlarý kullanýlarak kötüleniyor.

Ýmdi yahudi kanallarý hergün sýrayla abd yi savunuyorken, sýrada kim varmýþ. TKP genel sekreteri.
    Üstelik adam o kadar aptalca savunmuþki.?

Önce abd nin 1950 lerde Küba'ya nasýl biyolojik saldýrýlar düzenlediðini ve bunlarýn ispatlý olduðunu anlatmýþ. Yani abd nin seceresinde baþka ülkeyi batýrmak için yaptýðý biyolojik saldýrýlar var.

Bunu anlattýktan sonrada, bu seferki abd nin deðil komplo teorisi diyor.

Peki amaç ne.? Önce doðruyu söylüyor güven kazanmaya çalýþýyor, sonrada yönlendirici asýl amacýný anlatýyor. Birinci doðruydu bu adam güvenilir, demekki devamýnda anlattýklarýda güvenilir... olarak algýlamanýzý istiyor.

Adamýn tipine bak. Eski GS baþkaný alp yalman ve akut denen derneðin eski baþkaný ile ayný. Kopya gibiler. Bu ikisi yahudi.
    alp yalman ýn yahudi olduðu biliniyor, nasuh mahruki ise inkar etsede, tipi ve akut'a yardým yapan siyonist yahudi kuruluþu sayesinde yahudi olduðu açýk. Yani TKP genel sekreterinin tipine bakýnca "yahudi galiba" dersiniz. Hoþ diyanet iþleri baþkanýnda daha saf yahudi tipi var fakat o konuyu açmayýn, konumuz deðil.

eski aðýr saðcý emniyet amiri mehmet aðar sayesinde neyi biliyoruz. "1980 öncesi eline silah alýp kargaþa yaratan tüm gruplarý abd yaratmýþ." farklý gruplara silah verip birbirlerine saldýrtmýþ. Saðcýsý solcusu savaþýrken, ikisinin arkasýndada abd var. Amaç ülkede kaos(Bu kelimeyi yukardaki bir yazýmdanda biliyoruz.) yaratýp, sonrasýnda kontrolu ele geçirmek. Zaten darbe ve sonrasý özal döneminde kontrol tamamen abd ye geçiyor ve yerli üretim her þeyi baltalamaya baþlýyorlar. Bankalar ve tarým þu an onlarýn elinde, ilaç sektörü onlarda, tohumculuk onlarda, büyük maden anlaþmalarý onlarda vb...

Demekki böyle bir davranýþlarý var. Piyasaya girdiklerinde, rakip oluþmasýný beklemek ve onunla mücadele etmek yerine, rakiplerinide kendisi kuruyor. Hali ile tüm piyasa kendi kontrolunde oluyor.

Öndeki partilerin tamamýnýn arkasýnda abd olduðu açýk.

Birde Haydar Baþ hoca varda. Kendisine Ehl-i Beyt diyor. Abicim çok çok kusura bakmada SAF bir Ehlibeytte o Tip ve o görüntü, o konuþma tarzý olmaz.
    Belliki melezsin ve genetiðin baþka tarafa çekmiþ.

Ýran ve Türkiyede binlerce Ehl i Beyt var ancak bunlardan çok azýnýn genetiði Hz. Muhammetin genetiði ile uygun gibi görünüyor. Yoksa bu kadar çok hata yapmazlardý.

Mesela kýlýçdaroðlu. baba Ehl i Beyt. Anne Ehl i Beyt soyundan deðil deniyor. Tip baba tarafý, huyda baba tarafý olmalý çünki hýrsýz namussuz para arsýzý olmadýðý açýk.

Sorun þuradaki kendisi çalmasada kariyeri için katillerle, hýrsýzlarla ortak çalýþmasý, abd den emir alýr gibi davranýþlarý, sermaye ile kucak kucaða olmasý. O huylarýný annesinden aldýðý açýk. Tüm genetiði saf Ehl i Beyt deðil belliki. Sivasta 35 kiþiyi yakan insanlarý tebrik eden, o dönemin sivas belediye baþkaný, bu dönemin saadet partisi baþkaný ile yanyana poz verebiliyor. abd maþasý hadep ile ortak olabiliyor, bunu diðer herkes, tüm partiler yapabilir, yaptýlarda ancak Ehl i Beyt yapamaz. istesede yapamaz. Ama bu herif yapabiliyor.

Þimdi ben kime oy vereceðim.?

Her neyse, yine keçi ye oy vereceðim demektir.

Ýlginç bugün sözcü gazetesi haber sitesi, sayfalarýný abd yi korumaya ve Çin'i kötülemeye ayýrmýþ.
    Þimdi bunu yazdým diye sözcü kötü diðerleri iyi gibi algýlamayalým. Demekki en azýndan bu gazetenin içinde okunmaya deðer þeyler hala bulabiliyorum. Diðerlerinde bu bile yok. Böyle düþünün.

.
    Ali Cemal Bey yine severek okuduðum cesur bir yazý olmuþ. Tunceli Yüksekova deðil ovacýk olacaktý
    Baþarýlar

VOG-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 285/853 ÝlkÝlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •