Ýþte bu yüzden söylemem.
--
Mecburen örneðe geçeceðiz.
Taþýmacý firmasý tuttun. Evi taþýdýlar ama evdeki karýna kýzýnada tecavüz ettiler, oðlunu öldürdüler, ailenin hayatýný kaydýrdýlar. Ailenin kalan hayatý cehennem oldu. Küçük yaþta tecavüze uðrayan kýzýnýn, gelecekteki çocuklarýda sorunlu olacak bir neslin daha azýna edildi..
10 tane komþu sordu?
"Yaw bende ev taþýtacaðým, firma nasýl taþýdý evini.?"
Ben derimki.?
"Ben aþaðýda iken yukarda elemanlar oðlumu öldürdü, karýma kýzýma tecavüz etti."
Sadece kötü yönünü söylerim, çünki soranlar içinde aptalý var akýllýsý var.
Desemki,
"Evi süper taþýdýlar, mobilyalar zarar görmedi, vaktinde getirdiler, kazýk atmadýlar, beyaz eþyada çizik oluþmadý. Ama oðlumu öldürüp, karýma kýzýmada tecavüz ettiler."
O zaman aptal olanlar, "vaaay evi ne güzel taþýmýþ. Benim eþyalarý harap etmiþlerdi, bazý eþyalar çalýnmýþtý, hemde geç getirmiþlerdi. Karým yaþlý, kýzýmý korurum, oðlum yok zaten." diye düþünürler. Hali ile taþýmacý firma tecavüzden ceza almak yerine, iyi yönlerine bakýp ev taþýtanlar olur ve ödüllendirmiþ olurum. Bu firma ceza almaz, pek çok ailenin daha geleceðini karartmaya devam eder.
Adamýn kötü tarafý, iyi tarafýný yüze katlýyorsa, iyi tarafýndan bahsetmek, aptal insanlar üzerinde etki yaratýr.
Bilimsel verilerde Türkiye ve Yunanistan halklarýnýn IQ seviyesinin 72 olduðunu söylüyor.
Ayrýca her 10 kiþiden 8 tanesinin, evrildiði canlý sebebi ile ilkel olduðunu delilleri ile söyleyen bol madalyalý(madalyalar yolda olmalý) efsane keçi diye biri varmýþ.
Gitti 10 dakka daha.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri