sömürgecilerin iş yerinde çalışıp onlardan maaş alan abdurrahman yıldırımda kendinden bekleneni yazmış.
Ne demiştim, USD 20 TL olsun BU SİYASİ PARTİLERLE yinede ithalat ihracattan çok yüksek olur. USD 2 TL den 7 TL ye çıktı, görüldüğü gibi ithalat hala ihracatı katlamış durumda.
abdurrahman da ithalatın geçen ay neden düşmediğini açıklamış ama yaptığı bir şey daha var. İthalatı normalleştirmiş. Tabi bunu anlamanız zor ya, nasıl anlatırım bilemiyorum. Profesyonel işi adamın yazısı.
"Yaw böyle rezillikmi olur" söylemlerinin önünü kesmeye çalışmış. İthalata söylenmeye başlasak, rahatsız olsak, içeride üretmenin yollarını arayacağız. Ama bu çok zeki gazeteci "aydın", bu tür rahatsızlıkların önünü yazı ile kesmeye çalışmış. "Yaw sebebi şudur, rahat olun, büyütmeye gerek yok" demiş. Tabi profesyonelce.
O zaman "İçerde üretelim" dememiş. Ensesindeki katmerli yağların hakkını vermiş. Belkide ne halt yediğinin farkında değildir.
Bu kadar zeki ve tecrübeli birinin, yediği haltın farkında olmamasının imkanı varmı.?
Bu adam Türkiyede GDO lu tohum yoktur diyen adam, bunu unutmamak gerekir. Türkiyede GDO suz tohum yok ancak yahudi GDO lu(hybrid) tohum üreticilerini aklamak için bu tür bir yazıyı kaleme aldı. Yumuşatıcı olarakta tohumla alakalı birini konuk etmişti.
Yumuşamadık allahın ibibiği. Keçi yemez.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri