Üstteki fransýza normalde muhatab almazdým, bilgi yok yerme var.
Fakat verdiði örnek hafiften zeka belirtisi gösterdiðinden vede direk hakaret etmediðinden biþeyler yazayým diyorum, ama polemiðe girmemek içinde cevap oluþturacak biþey yazmamam lazým. Netçede bana öðretebileceði bir þey yok. En azýndan o kýsa yazýsýndan ben onu anlaldým. Yanlýþ anlamýþta olabilirim.
Ýmdi, son yazýmdan rahatsýz olduðu açýk, dayanamamýþ bi giydireyim demiþ. Benim eski yazýlarýmýda okumadýðý açýk çünki verdiði örnek taraflýsýn diyor. At gözlüklüsün diyor. Doðrumudur deðilmidir bilmem, insanýn kendisini bilemediðini öðreneli çok oldu. Bu yaþýma geldim hala kendim hakkýmda þeyler fark ediyorum.
Rahatsýz olduðu yazýmdan, kafa yapýsýnýn nasýl olduðu anlaþýlýyor. Yazýlarýmý okumadan bir kaç yazý ile beni tanýdýðý izlenimi edinmesi de kapasitesini yansýtýyor.
rePulse de son yazýmla teþhis koymuþtu ve yanýldýðýný anlayacak kadar okumaya devam etmiþti. Pekçok fetullahçý ve din tüccarlarý veya siyasetçiler tarafýndan þartlandýrýlmýþ olanlarda benim son yazýmla kendilerinden olduðu sanýp özel mesajla sarýlýyorlar, bir sonraki yazýmla benden nefret ediyorlar baðý kesiyorlar. "Seni adam sanmýþtým" deyip gidenlerde oldu. Onlarý özlemiyorum desem yalan söylemiþ olurum. Bi tek kitapçý yý özlemiyorum koyduðu "jigolo" izlenimi uyandýran avatarý yüzünden. Sanýrým ondan kurtuldum, adýný anmasam iyiydi.
Gereksiz yere uzatýyorum yaw, bu kadar deðer vermem gereksiz. neyse genele cevap olsun bu.
Beni chp li sanýp "yazýlarýnýn hepsini okuyacaðým süpersin" diye özel mesaj atanlarda var. Onlarda biraz daha okuyunca yanýldýklarýný anlýyorlar. En gerçekçi yaklaþan ise bir kadýndý, seni "döveyimmi seveyimmi bilemedim" diye mesaj atmýþtý.
her neyse yaw... yukardaki vatandaþ, kolay þartlandýrýlmýþ eðitimli bir beyin. Halkýn %80 i bu türden oluþuyor. Hangi biriyle uðraþacaksýn, toptan hallet gitsin.
10 dakkam gitti.
Biraz haber okuyayým.
Not: Bazý konularda süper anlattýðýmý, anlamadýðýnýz þeyleri anlar hale getirdiðimi düþünüyorsanýz. Yanýldýðýmý zannettiðiniz konuda siz yanýlýyorsunuzdur. O konu sizin sürüye dokunuyordur, sürü koruma refleksi ile yanýldýðýmý düþünürsünüz. Bu doðanýzda var. Üzgünüm ama o konuda da haklýyýmdýr.
Bilgi eksikliði sebebi ile yanýldýðým çok olmuþtur, özellikle gençken kolay sürüye sokuluyorsunuz. Öðrendikçe yanýlgýlarýnýzý görüyorsunuz. Tabi bu dað keçilerine mahsus biþey. %80 i ölene kadar kandýrabilirsiniz Öldükten sonra karþýsýna hangi güzel melek çýkacak diye beklerken, kaynar kazanla burun buruna geliverir. Onu þartlandýran din tüccarý þahsiyette, o kazanýn içindedir. Orasýnýn cebnnet olduðuna da inandýrýr süzmeyi.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri