hfko benim topiði reklam amaçlý kullanmýþ.
Yani kendi cebine girecek para için beni mendil gibi kullanmýþ. Burnunu hýmkýrmýþ ve atmýþ. her yer sümük dolu.
Kendi çýkarý için baþkalarýný kullananlarý hiç sevmem.
Dað keçisi doðamda bu var.
Belki hfko süper bir adamdýr hepinizi zengin edecek (bu laftan etkilendi iseniz IQ dereceniz 80 in altýndadýr, diðer deðiþle bildiðimiz koyunsunuz ) Sakýn beni kaaale almayýn.
Benden etkilenipte hfko nun youtube kanalýna girmezseniz belkide fakir kalacaksýnýz. (bu laftan etkilendi iseniz IQ dereceniz 72 nin de altýndadýr, diðer deðiþle bildiðimiz koyun oðlu koyunsunuz )
Kafa çalýþsa kendini zengin eder, koyun sürüsüne ihtiyaç duymazdý diyorsanýz, IQ dereceniz en azýndan 80 dir. Yani normal zekanýn en alt derecesine sahipsinizdir.
Bende kaybediyorum IQ derecem einsteinden bile çok yüksekken. Çünki para piyasalarý metodolojik deðil, yani kurallara uygun deðil. Karþýnda balina var, kendi çýkarý için ne tarafa isterse o tarafa sürüyor endeksi ve hiç bir hesap kitap balinanýn davranýþ tarzýný yakalamaný saðlamaz. Sen en ileri yapay zekâlarla algoritma yazsan(ki ben sürekli yazýyorum) da, karþýnda kurallara uyan bir sistem yok, kendi çýkarý için her þeyi yapabilen bir insan formu var, balina senin süper hesaplý kurallara uyan davranýþýný alaþaðý edebilir, çünki endeksi yönlendirecek güç onda. Ýsterse tekniðe uyar, isterse temele uyar, çýkarý onu gerektiriyorsa ikisinede uymaz.
Bilmem anlatabildimmi.
Bugün denize gittim geldim, hava sýcaklýðý yaz ortasý gibiydi.? Bu ne demek? Haziranda aðustaos sýcaklarý.? kuraklýk geliyor anacýým.!!
Nyese kafa bulutlu bugün. Çok güzel diþi ler gördüm, bolca pas aldým. Moral yerinde. short kayýplarýmý hazmettim, hatta umrumda deðil.
Hoþunuza giden bir diþi size gülmüþse, hiç bir sorun kafanýzda kalmýyor. iyiki gitmiþim.
Buda benim ULVÝ dað keçiliðimi törpüleyip, sýradan maymunlar arasýna sokuyor.
Özne diþiler olunca, bende sizin gibi maymun oðlu maymun oluyorum. hatta sizden daha maymun oluyorumdur.
Yok yaw o kadarda deðil.
Yinede hoþunuza giden bir diþinin size gülümsemesinden daha güzel ne olabilir.?
Evet yaw, sanýrým bende maymunum. 
Fakat bu keçi sakalý, bu beyaz tüyler nedir.? Kalkýk kýsa kuyruk, daðlarda gezmekten hoþlanma, sürüden kaçma.
Evet keçiyim ama hayvaným ve mutluyum.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri