Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 326/853 ÝlkÝlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 2,601 - 2,608 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Oray Eðin her ne kadar yazýlarýnýn yarýsýnda eþcinsel haklarýný savunsada, diðer yazýlarýnda güzel anlatýmlar ve bilgiler var. örneðin abd doðal hayatýndan kesitler anlattýðý yazýlarýný ben pek seviyorum. Kendisi Serdar Turgut gibi eski hürriyet köþe yazarýdýr.

Yanlýz bugünki yazýsý taaaa nerelere kadar dokundu. tabi bunu belki bi kaç kiþi kavrayacak. EN baþýnda "acaba" demiþtimde, dokunduramamýþtým. Her neyse...

yahudi aydýn doðan ýn devleti hafifletmek amacý ile kullandýðý asker(eski hürriyet genel yayýn yönetmeni. Yazlýðýnýn önüne deniz uçaðý indiren sonradan görme) ertuðrul özkök döneminde, hürriyet gazetesinin eþcinsel yazarlar tarafýndan doldurulduðunu az çok biliyordum, ancak Oray Eðin in bugünki anlattýklarýný görünce "way be dedim, tahminimden daha geniþmiþ".

Peki noolmuþ diyeceksiniz. Ne problem var.

Þunu hep savunurum.

Spor programlarýnda yorum yapan kiþilerin önüne, hangi takýmý tuttuklarýný yazarsanýz, o zaman anlatýlanlardan anladýklarýnýz çok deðiþir. Daha doðru anlarsýnýz, gerçeði daha çok görürsünüz. Hýyaraðalarýda o kadar kolay yalan söyleyemez, kolay yönlendirme yapmaya kalkmazlar, bazýlarýnýn amigo olduklarý daha kolay anlaþýlýr, tarafsýz olmaya çalýþýrlar.

Siyaset yorumcularýda ayný. hangi parti adýna orada oturduklarý yazýlmalý. Anlatýlanlarý daha doðru anlamlandýrýrsýnýz, doðru yerine koyarsýnýz.

Kesinlikle yahudi kontrolunde olan medya da etiketlenmeli. O zaman sizi nasýl oyduklarýný daha kolay anlarsýnýz.
    Ýmdi olay ýrkçýlýða döndü deðilmi.?

Belki.?

Ama dünyada sadece kendi soyunu koruyan bir tek yahudiler var. baþkalarý ile iþ yapmayan, her iþini kendi soyu içinde gizli tutan, kendilerinden olmayaný köleleþtirilmesi ve öldürülmesi gereken fuzuli canlýlar olarak gören...

dur bi yaw...

yaw bende öyleyim. Yahudimiyim acaba.? Akraba çýkmayayým bu zibidilerle.

Canlarým benim yaw. Bak þimdi daha bi güzel göründüler bana. Emen gidip bluumbergin baþýna genel yayýn þeysi olarak atanmayý isteyeyim. Oradaki marabalarýn yularýný tutayým. Onlar adýna sizi daha iyi soyarým. Yaw yahudi çýktým iyimi. Adresi neydi bluumbergin.? diðer yahudi medyayamý geçsem, altaylý'nýn yularýný tutsam.
    Bunnar deðerli mal'lar, yularlarý tutulmalý. Mesela ntv ve fox da deðerli mal görmedim. Oralarýn en baba müdürü olmak istemem doðrusu.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

derin hisse gibi sosyal aðlardan hisse grubu oluþturanlara yapýlan operasyonun devamý gelir.
    çünkü bunlar babalarýn at koþturmadýðý hisse senetlerini öneriyorlar.
    koyunlarýn babalarýn hisselerine sürülmesi lazým.
    ana akým medya da bu tarz haberler çoðaldý.
    ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
    beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)

3.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    yaw bende öyleyim. Yahudimiyim acaba.? Akraba çýkmayayým bu zibidilerle.

Canlarým benim yaw. Bak þimdi daha bi güzel göründüler bana. Emen gidip bluumbergin baþýna genel yayýn þeysi olarak atanmayý isteyeyim. Oradaki marabalarýn yularýný tutayým. Onlar adýna sizi daha iyi soyarým. Yaw yahudi çýktým iyimi. Adresi neydi bluumbergin.? diðer yahudi medyayamý geçsem, altaylý'nýn yularýný tutsam.
    Bunnar deðerli mal'lar, yularlarý tutulmalý. Mesela ntv ve fox da deðerli mal görmedim. Oralarýn en baba müdürü olmak istemem doðrusu.
    Çok büyütülecek bir konu deðil, soyaðacýnda yahudilikle bir iliþkisi olabilecek biri bulman yeterli.Mesela 300 yýl önce büyük büyük büyükannem bilmemnereden gelmiþ, onlar da zaten Ýspanya'dan göçen yahudilerdenmiþ falan diyorsun.Sonra 6 ay kadar bir kursu var,kurs bitimi sýnava girip yahudiliðe iman ettim diyince yahudi oluyorsun. Veya bazen kontejan açýyorlar,mesela temizlik iþçisi lazým,Somalili'lere siz yahudilerin kayýp kavmindensiniz diyip kapkara zenciyi bile yahudi yapýyorlar.Rus hatun lazým olunca Rusu,petrol lazým olunca Kürdü yine kayýp kavim hikayesiyle yahudiliðe alýyorlar. Biraz vasýflý olup çalýþýp,uðraþtýktan sonra atla deve bir iþ deðil yani.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    cumartesi hevesimi kaçýrdý. Herkesin girdiði yere girmem. altaylý nýn yularýný tutamayacaðýz demektir.
    Son düzenleme : alicemal; 21-06-2020 saat: 13:22.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    altaylý demiþken,

adamýn bu günki yazýsý traji komik. Bu herifler kendilerini o kadar önemli sanýyorlarki hayret edersin. Ülkeye yükler, zerre faydalarý yok ama maraba millet yüzünden kendilerini önemli hissediyorlar.

Bugünki yazýsýnda, dünki sýnavda dip dipe giren insanlarý aþaðýlamýþ ve vergimi helal etmiyorum tarzý bir þey yazmýþ. Bu adamlara benim verdiðim vergiyi kullanmayýn demiþ.

Örnekle altaylýnýn gerçekte dingil olduðunu hemen kanýtlayayým.

Manken aysu kayacý ne demiþti, "benim oyumla, daðdaki çoban'ýn oyu birmi.?"
    Evet bir deðil, daðdaki çobanýn oyu seninkinden yüz kat daha deðerli.

Hayvanlara bakan, üreten insanlarý bu ülkeden çýkar, et yiyemezsin.

Ama tüm mankenleri moda dünyasýný bu ülkeden çýkar, hiç bir þey deðiþmez. Aç kalmazsýn, etin sütün sebzen meyven olur, açýkta kalmazsýn, evin araban yine olur, eðitimini yine alýrsýn.

Ayný þey fatih altaylý içinde geçerli. Gerçekte manken aysu kayacý ile ayný sýnýfa giriyor.

Tüm köþe yazarlarýný gazetelerden at. Ülkede zerre deðiþen bir þey olmaz. faydalarýndan çok zararlarý var. Her biri bir çýkar grubu adýna konuþuyor ve o çýkar gruplarý halkýn %5 ini bile temsil etmiyor.

Köþe yazarý olmazsa, ülkenin kaybý olmaz çünki kötülere hizmet ediyorlar. Ama altaylý nýn hakaret ettiði sýnava gidenleri bu ülkeden çýkar.
    Örneðin araba üreten iþçileri çýkar, araban olmaz, otobüsün olmaz, uçaðýn olmaz. Tarým iþçisini çýkar, yemeðin olmaz, inþaat iþçisini çýkar, maðarada yaþarsýn, öðretmeni çýkar, ilerlemen yavaþ olur.

Aklý olan anlamýþtýr.

Ýnsanlarýn hayatta kalmasýný gerektiren ana iþ kollarý vardýr. Tarým, hayvancýlýk, barýnma, eðitim gibi. En deðerli olan bunlardýr ama en az parayýda bunlar kazanýrlar.

Birde olsada olur, olmasada olur iþ kollarý vardýr, en çok parayýda onlar kazanýrlar. Mesela medya. Moda, futbol, eðlence dünyasý. Bunlarýn çok para kazanmasýnýn tek sebebi halklarýn cahil olmasý. Cahil kelimesi tam karþýlamýyor aslýnda bilinçsizmi desem. Bu konuda düþünmeliyim.

Bunlar tali kollardýr, gerçekte deðersizdirler, ama altaylý gibi beyinsizler, eðitimsiz cahil halk yüzünden kendini çok önemli sanýr.

O hakaret ettiðin cahil halk olmasa þimdi açtýn allahýn ibibiði.

O cahil halk, TV kanallarýnýn beþ para etmez TV programlarýný sabah akþam izlemese, reklam alamazlar, senin gibilere de o ballý maaþý ödeyemezler.

Cahil millet olmasa kanalýnýn uyduruk programlarý seyredilmez. Cahil olduklarý için o kanalýn programlarýný önemli sanýyorlar.
    Kanala rating gelmeyincede,

Kanalýn patronu yahudi turgay ciner de devlete gidip, "bak çok seyredilen kanalým var, o kanalda seni parlatýrým yada kötülerim. Bana devleti soymamda katký saðlarsan, ihale verirsen, yasa dýþý imar planýmý onaylarsan, hazine orman arazisini bana verip imara açarsan, yasak madeni çalýþtýrmama izin verirsen, bende seni parlatýrým, beraber halký soyarýz." diyemez. Devleti soyamayýnca senin ballý maaþýnýn bir kýsmýda güme gider.

O cahil halk TV de gördüðü her þeyi satýn almasa, TV kanalýnda görünen kiþiyi tanrý sanmasa, uyduruk mallar o kadar satmaz, 50 TL lik malý 500 TL ye satamazlar, hali ile TVlere reklam verenler azalýr, saniye için ödenen tutar düþer, sonuçta sen ve senin gibiler yýlda milyon dolarlarý kazanamazsýn allahýn dingili.

Çok çalýþýyorum, terliyorumda o parayý kazanýyorum diyorsun. Ben bir araba kum yýðýnýný günde 20 saat saðdan sola soldan saða taþýsam, çok çalýþmýþ olurum ama üretim yapmamýþ olurum. Siz beþ para etmezlerde aynýsýnýz, ülkeye deðil patronlara faydanýz var. Daha yeni Atatürk hava limanýný onayladýn ve orada ülkeye verilen büyük zararý tasvip ettin.

Millet senin vergini yemiyor, sen milleti yiyorsun.

Halk akýllý olsa, sen o kanalýn önünde simit satýyordun þimdi.

Dua etki ibraniler bu halký cahil ve eðitimsiz býrakmýþ, o sayede senin gibi sýradanlar saða sola sallayýp bol para kazanabiliyor.

Bilmiyorum iyi geçirdimmi, takdir sizin.
    Mahkemelik olmamak için asýl kelimeler yerine ibibik dingil filan koydum, siz anladýnýz.

.
    Son düzenleme : alicemal; 21-06-2020 saat: 14:03. Sebep: coat style
    @NeAcaipDunya

6.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    altaylý demiþken,

adamýn bu günki yazýsý traji komik. Bu herifler kendilerini o kadar önemli sanýyorlarki hayret edersin. Ülkeye yükler, zerre faydalarý yok ama maraba millet yüzünden kendilerini önemli hissediyorlar.

Bugünki yazýsýnda, dünki sýnavda dip dipe giren insanlarý aþaðýlamýþ ve vergimi helal etmiyorum tarzý bir þey yazmýþ. Bu adamlara benim verdiðim vergiyi kullanmayýn demiþ.

Örnekle altaylýnýn gerçekte dingil olduðunu hemen kanýtlayayým.

Manken aysu kayacý ne demiþti, "benim oyumla, daðdaki çoban'ýn oyu birmi.?"
    Evet bir deðil, daðdaki çobanýn oyu seninkinden yüz kat daha deðerli.

Hayvanlara bakan, üreten insanlarý bu ülkeden çýkar, et yiyemezsin.

Ama tüm mankenleri moda dünyasýný bu ülkeden çýkar, hiç bir þey deðiþmez. Aç kalmazsýn, etin sütün sebzen meyven olur, açýkta kalmazsýn, evin araban yine olur, eðitimini yine alýrsýn.

Ayný þey fatih altaylý içinde geçerli. Gerçekte manken aysu kayacý ile ayný sýnýfa giriyor.

Tüm köþe yazarlarýný gazetelerden at. Ülkede zerre deðiþen bir þey olmaz. faydalarýndan çok zararlarý var. Her biri bir çýkar grubu adýna konuþuyor ve o çýkar gruplarý halkýn %5 ini bile temsil etmiyor.

Köþe yazarý olmazsa, ülkenin kaybý olmaz çünki kötülere hizmet ediyorlar. Ama altaylý nýn hakaret ettiði sýnava gidenleri bu ülkeden çýkar.
    Örneðin araba üreten iþçileri çýkar, araban olmaz, otobüsün olmaz, uçaðýn olmaz. Tarým iþçisini çýkar, yemeðin olmaz, inþaat iþçisini çýkar, maðarada yaþarsýn, öðretmeni çýkar, ilerlemen yavaþ olur.

Aklý olan anlamýþtýr.

Ýnsanlarýn hayatta kalmasýný gerektiren ana iþ kollarý vardýr. Tarým, hayvancýlýk, barýnma, eðitim gibi. En deðerli olan bunlardýr ama en az parayýda bunlar kazanýrlar.

Birde olsada olur, olmasada olur iþ kollarý vardýr, en çok parayýda onlar kazanýrlar. Mesela medya. Moda, futbol, eðlence dünyasý. Bunlarýn çok para kazanmasýnýn tek sebebi halklarýn cahil olmasý. Cahil kelimesi tam karþýlamýyor aslýnda bilinçsizmi desem. Bu konuda düþünmeliyim.

Bunlar tali kollardýr, gerçekte deðersizdirler, ama altaylý gibi beyinsizler, eðitimsiz cahil halk yüzünden kendini çok önemli sanýr.

O hakaret ettiðin cahil halk olmasa þimdi açtýn allahýn ibibiði.

O cahil halk, TV kanallarýnýn beþ para etmez TV programlarýný sabah akþam izlemese, reklam alamazlar, senin gibilere de o ballý maaþý ödeyemezler.

Cahil millet olmasa kanalýnýn uyduruk programlarý seyredilmez. Cahil olduklarý için o kanalýn programlarýný önemli sanýyorlar.
    Kanala rating gelmeyincede,

Kanalýn patronu yahudi turgay ciner de devlete gidip, "bak çok seyredilen kanalým var, o kanalda seni parlatýrým yada kötülerim. Bana devleti soymamda katký saðlarsan, ihale verirsen, yasa dýþý imar planýmý onaylarsan, hazine orman arazisini bana verip imara açarsan, yasak madeni çalýþtýrmama izin verirsen, bende seni parlatýrým, beraber halký soyarýz." diyemez. Devleti soyamayýnca senin ballý maaþýnýn bir kýsmýda güme gider.

O cahil halk TV de gördüðü her þeyi satýn almasa, TV kanalýnda görünen kiþiyi tanrý sanmasa, uyduruk mallar o kadar satmaz, 50 TL lik malý 500 TL ye satamazlar, hali ile TVlere reklam verenler azalýr, saniye için ödenen tutar düþer, sonuçta sen ve senin gibiler yýlda milyon dolarlarý kazanamazsýn allahýn dingili.

Çok çalýþýyorum, terliyorumda o parayý kazanýyorum diyorsun. Ben bir araba kum yýðýnýný günde 20 saat saðdan sola soldan saða taþýsam, çok çalýþmýþ olurum ama üretim yapmamýþ olurum. Siz beþ para etmezlerde aynýsýnýz, ülkeye deðil patronlara faydanýz var. Daha yeni Atatürk hava limanýný onayladýn ve orada ülkeye verilen büyük zararý tasvip ettin.

Millet senin vergini yemiyor, sen milleti yiyorsun.

Halk akýllý olsa, sen o kanalýn önünde simit satýyordun þimdi.

Dua etki ibraniler bu halký cahil ve eðitimsiz býrakmýþ, o sayede senin gibi sýradanlar saða sola sallayýp bol para kazanabiliyor.

Bilmiyorum iyi geçirdimmi, takdir sizin.
    Mahkemelik olmamak için asýl kelimeler yerine ibibik dingil filan koydum, siz anladýnýz.

.
    Bravo...alicemal abi çok güzel geçirdin ama bir kiþi yetmiyor.
    Mantar gibi çoðalmanýz lazým.
    Bir kiþi taþýyamaz bu yükü..
    Yükü her geçen gün paylasmaniz ve her daim diri olmanýz gerekiyor.

Devamýný beklerim.[emoji106]

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Ýmdi, bravo yu aldýk devam edelim.

akp 20 yýldýr ne hedefi veriyordu. 2023'e kadar þunnarý, þunnarý halledeceðiz, uçacaðýz kaçacaðýz.

Adamlar sabah akþam üfürdüðü ve hedefleride kendi sürüleri olduu için diðer kesim bu üfürmeleri akp nin kültürel doðasýna verip aldýrmadýlar.

Ama dikkat edilmesi gereken bir þey vardý.

2023

Neden bu herifler sürekli 2023 diyorlar. Neden 2025, 2050 deðilde 23?

BENCE sebep açýktý.

100 yýl geri gidin, 1923
    Cumhuriyetin ilan ediliþi.

100 yýl sonra cumhuriyeti kaldýrma hedefleri vardý. Herhalde yerine de þeriat koyarlardý.
    BENCE Hedefleri 2023 de þeriat ilan etmekti.

Hesaplarý tutmadý. fetö ile çýkar kavgasýna girince, ortak hedefleri tutmadý. fetullahmý halife olacaktý, baþkasýmý.?

Bence kolkola ortak iþler çevirdikleri dönemde, 2023 hedefide ortaktý.

Þu an da ise, 2023 de kuyruðu kurtarsak bari derdine düþtüler. akp den ayrýlanlar akp yi karalamaya baþladý. 2023 de ahhlaklý bir parti baþa geçerse, akp den servetlerinin hesabýný sorar korkusunda olmalýlar.

Korkmayýn, yok öyle ahlaklý parti. Servetleriniz yanýnýza kâr kalacak. Artý 100 yýl daha ballý vekil emekli maaþý alacaksýnýz. Artý Yap Ýþlet Devretlerle 25 yýllýk geleceðimizide iþ adamlarýna verdiniz. Onlarada 25 yýl boyunca para ödeyeceðiz, o þirketlerde her gün gelip "Allah sizden razý olsun." diyerek elinizi eteðinizi öpecekler.

Merak etmeyin, beni hapse atýp mal varlýðýmý alýrlar, size biþey olmaz.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bankalara yine alýþ var. Bir kaç iþ günüdür öyle.

Yerli oyuncular bugüne kadar banka hissesi almýyordu. Demekki Yabancýlar alýyorlar diye tahminde bulunuyorum.

Bu durumda, yabancý giriþi devam ediyordur, sonuç olarakta artýk 115bin altýný KALICI OLARAK görmeyiz.(alýþlar yabancý giriþi ise.)

115 altýný görme ihtimalimiz ise, Eðer abd borsalarý %20 lik bir realizasyona bi kaç gün içinde girerse o zaman BELKÝ olabilir. abd borsasýnda %20 lik ihtimal hala var.

Tabi ikinci dalga ihtimali, dev bir finans þirketinin batma ihtimali filan, sýradýþý ekstra iþleri hesaba katmadým.
    O zaman kaðýtlar yeniden daðýtýlýr.
    @NeAcaipDunya

Sayfa 326/853 ÝlkÝlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •