10 kez yazmýþýmdýr tekrar yazayým.
Yabancý para BIST den çýkmaya devam ediyor, yerini ülke vatandaþlarýnýn parasý alýyor.
BIST de ülke vatandaþlarýný tekrar soyacaklar ve 10 yýl sonra yine BIST deki yerli sayýsý eski halini alacak.
BIST de soygunu yapanlar gerçek bir ceza almýyor, ayný manipulatörler hala tahtalarda aktifler. manipulatörlerle ortak iþ yapan patronlardan bir kiþi bile ceza almadý. Ben görmedim.
Spekülatörlerin, manipulasyona kayan hareketleri ceza görmedi.
Türkiyenin her iþi böyle gerçek bir ceza yok, hýrsýz sayýsý azalacaðýna artarak devam ediyor. Yeni 93 tane daha hapishane yapýlacakmýþ.
fetö tutuklamalarýndan öncede 2 katýna çýkmýþtý hapisteki insan sayýsý.
Devletin içindeki yolsuzluk hýrsýzlýk bitmeden, devlet kurumlarýnda ve halk içindede bitmez bunu biliyorum ama yinede yazýyorum.
BIST de manipulatörler yakalandýktan sonra, SPK tarafýndan manipulatör ve 1. derece ailesinin açýklanamayan tüm mal varlýðýna el konulmalý ve manipulatör den zarar görenlere daðýtýlmalý.
90 binden 82bine iniþ çýkýþta olduðu gibi temelsiz, agresif, mal dökmeye yönelik olduðu açýkça belli olan spekülatör hareketlerinde spekülatöründe ebesi bellenmeli. Doðduðuna piþma edilmeli. Virus olayý BIST e yansýdýðýndan bu yana bu hareketi 3 kez yaptýlar.
Bunlarý yapmazsan gerisi hikaye. Laftan öteye gitmez. Yok devre kesiciymiþ, yok manipulatörü yakaladýk avukat tutun paranýzý alýn... bunlarýn hepsi tiyatro açýkça benim gözümde soytarýlýk.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri